gjennomsnittlig generasjon

Hvordan beregne en generasjon

05/26/2011 by Erminio

Hvordan beregne en generasjon

Vi partner ofte de tilhører en viss generasjon har sin egen kulturelle idealer og verdier. I familien, er lengden på en generasjon definert som aldersforskjellen mellom foreldre og hennes barn eller alderen på en forelder når hun har et barn. Intervallet er vanligvis sies å være 25 år, selv om tiden det er nærmere 30 år, mens primitiv ganger var nærmere 20 år. Hvis du vil beregne en menneskelig generasjon, vil du få forskjellige resultater, avhengig av om du bruker en mor, far eller begge som grunnlag, eller om du beregne aldersforskjellen mellom den førstefødte og hans foreldre eller finne gjennomsnittet for alle barn.

Instruksjoner

1 vurdere første generasjon intervallet mellom du og din parents. Bestemme alderen på mor da hun hadde du og dine søsken. La oss si at hun var 27 år da hun fikk deg, 29 da hun hadde din bror, og 31 da hun hadde din søster. Legge til disse tre aldre sammen og dele med tre. Dette bestemmer at gjennomsnittsalderen din mor var da hun hadde barn var 29. Gjør det samme for din fars alder når du og din søsken ble født. La oss var si at gjennomsnittlig 35 år. Legg til din mor og faren din alder og dele to. Svaret, er 32 år, samlet gjennomsnittlig generasjon intervallet for din nærmeste familie.

2 granske slektstreet ditt for å beregne et gjennomsnittlig generasjon for din familie linje. Prøv å finne informasjon på minst seks generasjoner tilbake eller din great-great-great-great-great-grandparents. Angi Fødselsdatoen til lengst kjent generasjon. du trenger ikke å bestemme datoen for fødselen av generasjoner mellom deg og at stamfar.

3 trekk fødselsår av dine forfedre fra din egen fødselsår. La oss for eksempel si at forfedre ble født i 1800 og du ble født i 1979. Trekk 1800 fra 1979 som gir deg 179 år. Nå hvis dette stamfar var seks generasjoner tilbake, eller hva FM Lancaster, forfatter av genetiske og kvantitative aspekter av slektsforskning, beskriver som seks koble koblinger mellom deg og at stamfar, enn dele 179 årene av seks. Dette gir et svar på 29.8333 eller en generasjon intervall rundet opp til 30 år.

4 utføre flere beregninger arbeider med samme forfedrenes generasjon. Beregne generasjon intervallet basert på både menn og kvinner på den tiden. Bestemme mannlige gjennomsnittet, kvinnelige gjennomsnittet og den samlede gjennomsnittlige.

Hva er gjennomsnittlig Miles & livet til Toyota Prius?

10/07/2012 by Erminio

Hva er gjennomsnittlig Miles & livet til Toyota Prius?


På markedet siden 2001, har Toyota Prius opprettholdt sin posisjon som ledende innen bilbransjen, hybrid. Men hvor lenge vil hybrid av nynner nedover motorveien? Batteriet er nøkkelen til at svaret.

Batterilevetid

Batterilevetiden til Toyota Prius kan variere avhengig av hvor hardt du kjøre bil og hvor mange miles du legger på den. Ifølge Toyota, finnes det eksempler på første generasjon Prius biler fortsatt på veien etter 300 000 miles, men det kan ikke være gjennomsnittlig driver's erfaring. Toyota hevder at batteriene er designet for å vare livet av kjøretøyet, ca 125 000 miles.

Garanti

Avhengig av tilstand er Prius batterier under garanti for enten 8 år eller 100.000 miles eller 10 år eller 150.000 miles. Noen drivere rapporterer batteri problemer under disse grensene, og hvis garantien er utløpt, en erstatning batteripakke kan kjøpes for rundt £1950.

Vaktmester

Batteriets levetid kan bli utvidet med riktig Stell og vedlikehold. Toyota råder Prius driverne å sikre for å kjøre bilene sine for 30 påfølgende minutter minst en gang i uken så batteriet holder en kostnad.

Menns gjennomsnittlig høyde og vekt

02/28/2015 by Erminio

Menns gjennomsnittlig høyde og vekt


Levekår har økt dramatisk i hele den vestlige verden over det siste århundret. Dette hadde en direkte innvirkning på gjennomsnittlig høyde og vekt menn i alle utviklede land. USA er intet unntak. Den gjennomsnittlige høyden for vestlige menn er nå 4 inches høyere enn det var før 1900-tallet. Siden 1960, har amerikanske menn også lagt vekt på rammene høyere. Gjennomsnittlige amerikanske er nå tjuefem pounds tyngre enn hans 1960-tallet motpart.

Høyde

I 2002 publisert sentre for Disease Control og Prevention (CDC) resultatene av en studie som kartlagt endringer i amerikansk kroppen siden 1960. Den fant at den gjennomsnittlige høyden av en voksen amerikanske mann 69.4 inches, rundt en tomme høyere enn i 1960. Amerikanske menn fortsetter å vokse fra generasjon til neste.

Høyde og alder

Studien fant at de høyeste amerikanske mennene var alderen 40 til 49. De målt i på gjennomsnittlig 69.7 inches. De over 60 gjennomsnitt bare litt over en tomme kortere mens menn over 75 kom på 67.4 inches. Menn i alderen 20 til 29 målte 69,6 inches, men mange på den nedre enden av aldersspredningen kan fortsatt være økende.

Vekt

Mest alarmerende funnene i rapporten bekymring vekt. Menn i alderen 20 til 74 veide 86.6 kilo i gjennomsnitt. I 1960 var gjennomsnittet bare 75.4 kilo. Den største økningen ble sett i middelaldrende menn. Menn i deres 50s veide 12,7 kilo mer enn deres 1960 kolleger mens menn i alderen 60 til 74 var nesten 15 kg tyngre.

BMI

Voksne menn bør ha en sunn Body Mass Index (BMI) på 20 til 25. I 1960 hadde den gjennomsnittlige voksne mannlige en BMI på rundt 25. CDC Studien fant at den gjennomsnittlige amerikanske menn i alderen 20 til 74 hadde en BMI på 27.9. Menn i deres 50s hadde en gjennomsnittlig BMI på 28.7. Rapporten spådd at problemet kan bli verre som amerikanske barn var langt tyngre enn deres 1960-tallet og kan utvikle en høyere gjennomsnittlig BMI i fremtiden. Ti år gamle gutter var over 4,54 kilo tyngre i 2002 enn i 1960.

Internasjonale sammenligninger

Internasjonalt, er amerikanske menn blant de høyeste i verden. Mens gjennomsnittshøyde er like over hele utviklet verden, er menn i fattige land ofte betydelig mindre. Skandinaviske landene har en stor gjennomsnittlig høyde med svenske menn kommer inn på nesten 5'11 ". Verdens høyeste rase er Nilotic folkene i Sudan, men som har en gjennomsnittlig mannlige høyde av 6'3 ".

Gjennomsnittlig kostnad per måned for kontorrekvisita

07/28/2010 by Erminio

Gjennomsnittlig kostnad per måned for kontorrekvisita

Kontorrekvisita brukes daglig og kan variere avhengig av hvilken office aktuelle og hvor mye arbeidere på kontoret, men noen generelle forsyninger er vanlig i nesten alle typer kontormiljø. Gjennomsnittlig kostnad per måned for kontorrekvisita avhenger på hva kontorrekvisita du bruk, hvor mange ansatte bruker dem og hvor ofte forsyninger er i bruk. For å finne din månedlige kostnader, multiplisere prisene på hvert element med beløpet som kreves av kontoret på månedlig basis.

Skriveren og skrivepapir

Et kontor vil bruke mye papir for utskrift, kopiering, fakse og generell skriving. Hvis virksomheten kjører en butikk i kontoret, som et motell resepsjonsområde eller et kontor som trenger å tilby kvitteringer, kan kontoret også trenger kvittering ruller med papir. Vanlige blekkskriverpapir kommer vanligvis i pakker med 500 ark, som koster hvor som helst mellom £7 og £11 per pakke, avhengig av produsenten. Du kan forvente å betale opp £29 per 100 ark for vennlig glanset fotopapir. Hvis du nød ATM ruller for debet eller kredit Kjøp forelegger kvitteringer for kunder, vil du tilbringe rundt £58 til £65 per 50 ruller 140 inches.

Skriftlig bestikk

Skriftlig kjøkkenutstyr er viktige i enhver bedrift, så du bør ha penner og merkepenner lett tilgjengelig hver dag på kontoret. Du kan forvente å betale rundt £1.30 til £2 per penn, avhengig av valget av væske eller gel blekk. Jo mer du kjøper i bulk, jo billigere blir hver penn. For eksempel kan du ende opp kun betaler 90p eller mindre per penn hvis du kjøper 500 eller flere penner samtidig. Priser varierer mellom 2 og £3 per pakke for tavle markører for møtet. Hver pakke inneholder vanligvis fire farger.

Business stasjonære

Flere business stasjonære, som visittkort og brevhoder er også en del av office leverer listen. Du kan forvente å betale rundt £32-£48 for 120 personlig designet brevhodet. Jo mer du bestiller, den billigere blir hver brevpapir. Visittkort er ofte bestilt, så hver ansatt i virksomheten har et sett. Visittkort vanligvis koster rundt £14 til £17 for 120 kort med et glanset UV finish. Dette er den mest profesjonelle finishen. På en stor begivenhet, kan ansatte forvente å hånden ut mange visittkort, så har mer tilgjengelig hver måned.

Skriver og faks blekkfarger

Blekk og toner for skrivere, kopimaskiner og faksmaskiner kan være dyrt, spesielt hvis brukt daglig. Skrivere vanligvis trenger både svart og farger blekk, men noen kontorer vil bruke bare svart-hvitt bilder for å spare på kostnader. En enkel svart blekk toner kan koste hvor som helst mellom £26 og £35, avhengig av merke. Merkevaren vil bli bestemt av skriveren eller utstyr du har på kontoret. Fargeblekk kommer i cyan, gul og magenta. Hver farge koster rundt £9 til £13, så multiplisere kostnadene av tre hvis du trenger alle tre farger for skriveren.

Hva er gjennomsnittlig Publisher utbetalingen for Royalties?

11/07/2010 by Erminio

Hva er gjennomsnittlig Publisher utbetalingen for Royalties?

Publisher utbetalinger på fremskritt og avgifter er et mye omtalte emne i forfatter fora. Dette er i stor grad skyldes at hver utgiver har sin egen tilnærming, og ofte bok bestemmer royalty avtalen. Avgifter kan også avhenger av salgstallene og områdene hvor boken er solgt, med boken hjemmeterritoriet vanligvis med en høyere tall enn oversjøiske salget.

Forskudd

Utgivere betale forfatteren et forskudd basert på boken forventet salg, og derfor royalty forfatteren kan potensielt tjene. Denne summen er ikke refunderbar, selv om boksalget ikke dekke forkant. Vanlig fremskritt utvalg fra £650 oppover, med seks og sju-figur fremskritt reservert for skrive superstars, som Audrey Niffennegger som fikk £3 millioner til hennes andre roman. De fleste utgivere publisere ikke vanligvis hva de betaler som forskudd, mest fordi hver bok vurderes individuelt.

Fortjeneste

En forfatter med en £3,250 forhånd må "tjene ut" forskudd før hun begynner å motta royalties. Hovedsak betyr dette må £3,250 i salg. Men hvis boken koster £6, betyr dette ikke at 500 bøker skal selges. Avgifter er basert på "Nett" salg, som betyr prisen utgiveren får for boken. Vel, utgiveren får £3 og bokhandleren får resten, forfatteren bare motta royalties etter salget av 1000 bøker.

Priser

Gjennomsnittlig royalty priser er 10 til 15 prosent på utgiverens netto salg. Imidlertid kan dette gjelder bare for innenlandske mva. Oversjøiske salget er mellom 2,5 og 5 prosent. Salg til bokklubber også tiltrekke lavere avgifter, og i noen tilfeller ingen, selv om selskapet er USA-baserte. En annen metode for beregning av avgifter er basert på en økende skala. Dette er når utgiveren øker royalties trinnvis basert på salg. Utgiveren kan for eksempel betale 10 prosent på salg opptil 4000, 12,5 prosent i salg til 8000 og 15 prosent på alle ytterligere salg.

Utbetalinger

Bøker med fargeillustrasjoner, spesielt de med opprinnelige foto, har vanligvis lavere royalty priser fordi de har en høy produksjonskostnad. Bøker rettet mot profesjonelle, akademiske og utdanningsinstitusjoner markeder har også lavere priser fordi de ikke selge i de samme tallene som generelle handel titlene, som er hvordan utgivere refererer til massemarkedet fiksjon, selvbiografi og andre fort-selger kategori. Forfatterne mottar vanligvis uttalelser viser tallene eksemplarer solgt, og i hvilket land. Den viser også saldoen kontoen mot forkant. Betaling av royalty er vanligvis halvårlige eller årlige, selv om noen mindre presser administrere månedlige innbetalinger.

Forskjellen mellom relativ Atomic masse & gjennomsnittlig Atomic Mass

01/07/2011 by Erminio

Forskjellen mellom relativ Atomic masse & gjennomsnittlig Atomic Mass

Forskjellen mellom relativ Atomic masse & gjennomsnittlig Atomic Mass

Atomer har flere ulike komponenter. I kjernen eller kjernen av et atom finnes det to typer partikler, protoner og nøytroner. Protonene bestemmer hva element er atom og atom's egenskaper. Nøytroner har nesten ingen effekt på atom's kjemiske egenskaper, men påvirker atom's vekt. Relativ og gjennomsnittlig atomic masse både beskriver egenskapene for et element knyttet til sine forskjellige isotoper.

Atomic Mass

Atomic massen av et atom er atom's vekt standardiserte å atom en karbon-12. Dette nummeret brukes til å beregne både relativ atomic masse og gjennomsnittlig atomic masse. Dette gir atom's vekt i atommasseenheter eller AMUs. Dette tallet gjelder en bestemt isotop av en bestemt atom. Masse brukes er noe ideell, som det ikke tar hensyn til bonding energier.

Relativ Atomic masse

Relativ atomic masse et element er gjennomsnittet av vekten av alle isotoper i et normalt miljø på jordskorpen. Dette nummeret må være i AMUs. Den internasjonale Union for ren og anvendt kjemi publiserer foreslåtte verdier. Disse verdiene oppdateres hvert år, og det antas at i et gitt utvalg av et stoff kan denne verdien brukes for vitenskap og industri.

Gjennomsnittlig Atomic Mass

Gjennomsnittlig er atomic et veldig lignende konsept til relative atomic massene. Igjen, er det et veid gjennomsnitt av alle isotoper av et atom. Du finner dette nummeret, liste alle isotoper av atom stede, hver isotop masse AMUs og hver isotop relative overflod som et desimaltall. Multiplisere hver isotop masse ved at isotop overflod. Deretter legge til alle produktene. Dette er gjennomsnittlig atomic massen for et gitt utvalg.

Forskjeller

Relativ og gjennomsnittlig atomic masse er nært beslektet, og forskjellen mellom dem er subtil. Forskjellen er direkte relatert til forholdene der de antas for å være korrekt. Relativ atomic masse antas for å være riktig for de fleste av planeten jordskorpa og er standardisert. En gjennomsnittlig atomic masse gjelder bare for et gitt utvalg, dette tallet kan variere over geologisk lang tid og visse prosesser som endre isotopanrikning prosenter.

Forskjeller i Peavey generasjon gitarer

02/03/2011 by Erminio

Forskjeller i Peavey generasjon gitarer

Velge mellom de ulike modellene i Peaveys generasjon linje av gitarer kan være vanskelig hvis du ikke vet hva de viktigste forskjellene mellom de ulike modellene er. Det er mange gitarer i Peaveys generasjon serien, som den generasjon Custom EX, Vintage EX Triple/Single EX. læring nøkkelforskjellene mellom ulike Peavey generasjon modeller kan hjelpe deg å avgjøre hvilke gitar er best for deg.

Grunnleggende spesifikasjoner

De fleste modeller i Peavey generasjon serien har samme grunnleggende spesifikasjoner generasjon EX og Vintage EX er to modeller som deler disse funksjonene. Disse modellene har en or kropp og lønnehals, 21 bånd, en tre-lags plukke vakt, vintage-sår bridge og halsen pickups, en treveis Valgbryter, og et askebeger stil bridge. De har også vintage mottakere og en seks-i-en-line headstock, som i utgangspunktet betyr at tuning hoder er alle på samme side av headstock. Vanligvis har Peavey generasjon serien gitarer en 25,5-tommers Skalalengde, som er vibrerende lengden på strengene.

Custom EX

Generasjon Custom EX strays fra standard spec i noen viktige måter. Den mest åpenbare er at den inneholder to vintage-sår humbucking pickups, i motsetning til standard single-coil som er funnet på de fleste Peavey generasjon gitarer. Denne modellen har også en ACM akustisk modellering bridge og kretser som har en egen volumkontroll. Dette gir Custom EX tre ringer på kroppen av gitaren, i motsetning til to. ACM akustisk modellering bridge og krets replikerer tonen og resonans av en akustisk gitar.

Tremannsrom/Single EX

Peavey generasjon-Triple/Single EX er svært lik de grunnleggende generasjon modellene, bortsett fra at det inkluderer en ekstra pickup. Det er også midten, single-coil pickup på den Triple/Single EX, samt ACM akustisk modellering. Triple/Single EX likeledes kommer med en fem-veis Valgbryter, noe som gir brukeren en raskere Valgbryter rede for differansen mellom pickups. Men er det ingen ekstra tone eller volum kontroller på modellen.

Kamret EX

Peaveys generasjon kamret EX er ganske forskjellig fra standard Peavey generasjon spec, men holde or kropp og lønn hals. Gitaren har en pearloid hakke-vakt, som gir kroppen et helt annerledes utseende, sammen med to Peavey "leppestift" pickups i midten og halsen plassering. Det er en normal, single-coil pickup i bridge, men leppestift pickups gir gitar en lettere, åpne lyd. Kontoen for ekstra henting, har modellen også en fem-veis Valgbryter.

Generasjon Z karakteristika

03/10/2011 by Erminio

Generasjon Z karakteristika

"Jeg har bokstavelig talt sjekket telefonen fem ganger siden begynnelsen av denne artikkelen og dette er meg fokusert... "skriver Brinda Barcelon, en high school senior, for"Teen Life", en serie skrevet av tenåringer The Press demokrat av Santa Rosa, California eksperter debatten nøyaktig når generasjon Z starter og ender, men de fleste enige om mennesker født fra midten av 90-tallet gjennom 2004 er til generasjon. Mens disse barna er variert, komme flere egenskaper som bidrar til forståelse medlemmer av deres generasjon.

Teknikken Savvy

Medlemmer av generasjon Z har aldri kjent liv uten personlige datamaskiner, mobiltelefoner, spillsystemer, MP3-spillere og Internett. De er sanne "digitale innfødte," komfortabel med e-post, tekstmeldinger og datamaskinen. De er også kunne forstå og mestre fremskritt innen teknologi raskere enn tidligere generasjoner. Dessverre teknologi har også bidratt til denne generasjonen er mangelen på interesse i å spille utendørs, noe som resulterer i en stillesittende livsstil som kan føre til fedme.

Sosiale

Sosiale nettverkssider og direktemeldingstjenester meldinger var vanlig som generasjon Z vokste opp, så de har liten interesse for personvern og ingen problem å dele selv de mest intime detaljene av livet med virtuelle fremmede. Mobiltelefoner, øyeblikkelige meldinger og e-gjøre kommunikasjonen umiddelbar. Som et resultat, medlemmer av generasjon Z er veldig samarbeid og kreative. Når de kommer til å virke alder, vil de endre arbeidsplassen dramatisk i stil og forventninger.

Multitasking

Genereringsmetodedelene Z er så komfortabel med teknologi, står det til grunn de er også født multitaskers. "Vi kan tekst, lese, se, snakke og spise alt på samme tid, et talent som svimeslår voksne" Barcelo sier. Med denne innstillingen mot multitasking kommer en mørk side, som psykisk helseeksperter kaller "kjøpt attention underskudd disorder." Mens de er i stand til å utføre mange oppgaver samtidig, hver aktivitet blir delt oppmerksomhet, og generasjonen mister fokus og analysere lange, komplekse mer.

Rask

Barcelo bemerker også kohorter er redd for lengde. Kort attention span, kanskje ført videre av tendensen å multitask, krever også informasjon skal leveres i rask, korte støt hvis det er å bli forstått. Generasjon Z trives på øyeblikkelig tilfredsstillelse. "Jeg gir min læreplan slik at studenter kan oppleve suksess så raskt som mulig," sier Daniel Watts, grafisk kunst lærer i Sacramento, California

Gjennomsnittlige familiens budsjett prosenter

03/14/2011 by Erminio

Gjennomsnittlige familiens budsjett prosenter

Gjennomsnittlige familiens budsjett prosenter

Ifølge Bureau of Labor Statistics tilbringer gjennomsnittlig amerikansk familie nesten en tredjedel av sin inntekt på boliger, mye mer enn noe annet. Sjekk ut gjennomsnittlige familiens budsjett prosenter og se hvordan din familie sammenligner.

Ly

Den gjennomsnittlige familien i USA tilbringer ca 32 prosent av sin månedlige inntekter på boliger. Dette inkluderer husleie eller boliglån betalinger, eiendomsskatt, reparasjoner og møbler.

Auto utgifter

Deretter kommer transport, som den gjennomsnittlige familien tilbringer ca 18 prosent av sin inntekt hver måned. Dette inkluderer bil betalinger som bensin, vedlikehold og offentlig transport.

Mat og besparelser

Gjennomsnittlig amerikansk familie tilbringer ca 13 prosent av sine inntekter på mat, kombinere dagligvarer og spise ute. De fleste familier tilbringe rundt 11 prosent på personlige forsikring (huseiere, liv eller helse) og pensjonsordninger eller pensjoner.

Andre kategorier

Helsetjenester og underholdning hver få om lag 5 prosent av den gjennomsnittlige familiens budsjett hver måned, og klær er like bak på 4 prosent. De fleste familier tilbringe rundt 3 prosent på kontant bidrag og 2 prosent på utdanning. Alkohol, tobakk og personlig pleieprodukter avrunder budsjettet, på rundt 1 prosent hver.

Familien

Noen økonomisk rådgiver ville enig i at budsjettering er en viktig del av familiens økonomiske planlegging. Om familiens budsjett justeres med tallene sett her eller ikke, opprette og følge et budsjett kan hjelpe deg å leve innenfor dine midler, lagre ekstra penger for fremtiden og unngå bygge gjeld.

Det gjennomsnittlige månedlige familie mat budsjettet

04/19/2011 by Erminio

Det gjennomsnittlige månedlige familie mat budsjettet

Gjennomsnittlige amerikanske "forbruker enhet" brukt ca £4,095 på mat i 2009, ifølge Bureau of Labor Statistics. Dette funker til ca £341 per måned. Enheten brukte ca £2,405 per år - eller £200 per måned spise hjemme og £1,690 per år- eller £140 per måned spisesteder. Enheten gjorde alt dette på en årlig utgift på £31,913. Forbrukeren er et begrep som brukes av BLS for å betegne en familie, en gruppe bor sammen og dele utgifter eller personer i samme husstand som ikke deler utgifter. Den gjennomsnittlige forbrukeren hadde 2,5 personer, 1,3 lønnstakere og to biler i 2009.

Sammenbrudd

Det gjennomsnittlige månedlige familie mat budsjettet

I 2007 rapportert US Census Bureau at den gjennomsnittlige familien brukt ca £3,965 på mat, £2,252 som ble tilbrakt hjemme. Dette tilbrakte den gjennomsnittlige familien £505 på kjøtt og fjærfe, £251 på meieriprodukter, £390 frukt og grønnsaker og £780 på andre elementer. Dette bryter til ca £41 per måned for kjøtt, £20 av meieriprodukter, £32 for frukt og grønnsaker og £65 for andre varer. Ikke inkludert i mat totalene var gjennomsnittlig utgifter for alkoholholdige drikkevarer, som koster typisk husholdningen om £292 per år.

Betraktninger

Det gjennomsnittlige månedlige familie mat budsjettet

Hvor mye en familie har å bruke påvirker mengden penger som den bruker på mat. Folketelling brukte familier som tok mindre enn £45,500 per år 2007 gjennomsnittlig £3006. Familier som opptjent mellom £45,500 og £52,000 brukte gjennomsnittlig £4,901. Familier med inntekter over £52,000 brukt ca £5,265 årlig.

Historie

Det gjennomsnittlige månedlige familie mat budsjettet

Hvor mye penger amerikanerne bruke på mat og regjeringen undersøkelser om mat budsjetter, spille en rolle i hvordan amerikanere har definert fattigdom. Den offisielle USA regjering definisjonen av fattigdom ble utviklet i 1960 av en tidligere forsker fra det amerikanske Landbruksdepartementet. Da trodde regjeringen at matutgiftene sto for om lag 30 prosent av husholdningsbudsjettet. Det hadde også anbefalt budsjetter for familier som ønsket å være sparsommelig eller bruke rikelig. For å bestemme fattigdomsgrensen i 1960, tok regjeringen sine mest grunnleggende mat budsjett - typen en familie opplever kortsiktige økonomiske vanskeligheter ville ha - og multiplisert med tre, gir oss fattigdomsgrensen. De grenseverdier justeres årlig kontoen for inflasjon. I 2007 tilbrakte en typisk familie rundt 12% av budsjettet på mat, folketelling.

Fordeler

Det gjennomsnittlige månedlige familie mat budsjettet

De grunnleggende mat planene fortsatt eksisterer i dag, og USDA oppdaterer dem på en ganske regelmessig. Mens Census og BLS gir en idé om hvor mye amerikanere har brukt, fortelle USDA dataene oss hvor mye eller hvor lite amerikanerne kan bruke. Disse sample budsjettene kan være nyttig for familier som ønsker for å redusere sine månedlige utgifter. Publikasjonen er kjent som USDAS lav kostnad, moderat kostnader og Liberal mat planer. En egen publikasjon er sparsomme mat plan, som har utgifter forventes av familier i fattigdom. Ifølge USDA bruker «Forsvarsdepartementet verdien av liberale mat planen for å bestemme grunnleggende godtgjørelsen for underhold priser for alle service medlemmer. Mange skilsmisse domstolene bruker verdiene av USDA mat planlegger for å sette underholdsbidrag betalinger.»

Funksjoner

Det gjennomsnittlige månedlige familie mat budsjettet

Under USDAS lavpris planen i 2008, bør en voksen mann mellom 19 og 50 år bruke ca £31,5 per uke på mat. Det er ca £3 mindre for kvinner. Under at kan en mann forventes å spise om 1.36kg. av korn for eksempel brød, 4.08 kg. av grønnsaker, 3.63kg. frukt, 4.99kg. meieriprodukter som melk, ost og smør, 1.36 kg. kjøtt eller bønner og 2,72 kg. andre matvarer, som en heidundrende 1,81 kg. med brus. Kvinner på rimelig mat budsjett kan forventes å spise 1.36kg. korn, 3,18 kg. av grønnsaker, 3.63kg. frukt og 5.44kg. meieriprodukter, 1.36kg. kjøtt og 2.27kg. "andre" mat - de fleste som, ifølge tabellene, er brus.

Gjennomsnittlig kostnad for å installere en murstein utleggermaskin Patio

07/11/2011 by Erminio

Gjennomsnittlig kostnad for å installere en murstein utleggermaskin Patio

Det er noen hyggeligere opplevelser enn tilbringe en dag eller kveld avslappende på en utendørs terrasse. Murstein terrasser tilbyr muligheten for bespisning og rekreasjon, og de kan bygges relativt raskt. Det finnes flere typer materialer å bygge en uteplass, inkludert murstein utleggere, som er veldig lett å passe sammen for å skape det perfekte utseendet. Kostnader for murstein utleggermaskin terrasser stole på deres størrelse og bestemt byggevarer, skjønt.

Patio kostnader

Byggekostnader for terrasser type er beregnet av kvadratfot, som inkluderer patio blokker eller pavers og installasjon. Det Tile Tech Pavers website sier har en murstein utleggermaskin patio bygget er £6 til £13 per kvadratfot. En 15-av-20 fot murstein utleggermaskin patio vil variere fra £1950 til £3,900. Brick utleggere starter på 50 hver eller mellom £3 og £9 per kvadratfot.

Redusere kostnadene

Ett alternativ for å redusere kostnadene ved en murstein utleggermaskin patio er å kjøpe murstein og andre materialer og bygge terrassen selv. En artikkel i Arizona Republic på gjør det selv patio bygningen sier at den gjennomsnittlige personen kunne bygge en uteplass i et par helger. De beregnede kostnadene for materialene for 15-av-20 fot uteplass er ca £715.

Patioen materialer

Murstein Asfaltutleggere kommer i mange forskjellige størrelser og former. Patio utleggere er vanligvis satt en base består av knust grus som sand er lagt. Murstein utleggere må også tett holdt sammen, vanligvis av noen slags heltrukket kantlinje. Den enkleste grensen bygge er laget av landskapsarbeid tømmer festet i bakken med armeringsstål pinner og sluttet seg sammen med spesielle festene.

Betraktninger

Før en murstein bygget utleggermaskin patio, butikk nøye for både materialer og profesjonelle installatører. Gjennomsnittlige kostnadene varierer mye, og du kunne forhandle med forskjellige patio fagfolk til lavere priser. Som i 2011 gjennomsnitt profesjonell installasjonskostnader for 15-av-20 fot murstein uteplass ca £1,478. Også tilbyr mange oppussing butikker gratis klasser på hvordan å bygge en uteplass. De vil levere brosjyrer og gjør det selv instruksjoner også.

Hvordan kredittforetak gjennomsnittlig score på alle 3 kreditt-rapporter?

11/06/2011 by Erminio

Hvordan kredittforetak gjennomsnittlig score på alle 3 kreditt-rapporter?

Når du bruker for et hjem lånet, trekker långiver opp kreditt score for å fastslå din evne til å betale tilbake gjelden. Tre kreditt byråer, Experian, Equifax og TransUnion, leverer score. Hver etat analyserer din gjeldsforpliktelser og komprimerer informasjonen i et tresifret nummer, som er din kreditt score. Dette tallet representerer kredittrisiko på en bestemt tidsperiode.

Median

De fleste långivere bare bruk den midterste score på tre. For eksempel hvis en låntaker har en score på 753 fra Experian, 729 fra Equifax og 717 fra TransUnion, velger utlåner det midterste tallet eller 729. Hvis to eller flere låntakere, kan utlåner velge å bruke antall låntaker med færrest midten. Hvis en låntaker bare har to kreditt score, som noen ganger skjer når en person ikke har en betydelig kreditthistorie, bruke utlåner nederst av de to resultatene.

Hvorfor bruke tre byråer?

Ikke alle kreditt-byråer er like. Hvert byrå samler kredittinformasjon fra forskjellige kreditorer og har sin egen måte å analysere dataene, som er grunnen til samme låntakeren har tre forskjellige kreditt score. Noen byråer bare rapporterer informasjon fra bestemte kreditorer mens andre byråer beregne kreditt historier over en lengre periode. En utlåner er kjøpedyktig få det grundigste og mest presise økonomiske bildet ved å gjennomgå alle tre kreditt-rapporter.

Hvilken Score til bruk

Långivere bruke midten kreditt score evaluere hver låner slik at låntakers kredittrisiko verken undervurdert eller overdrevet. Ifølge TransUnion, kan kreditt score variere med så mye som 40 poeng. Dette betyr at en bureau kan rapportere en gjennomsnittlig credit score mens en annen kan rapportere som er godt over gjennomsnittet for samme låntakeren.

Betydningen av kreditt score

En utmerket credit score gir låntakere tilgang til bedre lånebetingelser, lavere rente og lavere tilknyttede avgifter. Bruke den midtre score på tallene fra alle tre byråer kan hjelpe kompensere for en lavere poengsum fra ett byrå, spesielt hvis de andre to scorene er betydelig høyere.

Kompenserende faktorer

Høy kreditt score holde betydelig vekt når det gjelder å få lån med gunstige vilkår. Långivere også lete etter andre faktorer som store forskuddsbetaling, stabil inntekt og minimal gjeld. Dette kan hjelpe kompensere for en lavere kreditt score, spesielt hvis det er to låntakere og har en betydelig høyere midten score.

Den gjennomsnittlige kostnaden for ungdoms Bilforsikring

01/17/2012 by Erminio

Den gjennomsnittlige kostnaden for ungdoms Bilforsikring

Når en tenåring begynner å kjøre, kan bekymre deg sin sikkerhet være stressende nok. Men auto forsikring kostnadene for din tenåringer kan gjøre ting verre. Løsninger er tilgjengelige, men redusere kostnadene.

Gjennomsnittlig pris

Ifølge Insurance.com's oppslagstjenesten, RateWatch, var den gjennomsnittlige kostnaden for å opprettholde en teen driver i USA £1,411 per år i 2009. Som betyr et utvalg av £780 til £3,185 av ekstra premie per teen driveren.

Fakta

Teen drivere er dyrere å forsikre, fordi de er mer sannsynlig å være involvert i auto ulykker. Ifølge MSN Autos, mannlige teen drivere anses kritiske drivere og kan være dyrere å forsikre enn kvinner.

Rabatter

Noen auto forsikringsselskaper tilbyr rabatter for å spore din teen drivere med enheter som GPS og motorkjøretøyer kameraer, i henhold til Rocky Mountain forsikring informasjon Association. Hvis tenåringen gjør en B gjennomsnittlig eller bedre i skolen, kan hun være berettiget til en god studentrabatt.

Forebygging/løsning

Rabatter kan også tilbys for auto sikkerhetstiltak som anti-Lock bremser, ifølge RateWatch. Det viktigste forebyggende tiltaket er å undervise og modellere forsvarlig kjøring.

Gjennomsnittlig oppstart kostnaden for en ehandel

02/29/2012 by Erminio

Gjennomsnittlig oppstart kostnaden for en ehandel

E-handel bedrifter gjør utrolig besparelser på oppstart kostnader fordi det er ikke office plass å betale for, er det vanligvis færre ansatte å betale (hvis noen i det hele tatt) og potensialet for å nå et bredt publikum via Internett er stort. Imidlertid bør ikke e-handel gründere undervurderer gjennomsnittlig oppstart kostnader. Alle e-handel bedrifter krever flere innledende finansielle investeringer enn fleste innser og tiden det tar for å starte en e-handel business kan også være en belastning på ressurser i de tidlige stadiene. Tid er penger, som de sier.

Webdesign og utvikling

En e-handel business er intet uten en effektiv nettstedet. Design, programmering, navigasjon og nettstedet er viktige elementer som må tas i betraktning før du starter en e-handel business. I nesten alle tilfeller vil det være nødvendig å ansette en web-design ekspert og dette koster penger. Vedlikehold av en e-handel er også avgjørende for suksessen. Hvis webområdet går ned, eller driver for sakte, potensielle kunder gå andre steder og på virksomheten er satt i fare.

Utility regninger

De fleste e-handel bedrifter må inkludere post leveringskostnader i første budsjett kravene, hvis kundene vil forventes å betale for levering seg som ikke kanskje den beste måten å oppmuntre første runde av salg. Det er også viktig for alle e-handel business å være kontaktbar via telefon. Når en kunde har et problem med webområdet, ønsker å gjøre en forespørsel, må rapportere en tapt rekkefølge, eller kontakt selskapet uansett årsak, en telefonkontakt er veldig betryggende. Dette gir kunden tryggheten. E-handel bedrifter må kanskje ringe kunder tilbake, ta kontakt med leverandører, eller kontakt levering serviceavdelinger å sjekke om status for pakker. Telefon regninger kan slå ut for å være mer kostnadskrevende enn på først forventet.

Markedsføring

Markedsføringsutgifter ville være noen av de dyreste for en e-handel business. Hvis potensielle kunder vet at det finnes en bedrift, er det umulig å lage et salg. Det finnes ulike former for online markedsføring som e-handel bedrifter kan investere i, inkludert betale per klikk-annonsering, SEO og link-bygningen strategier, blogging og innhold utvikling eller pressemeldinger. Selv om enkelte former for online markedsføring, som SEO strategier, synes å være gratis på overflaten, er tiden det tar å investere i slike online-aktiviteter kostbar. Markedsføring er en pågående aktivitet og en stadig utvikling prosess. Uten et sterkt fokus på markedsføring analyse og behandling er det sannsynlig at en e-commmerce virksomhet i noen bransje vil kollapse etter bare noen få måneder.

Skatt

Selv om en virksomhet ikke er en fysisk butikk, det fortsatt må være registrert for skatteformål og eventuelle inntekter fikk må deles skattekontoret. E-handel bedrifter har en tendens til å falle under kategorien selvstendig skatt i Storbritannia. Så snart en bedrift begynner å generere mer enn en bestemt figur, må eieren begynne å bidra til britisk skatt. Som bedriften vokser og genererer mer inntekter, forholdene i UK-betalinger kan endres og det er ansvaret til bedriftseieren til å være oppdatert om disse forholdene og registrere virksomheten skatteinformasjon tilsvarende.

Hva brukes TSH 3 generasjon Test For?

04/08/2012 by Erminio

Hva brukes TSH 3 generasjon Test For?

TSH eller skjoldbrusk stimulerende hormone, er det felles navnet som brukes for thyrotropin. Dette er hormone secreted av skjoldbruskkjertelen og regulert av hypofysen. Når en lege mistenkte thyroid sykdommen, er tredje generasjons TSH testing den mest brukte på grunn av dens nøyaktighet sammenlignet med første - og andre - andregenerasjons testing - dermed kutte ned på behovet for å gjøre oppfølging blodprøver.

Første generasjon og andre generasjon

Første generasjon thyroid tester brukes ikke lenger fordi deres oppklaringsprosenten av thyroid hormon er 5 til 10 mu/L, og de ofte savner mild hypothyroidism. Første generasjon tester ble aldri brukt hypertyreose fordi TSH er mye lavere enn testen oppdager. Andregenerasjons fortsatt brukes fra 2010 til å oppdage en som fungerer skjoldbruskkjertelen.

Tredje generasjons Testing

Tredje generasjons tester brukes de vanligste i 2010 på grunn av lavere oppdagelsen grensene for TSH i blodet. Tredje generasjons tester brukes, med nøyaktighet, for å oppdage både hypertyreose og hypotyreose og brukes til å oppdage skjoldbrusk problemer i nyfødte. Denne testingen er også brukt av leger for å bestemme mengden av erstatning levothyroxine å foreskrive.

Andre Diagonostic Testing

Det er ytterligere tester som lege kan bruke til å avgjøre thyroid sykdommen, hvor ille det er, og hva som forårsaker den. Ofte legene for en komplett skjoldbrusk panel som inneholder alle oppfølging blodprøver. Gratis tyroksin T4 er det aktive skjemaet av thyroxine og gir et større bilde av hvordan kroppen bruker hormonet enn en tredje generasjons TSH test. Gratis T4 testing hentes når en unormal tredje generasjons TSH test kommer tilbake unormal. Gratis T3 brukes til å diagnostisere hypertyreose samt overvåking hyperthyroid pasienter og sine medisiner. Hvis hyperthyroidism er diagnostisert, foretas radioaktivt jod bildebehandling.

Gjennomsnittlig kostnad for barnefødsel uten forsikring

05/17/2012 by Erminio

Gjennomsnittlig kostnad for barnefødsel uten forsikring

Gjennomsnittlig kostnad for barnefødsel uten forsikring

Fødselen av en baby er en spennende og magisk tid i en ung familie liv. Men byrden av å betale for kostnadene ved fødselen uten forsikring overskygge denne glade anledningen. På samme måte du planlegger for ankomst av barnet, vil litt planlegging for kostnadene ved fødselen gå langt i å sørge for at du er forberedt på det som kommer.

Vaginal fødsel

Kostnaden for en vaginal fødsel kan variere avhengig av fødselen. Geografi har en viktig rolle i childbirth kostnader leveranser i USA nordøst og vestkysten er den dyreste, med leveranser i Sør er den minst kostbare etter CostHelper.com. En kvinne som velger å ha henne baby, i en klinikk eller på en jordmor kontor kan forvente å betale fra et par hundre dollar for bistand av en paramedic eller fødselen kontroll hvor som helst fra £585 til £1950 for en jordmor eller klinikk. De fleste vaginal fødsler i en tradisjonell sykehuset innstillingen kostnad alt fra £3,250 £ 13 000.

C-delen

Keisersnitt, eller c-delen, tendens til å være en av de dyrere metodene for fødselen. En c-delen er ansett som en større kirurgi, som et snitt er gjort i mors magen og livmoren fjerne barnet. Bruk av en kirurg, operasjonsstuen, anestesi for kirurgi og postoperativ pleie nødvendig for mor bidrar til å øke de totale kostnadene ved fødselen. Kostnaden for en vanlig c-delen uten noen komplikasjoner kan variere fra £9100 £16,250 eller mer, avhengig av området og nivået av medisinsk behandling nødvendig.

Kost og losji

Kost og losji kostnadene på et sykehus kan bli betydelige. Enkelte sykehus slå mødre ut i løpet av 24 timer eller mindre, mens andre fødsler krever et opphold på flere dager. Et semiprivate eller privat sykehusrom med måltider kan kjøre 195 kr eller mer per dag uten forsikring.

Utgifter

Andre tilfeldige kostnader kan også legges til totalt fødsel regningen. Hvis Arbeiderpartiet må være forårsaket, kan det være ekstra kostnader for medisiner og overvåking. Testing av skade eller sykdom av mor og barn etter en traumatisk fødsel kan kjøre hundrevis eller tusenvis av ekstra dollar. Og noen sykehus betalt ekstra for oppfølging besøk.

Komplikasjoner

Komplikasjoner kan øke kostnadene ved en childbirth ved noe fra noen hundre dollar til mer enn en million dollar, avhengig av omstendighetene. Hvis en kvinne fødselen i ustabil tilstand, kan medisinske tiltak være nødvendig å redde hennes liv eller å sikre sin helse og sikkerhet. En utvidet sykehus opphold fordi komplikasjoner kan øke kostnadene. Andre komplikasjoner, som en syk nyfødt som krever tjenestene til nyfødte intensivavdelingen, kan legge tusenvis av dollar per dag til en total oversikt. Og fødsel utgifter kan doble for hver ekstra baby tvillinger, tredobbelt eller mer.

Det gjennomsnittlige månedlige budsjettet for en familie på to

09/03/2012 by Erminio

Det gjennomsnittlige månedlige budsjettet for en familie på to

Det gamle ordtaket, to kan leve like billig som en, er ikke helt sant. En gjennomsnittlig månedlig budsjett vil avhenge hvor i landet du bor og din levestandard.

Gjennomsnittlig utgifter

Gjennomsnittlig månedlig utgifter sitert av Skattemyndighetene og beregnet av Bureau of Labor Statistics' (BLS) Consumer utgifter undersøkelser (CES), unntatt leie, reise og forsikring, for to personer er rundt £640 i måneden.

Vesentlige

Det gjennomsnittlige månedlige budsjettet for en familie på to

Noen par vil ha en liste over viktige, som inkluderer hus, verktøy, mat, forsikring og klær, men hvordan de velger å fordele pengene sine varierer fra par til par. For noen er telefon og kabel-TV viktig, mens andre foretrekker å lagre på disse elementene, men vurdere personlig Stell elementer et must.

Betraktninger

En gjennomsnittlig budsjett avhenger av gjennomsnittlig lønn og boliger kostnader for et gitt område. Mer enn 35% av din lønn skal fordeles til leie og bevege website antyder at 25-30 prosent er det optimale. Deretter se på faste kostnader som forsikring, oppvarming, belysning og transport å arbeide. Resten er der du kan kompromiss om nødvendig. Det er mange måter at et par kan endre dette budsjettet etter egne behov. For eksempel vil kjøpe i bulk eller shopping i rabatt butikker bringe umiddelbart besparinger.

Kirby generasjon 3 teppe renere instruksjoner

10/08/2012 by Erminio

Kirby generasjon 3 teppe renere instruksjoner

Kirby generasjon tre vakuum og tepper rengjøring var første modell i den populære generasjon serien av Kirby støvsugere, introdusert i 1990. Med det er vanskelig å slå rengjøring makt, solid konstruksjon og nyskapende teknologiske fremskritt, G3 gjort et navn for seg selv og Kirby i hjemmet rengjøring. Renoverte generasjon tre Kirby støvsugere er fortsatt selges fra November 2010, beviser levetiden til denne fantastiske maskinen. Teppe shampooer samlingen kan være noe vanskelig å bruke, men med riktig instruksjon, Tepperensing med din Kirby G3 kan være en bris.

Instruksjoner

1 vakuum teppet grundig med Kirby generasjon tre vakuum å fjerne overflødig skitt. Slå av vakuum.

2 Fjern bag samlingen av vakuum ved å slå plast base av posen fra vakuum hodet og unbuckling toppen av posen fra innehaveren av posen.

3 Fjern vakuum hodet fra makten base ved løfte lyset, snu belte fangsten til rød pilene viser, angre metallåsen og slippe hodet.

4 putte gulvteppet rensning pensel og brett sammen ved å skyve børstevalsen i børsteholderen og trekke beltet gjennom toppen.

5 Legg ved rengjøring brettet ved å slå beltet hitch til rød, skyve samlingen på fronten av maktbase, latching metallåsen å holde forsamlingen på plass og snu belte opphenget til de grønne pilene i kø.

6 Fyll vanntanken med varmt vann linjen som er angitt for størrelsen på rommet du rense: den første linjen for små rom, den andre linjen for mellomstore rom og den tredje linjen for store rom.

7 bruk hetten fra tanken for å måle mengden av Kirby teppe sjampo nødvendig for størrelsen på rommet du rense: én landskamp for et lite rom, to for en bryllupsreise rom og tre for et stort rom.

8 Legg ved tanken på siden av makt hodet der posen festes ved kø hakket og aktivere tanken mot makt hodet til det klikker.

9 koble tanken slange til skuffen på angitte hullet. Dette gir skummet fra teppe renere å strømme under skuffen på teppet mens penselen scrubs teppe fibrene.

10 aktivere skum ved å vri på bryteren på tanken til ønsket skum nivå og slå vakuum. Skum begynner å pumpe gjennom slangen.

11 lå skum på teppet ved å trekke vakuum bakover. Lå skummet over et fire - eller fem-fots-torget område, overlappende kantene av skum linjene å sikre god dekning. Ikke over mette teppet med skum, som det vil være vanskeligere å rengjøre.

12 deaktivere skum ved å vri på bryteren på tanken til "off" posisjon.

13 kjøre vakuum tilbake over skummende området teppet å suge skum i skuffen. Gjenta skummende og fjerning prosessen til alle teppet har blitt renset.

14 tøm brettet til en vask og skyll brett, slangen, pensel og tank når ferdig.

Gjennomsnittlig hus forsikring kostnader

10/16/2012 by Erminio

Gjennomsnittlig hus forsikring kostnader

Den gjennomsnittlige kostnaden for hjem forsikring varierer betydelig av staten, eiendom, dekning nivå og forsikringsselskapet. Tre grunnleggende komponenter gå inn den vanligvis kjøp av et hjem forsikring. Disse tre komponentene bygger beskyttelse, innhold forsikring for personlige verdisaker og ansvar dekning. Forsikringsleverandører tilbyr tilbud basert på estimerte beskyttelsesnivåer for hver kategori av beskyttelse.

Nasjonale gjennomsnitt

2007 landsgjennomsnittet for årlige hjemme forsikringspremier var £534, ifølge National Association of forsikring Commissioners data. NAIC er vanligvis et par år bak evne til å samle data og oppdatert statistikk, er det generelt antatt at gjennomsnittlig hjem forsikring priser tendert nedover fra 2007 gjennom 2010. En juli 2009 HomeInsurance.com artikkelen viser at nye boligkjøpere kjøper lavere priset hjem i nedgangstider sannsynlig føre til billigere bolig kostnader Boligforsikring. Flere huseiere også kombinerer hjem og auto politikk å spare på forsikringspremier.

Stat-til-stat

Hjem forsikring priser er svært forskjellige fra stat til stat. Forsikringsleverandører vurdere høyere eller lavere risiko for utbetaling for områder basert på potensialet for naturkatastrofer og kriminalitet for hvert område. Hjem verdier er også betydelig høyere i enkelte deler av landet. NAIC viste Florida som dyreste hjem forsikring i 2007 med en gjennomsnittlig kostnad av £997 per år. Sammenligning betalt huseiere i Pennsylvania bare et gjennomsnitt på £447 i premie det året. Florida er kjent for sin orkanen sesonger som bidrar til høyere gjennomsnittlige kostnader for huseiere.

Dekning nivåer

Mengden dekning du velger på hjemmet forsikring også påvirker priser. Total erstatning er en viktig faktor på bolig forsikring. Vanligvis anbefaler forsikringsagenter huseiere å dekke for å gjenoppbygge eiendommen til gjeldende arbeidskraft og materialer kostnader. Dette betyr at du vanligvis betaler for et erstatningskostnaden som er høyere enn kostnaden for hjemmet. Holde dyr verdisaker hjemme legger til innholdet dekning kostnadene. Ellers anslå agenter vanligvis en viss mengde innhold beskyttelse av flere rom og størrelse. Ansvar dekning er viktig å beskytte deg selv fra juridisk ansvar hvis noen er skadet eller lider skade på eiendom på eiendommen. Ifølge finne lov er £ 65 000 av ansvar beskyttelse vanlig. For en beskjeden økning i premie, kan du få opptil £0,6 millioner i ansvar beskyttelse med noen forsikringsselskaper.

Lavere kostnader

Du kan redusere din middel huset forsikring kostnadene ved å gjøre en rekke ting å minimere risiko for selskapet ditt. Sette egenandeler så høyt som mulig er én måte å betydelig redusere hjemme forsikringspremier. Auto og hjem politikk kan lagre opptil 15 prosent med noen selskaper. Forbedret sikkerhetsenheter også lavere premie som hjem forbedringer som reduserer risikoen for skade på eiendom. Du bør også vurdere politikk og fjerne alle unødvendig avfall i dekning og redundans med andre forsikringsordninger.

Instruksjoner på intonasjon innstillingen for en Peavey generasjon Exp gitar

12/02/2012 by Erminio

Instruksjoner på intonasjon innstillingen for en Peavey generasjon Exp gitar

Peavey, musikk utstyr produsent som spesialiserer seg på forsterkere og elektriske gitarer, produserer nå tre gitarer i EXP generasjon: "Raptor EXP", "Predator EXP" og "JF EXP." Peavey markeder denne generasjon av gitarer som allsidig og en god verdi for pengene. Hvis intonasjon på Peavey generasjon EXP gitaren er deaktivert, kan det være vanskelig å nøyaktig strengene. Mens åpne strengene kan være stemt, når du slite et notat, forårsaker forskjellen i streng intonasjon noen bånd til lyden skarp, til tross for strengen i melodi. Du kan fikse intonasjon ved å justere bro salen.

Instruksjoner

1 plugg Peavey EXP i en kromatisk gitar tuner. Slå volum urskiven helt opp til sikre at mottakeren mottar like sterk et signal som mulig. Strike bunnen E strengen, og observere displayet på mottakeren. Hvis eksterne står i sentrum, stram strengen. Hvis dial er rett sentrum, løsne strengen. Hvis dial er sentrert, strengen er stemt og ingen spenning justering er nødvendig. Gjenta denne prosessen for hver streng. Avhengig av hvilken mottaker du har, må du angi det manuelt for hver streng. Mest moderne tunere automatisk oppdage banen og gjenkjenne hvor streng er blir innstilt.

2 spill bunnen E strengen på den 12., som er en oktav over strengen. Observere tuner lesing. Hvis dial ikke er treffer sentrum, er intonasjon ut. På en riktig svak gitar registrere strengen notatet og 12 bånd notatet nøyaktig samme lesing på en kromatiske tuner. Noter om 12 båndet er skarp (høyre for midten) eller flat (venstre sentrum).

3 Juster plasseringen av broen salen. Intonasjon er knyttet til "vibrasjon lengde" av en streng. "Vibrasjon lengde" refererer til delen av streng som ikke er begrenset av mutteren eller broen. Hvis strengen var flat på 12 båndet, redusere vibrasjon lengden av salen fremover. Sett en liten, stjerneskrutrekker inn skruen like bak salen, og vri det mot klokken.

4 slå salen skruen klokken hvis strengen er skarp på 12 båndet. Predator modellen har en Floyd Rose. Bruke en hex-nøkkel i stedet for en skrutrekker til å utføre salen justeringen. Gjenta dette trinnet for hver streng. Tyngre strengene krever større justering enn lettere strengene.