Hawaiisk tema

Hvordan har en kjempeflott Hawaii-tema Party

04/17/2016 by Erminio

Hvordan har en kjempeflott Hawaii-tema Party

Kaster en luau er en måte å samle venner og familie for en spennende tropiske partiet. Tiki faklene, leis og mange andre dekorasjoner kan legge til Hawaii følelsen av et tema party og kombinere dekorasjoner med hawaiisk mat vil legge til atmosfæren. Kaster en Hawaii-tema fest krever litt planlegging og dekorere innsats men minnene opprettet vil være verdt tiden som er brukt.

Instruksjoner

• Velg invitasjoner som gjenspeiler Hawaii-temaet i partiet. Fargerike invitasjoner i form av ananas kan være en enkel måte å kunngjøre temaet i partiet. Husk å la Gjestene vet dato, tid og sted for partiet. Slik at gjestene kan ha Hawaii antrekk og gi en badedrakt hvis det finnes et svømmebasseng eller plaskebasseng.

• Hold Hawaii partiet utenfor hvis mulig. Plass tiki faklene rundt omkretsen av partiet området for å skape en definert plass for aktiviteter og snack bord. Sette en tiki torch i bakken hver fire til fem fot.

• Streng lys rundt tiki faklene eller over tabellene som brukes for partiet. Lys vil hjelpe lyse opp scenen mer og skape en festlig atmosfære. Hvis det er en veranda eller sitteområde, dekorere den med strenger av lys også.

• Legge til Hawaii-tema dekorasjoner til området, som kunstig palmer, blomster innredning og tropiske planter. Plass plantene rundt et sitteområde opprette en jungel følelse. Planter kan tilbys gjestene som et parti favør.

• Cover tabellen snack med en stor fishnet og sted skjell mellom skuffer av Mai Tai drink mikser og Hawaii snacks som ananas og andre frukt, samt reker og shish kebab.

• Spille Hawaiian musikk på et høyttalersystem som skaper en avslappet atmosfære for partiet. Sett flytende lys i et svømmebasseng eller fylle et plaskebasseng med vann og legge flytende lys. Hils gjester med leis som de kommer.

• Plan spill å få gjestene involvert og aktiv. Hula hoop konkurranser, bowling med kokosnøtter baller og ananas som pinner og limbo er alle store Hawaii-tema partyspill som er lett å spille.

Bakgården Party tema ideer

03/18/2011 by Erminio

Bakgården Party tema ideer


Selv om du kan bare se samme gamle hagen når du ser ut av vinduet, en bakgård kan gi en verden av muligheter når det gjelder party planlegging. Backyards er som et tomt lerret som kan innredet og forvandlet til partiet tema trenger. Noen bakgård tema ideer vil hjelpe deg å avgjøre hva som er perfekt for party behov.

Piknik

I de varmere månedene i året, kan du kaste en bakgård piknik for festen. Det er forskjellige måter å kaste en piknik og å dekorere for tema party. Kjøp eller leie piknikbord definere utsiden og dekk med plast bord klær i din valgte partiet fargeskjema. Deretter kan du bruke grillen å gjøre pølser og hamburgere og tjene andre piknik prisen for måltidene. Den andre typen piknik er picnic kurv på bakken. Hvis du ikke ønsker å leie eller kjøpe piknikbord, line din bakgård med piknik tepper. Deretter på hver teppe Inkluder en picnic kurv fylt med smørbrød, chips, frukt og drikker.

Luau

Luaus er tradisjonell hawaiisk feiringer, komplett med en fest og underholdning. En tradisjonell luau er komplisert og omfattende; men hvis du vil planlegge en luau i din egen bakgård, kan du holde det enkelt. For dekorasjoner, kan du bruke store kjøpt tiki faklene, som du finner på en fest forsyne butikker. Dekorer med streng lys og silke blomst leis. For duker, bruke strimler av stoffet fra din lokale håndverket forsyning butikken; Velg stoffer med Hawaii trykk. Leie en gris roaster og stek en hele gris, eller hoppe over den steke grisen og velge skinke biffer, glasert med ananas saus. Sette opp en bar og serverer hjemmelaget mai tais å drikke. Luaus har vanligvis hula dansere for underholdning. Hvis du ikke vil bruke pengene til å ansette dansere, velge innspilt Hawaiian musikk og tillater gjestene å gjøre sine egne hula dans.

Kino

Istedenfor å gå med en mer tradisjonell utendørs tema, kan du slå din bakgård på kino. For filmen skjermen, henge et stort hvitt ark eller teppe på siden av huset og bruk en projektor for å vise filmen på hvitt ark. Sitteplasser kan opprettes på to måter. Ett alternativ er å stille hagen din med sengetøy og tepper. Gjestene kan sitte på tepper for filmen, og hvis de ønsker det, kan ta egne puter og tepper til å kose seg med. Det andre alternativet er å definere sammenleggbare stoler i bakgården og bruke for sitteplasser. Definere en lobby for gjestene på siden av gården, ut av veien for filmen skjermen. For lobbyen, bruk en sammenleggbare bord og dekke det med en duk i din valgte fargeskjema. Gi en rekke film snacks på bordet slik at gjestene kan forsyne seg gjennom hele filmen. Filmen snacks inkluderer popcorn, godteri og brus.

Club tema ideer

04/05/2011 by Erminio

Club tema ideer


Medlemskap klubber er stadig på jakt etter temaer som hoveddeler for møter og spesielle klubbens arrangementer. Denne oppgaven er vanligvis ansvaret for et program leder eller medlemmer som tjener som programkomiteen. Skape interessante temaer som vil fange oppmerksomheten til club medlemskap krav grundig forskning og oppmerksomhet på detaljer.

Datert temaer

Hvert år er fylt med datoer som kan tjene som temaer for klubben fest. New Year's Day, Valentinsdag, Saint Patrick's Day, Memorial Day, Independence Day, Thanksgiving og jul er datoer som gir en rekke club muligheter for temafester.

General temaer

Bruk din innbilningen å skape temaer for klubb arrangement. Velge et emne med en høy grad av gjensidig interesse for club medlemmer, og du har grunnlag for et tema. Du kan bruke en populære TV-serien for et tema som antyder tegn og kostymer. Eksotiske internasjonale steder som Roma og Paris gir mange muligheter for parts temaer.

Tid periode temaer

Klubbmedlemmer elsker minnes om de gode gamle dagene. Bygge et parti tema rundt bestemte tidsperioder som alle husker. Brølende ' 20s; tenårene; 60-tallet; 70-tallet; 80-tallet. Søke ut musikk som passer temaet og forsterke atmosfæren med dekorasjoner passende for skive tid du er med.

Historiske emner

Historie tilbyr en rekke temaer som gir et bredt område for kostyme og dekorere ideer. Tenke i form av klassisk periodene i Frankrike. Hellas og Roma. Alle verdens kulturer foreslå historiske emner.

Patriotiske temaer

Rød, hvit og blå flagget er en ikke gå glipp av tema for klubbens arrangementer. Oppfordrer medlemmer å kle seg i fargene og ikke glem All-American mat temaene pølser, hamburger, eplepai og andre favoritt piknik mat. Innendørs eller ute, dette er alltid et godt mottatt partiet tema.

Geografiske temaer

Enkelte steder i verden foreslår å komme bort fra alt. Beach Party, hawaiisk luaus og øyene i Karibia er populære temaer for casual fester og arrangementer. Se etter lokale disc jockey å gi riktig musikk for spesielle tema.

Masquerade temaer

Alle liker anonymiteten til en drakt. Folk elsker å kle seg ut som noen som de beundrer eller respekt eller hvem de hemmelighet aspire å være. Sørg for å inkludere Premier eller priser for en rekke bestemte bekostning kategorier.

Tema planleggere

Føler du deg overveldet av hele virksomheten til å opprette et tema for klubben? Du kan vurdere ekspertisen til hendelsen planleggere som er spesialister på akkurat denne typen aktivitet. Kontakt lokale parti butikker eller hotell concierger i ditt område for tilkoblinger til planleggere.

Kirken bankett tema ideer

11/14/2011 by Erminio

Kirken bankett tema ideer


For å holde kirken banketter interessant, kan du opprette et tema. Det vil hjelpe deg å finne ut hva slags mat å tjene, hva slags dekorasjoner å bruke og hva slags spill. Ved å utforske ulike kirke bankett temaer, finner du også flere grunner til å komme sammen.

Hawaiian Luau

En Hawaiian luau er en stor seg å arbeide i mange anledninger. Singler klubber, pensjonister, gifte par og selv tenåringer nyte en luau bankett. Plukke opp noen rimelige leis og dekorere bordene med gress skjørt. Be om at alle ha en Hawaii-skjorte eller kjole, og fruktsalat og hawaiisk mat, som kylling Waikiki, fersk kokos og macadamia informasjonskapsler. Unge mennesker foretrekker kanskje Hawaiian pizza med skinke og ananas.

Kulturelle bankett

Hvis du tilhører en kirke der medlemmene er fra ulike bakgrunner, er en stor bankett tema "Mange nasjoner" eller "Mangfold." Hver person kan dele et måltid eller mat fra deres kulturelle bakgrunn. Henge kart av bestemte land eller område bak hver mat tabell. Oppfordrer alle som eier kulturelle kjole å ha den, og planlegge musikk på forhånd for å sikre at hver persons bakgrunn er representert.

Oscar-utdelingen

Vert en Oscar-tema bankett, endre navnet til "Barmhjertige Samaritan Awards" eller noe lignende. Nyt middag på små tabeller og avslutte kvelden ved tildeling viktige personer på kirken, eller folk som har vært nominert til gjør noe bra eller å ha en slags ånd. Hvis medlemmer er opp for det, gjør det en formell hendelse med svart slips kjole og blomster eller lys på bordene.

Informasjon om tradisjonell hawaiisk drakt

02/18/2015 by Erminio

Informasjon om tradisjonell hawaiisk drakt


En tradisjonell hawaiisk kostyme består av naturlige elementer med moderne innslag, kombinere skjell og blomster av Hawaii lokale skjønnhet med praktiske topper og tilbehør. Hula kostyme, slitt når du deltar i Hawaii tradisjonelle dans, er en av de mest nostalgisk Hawaii kostymer. Antrekk kan settes sammen med et par elementer og kan brukes til tema partier som en luau eller Halloween kommer sammen.

Pau

Pau er en tradisjonell gress skjørt, og er en av de mest anerkjente komponentene i Hawaii kostyme. En pau kan være kort, men lenger, gulv-lengde versjoner er mer vanlig. Skjørt kan også bæres av enten menn eller kvinner, og kan være grønn, gul eller brun. Skjørt er ment å fremheve innflytelse av hoftene til hula musikk.

Lei

Lei er synonymt med hawaiisk kultur, og er en viktig del av tradisjonell hawaiisk kostyme. Leis er halskjeder laget av blomster, skjell og frukt, og er slitt med hula kostyme samt sirkulerer for gjester og venner. Lei er ment å symbolisere en velkommen til andre.

Ankel armbånd

Ankel armbånd er tradisjonelle tilbehør som følger tradisjonell hawaiisk kostyme. Før begynnelsen av 1900-tallet og i de første tiårene av 1900-tallet var hval bein og hunden tenner ankel armbånd typisk. I dag, er de fleste Hawaii ankel armbånd laget av skjell eller friske blomster.

Topp

Mens mange kommersielle hula kostymer inkluderer noen type kokos skall toppen, er en løstsittende camisole mer typisk for tradisjonell hawaiisk kostyme. Kvinner kan også bære en bikinitopp med pau, og menn vil vanligvis være toppløs. Imidlertid kan løstsittende top arbeide med pau å tillate bevegelse.

Malo

Malo er en tradisjonell innpakket pese menn vanligvis slitasje når du deltar i hula dans. Menn kan også velge å slitasje gress skjørt når du utfører, men som århundreskifte kommet til de senere tiårene, malo ble et populært valg for menn som ønsker et alternativ til pau.

Tradisjonell hawaiisk herreklær

05/21/2015 by Erminio

Tradisjonell hawaiisk herreklær


Menns tradisjonell hawaiisk klær under pre kontakt med vestlige skikker besto av en loincloth stil Hawaii malo, laget av wauke bark (Broussonetia papyrifera) og noen ganger stemplet med kulturelle motiv utskrifter. Tidlig misjonærene introduserte nøytrale skjorte og bukser til native mennene i Hawaii. Menn accessorised deres ny stil klær med friske blomster og planter lei (girlander) eller kapper. Rask videresende for å presentere dag Hawaii, herreklær utviklet seg til en moderne tradisjonell Hawaii-stil tema. Når nøytrale skjorten har blitt et lerret for levende øya bilder og motiv utskrifter, nå kjent som "Aloha skjorte." Andre menns tradisjonelle Hawaii-stil klær inkluderer bomull t-skjorte, styret shorts og fottøy, alle favoritter blant Hawaii lokalbefolkningen og tilreisende.

Aloha skjorte

"Aloha skjorte" knappen ned, Halsbandflugesnappar kjole skjorte og det er den favoriserte semi formelle slitasjen for menn i Hawaii. Utskrifter har utviklet seg over tid når Elvis Presley bar dem, fra bildet kopiering av originale øya scenen malerier til autentiske skildringer av Hawaii kulturelle og naturlige Hawaii egenskaper. Noen bilder er av naturlige floraen, natur og dyreliv til Hawaii motiv bilder som simulerer gamle Hawaiian stempling på bark klær. Menn slitasje aloha skjortene til arbeid, middag, banketter, fester, begravelser, kirken og formelle møter. Slacks, jeans eller gå shorts er slitt med aloha skjorter.

Bomull t-skjorte

Bomull t-skjorter regnes som moderne tradisjonell fritidsklær for menn i Hawaii. T-skjorte virksomheten i Hawaii har oppsving de siste 20 årene med mer vekt på smakfulle kulturelle bilder og Hawaii uttrykk enn dominerende surf scenen. Velge en t-skjorte for seg selv eller noen andre er en gjennomtenkt prosess. Lokalbefolkningen slitasje t-skjorter som gjenspeiler deres indre, identitet eller årsak og er slitt like en staselig tatovering.

Styret Shorts

Styret shorts kalles surfe shorts, men har en mye større slitasje enn for overflate. Surf shorts har også gjort seg inn på arenaen av moderne tradisjonelle Hawaii-stil herreklær og betraktet som casual hverdagsklær. I motsetning til t-skjorter, surfe shorts har utviklet seg fra vanlig farget og naturskjønne bilder levende flerfarget mønster og motiv design også slitt like en staselig tatovering.

Fottøy

Gummi tøfler er den foretrukne moderne tradisjonelle Hawaii-stil fottøy for menn. Tøfler har ikke gått helt ut av boksen ennå, men det finnes tøfler med trykt Hawaii motiv på båndet foten remmer og gummisåler. Hawaiian ut canvas sko dukket fra deres populære tid i 1960, men er treg til å bli en Hawaii-stil trend for menn. Tøfler er ansett som fritidsklær men lerret sko regnes som tilfeldig eller semi casual slitasje avhengig av overkroppen klær koordinatene.

Tips: koordinering

En gamle Hawaiian T-shirt sa: "Henge løs!," gjelder ikke klær. Koordinere moderne tradisjonelle Hawaii-stil herreklær som andre klær. Når iført en aloha skjorte, bruk en farge gå shorts eller bukse med farge fottøy. Når iført en bomull t-skjorte, bruk nøytrale surfe shorts med minimal fargerike mønstre og motiver. Årsaken er t-skjorte gjør den primære uttalelsen om at mannen iført skjorten. Hvis beslutter å bære Hawaii print canvas sko, bruke en farge skjorte og bukse eller shorts fordi fremtredende utseendet på lerretet ut.

Hawaii tema dag for Førskoler

02/24/2016 by Erminio

Hawaii tema dag for Førskoler


Innlemme tema dager i din førskolen læreplanen er en måte å holde barn engasjert i læring og injisere en ånd av moro i klasserommet. En av de mest underholdende temadagene er Hawaiian dag, som ikke bare inneholder mengden lags som hula dans, deilige godbiter og en beach party stemning, men inneholder også en overflod av pedagogiske muligheter i vitenskap, språk og kunst.

Kjole for anledningen

Oppfordre foreldre til å kle på barna sine i tropiske-inspirerte klær for Hawaii tema dag. Hawaii-print skjorter eller shorts eller kjoler i lyse farger med blomster og tropiske hjelper barn i en ånd av dagen. Kjøper gress skjørt fra en fest butikk eller online fest forhandler, og ha dem tilgjengelig for barn å ha hvis de ønsker.

Dekorasjoner

Dekorer klasserommet for å opprette en Hawaiian paradis. Partiet forsyne butikkene tilbyr en overflod av tropiske tema dekorasjoner og fest forsyninger. Dekorer klasserommet med palmer, kokosnøtter, tropiske fugler og fargerike blomster. Har barn bringe deres favoritt strandhåndkle å sitte på historien samtidig å forsterke stranden festen følelsen av dagen.

Timeplanlegging

Siden læring er fortsatt viktig, innlemme Hawaii i timene for dagen. Velge historier om Hawaii historie tid (se ressurser for en liste over mulige titler) og skrive ut farging ark med Hawaii bilder for andre leksjoner. Preschoolers vil også bli fascinert av vulkaner. For å lære en lekse om Hawaii vulkaner, bygge en modell av papir mache og bruke natron og eddik kan forårsake utbrudd. Musikk gangen spille Hawaiian musikk og la din preschoolers spille med Hawaii instrumenter som Ukulelene, trommer, rangler og shakers. Hvis en lokal Danseskole tilbyr hula dans leksjoner, spør en instruktør skal kommer til klassen og lærer barna grunnleggende hula.

Håndverk

Lei-making er en ideell håndverk aktivitet for preschoolers. Pre-cut blomster fra bygging eller papir på forhånd, og slå et hull i sentrum av hver blomst. Har barna tråd blomster på en lengden på strengen, tie av endene og henge deres fullført leis rundt halsen. Hvis din preschoolers ikke er interessert i listigheten sin egen leis, kjøpe billig plast eller silke blomster leis fra en fest forsyning butikk.

Snacks

Snack tid på Hawaii dag, tilby Hawaii-inspirerte behandler. En frukt brett med tropiske frukter, spesielt ananas er en sunn matbit, eller lage deilig smoothies med ananas, kokos og andre tropiske frukter. Gjør snøen kjeglene i en regnbue av smaker å etterligne barbert is, en Hawaiian godbit. Forskning tradisjonell hawaiisk oppskrifter og velg ett eller to som er barnevennlige å tjene til din preschoolers; Husk å dobbeltsjekke med foreldrene om allergi eller kosthold restriksjoner før servering noen ukjente matvarer.

Hest tema utklippsbok ideer

03/23/2016 by Erminio

Hest tema utklippsbok ideer

Hest tema utklippsbok ideer

Scrapbooking er en flott hobby å dokumentere de ulike turer og aktiviteter som du har hatt. Hvis aktiviteten har å gjøre med hester, eller personen du er scrapbooking liker hester, kan så en hest seg være bra for hele utklippsbok eller en side.

Cowboy tema

Hvis du dokumenterer en rodeo eller bare din egen lille cowboy eller cowgirl, er en cowboy tema en stor seg. Du kan bruke foreta og klistremerker hester, uforståelige, cowboy hatter og støvler med spurs. Det er sider du kan kjøpe som har cowboy og andre vestlige motiver trykket på dem, eller ønsker du en farge, sand eller støvete farge ville passe dette temaet pent.

Dag på sporene

Du tilbringe en dag på Kentucky Derby, eller bare ønsker du gjorde? Gjenskape downs i utklippsboken ved å bruke en mest grønne pall og klistremerke og dø kutt kjøre hester, jockeyer, kikkert og kontanter for spill.

Ridning

Minne om rider's første ridning hendelse med dette temaet. Dekorere sidene med klistremerker og dø kutter av hester, ryttere, hekk og ridning avlinger og andre ridning accoutrements. Bruk en palett av dype grønne, røde og svarte farger.

På gården

Sette minnene "ut å fortid" ved å gjenskape en gård tema i utklippsboken. Bruk klistremerker og foreta av gjerder, låver, hester, høy, pitchforks, traktorer og andre jordbruksmaskiner. Bruke farger som grønn, rød og gul for å gjenskape severdighetene i farmen.

Ugle tema gaver

03/23/2016 by Erminio

Ugle tema gaver

Ugle har lenge vært et symbol på kunnskap og visdom. Uglen er også en svært vakker fugl og mange beundrer det som et dyr ikke som et symbol. Hva visningen, en ugle kan gjøre et godt tema for en gave til noen, spesielt noen som er et naturmenneske eller som du mener har lært deg mye.

Figurer

En gaveidé som inkorporerer ugler som tema er små figurer. Omtrent på størrelse med en Christmas ornament (og noen av figurene er faktisk julepynt), disse statuene kan være alvorlig eller lunefull. En 3-tommers pulten ugle iført en morter bord og bærer et diplom kan være en god gave til noen som er å oppgradere skolen, mens en liten, realistisk portrayed ugle stående på en miniatyr lem ville være mer passende for en natur-entusiast eller en bird-watcher.

Abstrakt ugler

For de som foretrekker noe mindre realistisk i sine gaver, er det statuer laget av resirkulert metall som viser ugler. En populær statue kalt Ollie uglen er laget av gamle hagen raker og biter av avrundet, fell av metall. Metallet er vanligvis behandles for å motstå elementene, så disse ugle statuene kan plasseres ut på noens veranda eller i hagen gir en konstant ur hunden - eller se ugle. Når du gir en gave som dette, er det best å prøve å finne en abstrakt ugle du tror vil engasjere mottakerens kunstnerisk smak og passer med sin generelle hjemmeinteriør.

Ugle smykker

Vanlige smykker viser ugler, og det kan også være et annet medium for en gave. Anheng og halskjeder er mest vanlige for ugler og de kommer i en rekke forskjellige design. Liten anheng kan bli kuttet for å ligne ugler om å snappe opp en mus med sine klør klar, men andre halskjeder kanskje ligne ugle hoder med sine store øyne laget av glatt rav. Mottakerens smykker smak bør være den viktigste bekymringen for kjøperen, sammen med personens generelle kroppstype. De som er slank bør ikke bruke clunky smykker, for eksempel fordi det sammenstøt med sin kropp.

Midtpunktet ideer for en Askepott-tema bryllup

03/25/2016 by Erminio

Midtpunktet ideer for en Askepott-tema bryllup

Midtpunktet ideer for en Askepott-tema bryllup

Historien om Askepott er eldre enn de fleste tror. "Den egyptiske Askepott" er egentlig en egyptisk historie, og en av verdens eldste Askepott historier - registrert av romerske historikeren Strabo i det første århundre f.Kr. Den tidligste versjonen av Askepott historien ble kalt "Jenta med rødrosa tøflene." Legge litt historisk faktum til et populært eventyr som Askepott vil gjøre en interessant samtale stykke under et bryllup. Utskrift og ramme en oversiktlig versjon av tidlig egyptiske Askepott historien, sammen med en dekorativ rosenrøde tøffel hovedsaken og det opprettes en minneverdig Askepott-tema midtpunkt for et bryllup.

Gresskar vogn

Bruk et ekte gresskar og skjære innsiden ut for å plassere en te lys stearinlys i for en elegant Askepott-tema midtpunktet. Legge til hjul fra en hobbybutikk et gresskar vogn utseende. Kjøpe keramikk eller glass gresskar med en åpning i sentrum for å fylle med roseblader, glass stein eller te-lys stearinlys.

Castle

Finne en porselen eller glass slott med en åpning for en te lys stearinlys. Voks eller slott av mat er en unik mulighet for Askepott-tema hovedsaken. Være kreativ ved å lage din egen borg. Gå til en keramikk gjør butikk eller håndverket butikk og dekorere ditt eget slott med fargerike maling og glitter. Utforme ditt personlige kunstnerisk preg til hver slott vil gi hver bryllupet tabellen en virkelig unik midtpunktet.

Glass tøffelen

Finn et glass eller keramiske høy hæl sko og sett en te lys stearinlys inni. Bruke en voks stearinlys i form av en enkelt høy hæl sko som Askepott-tema midtpunktet. Plasser godteri i form av små spiselige høy hæl sko i en glassbolle for hovedsaken. Et bilde holder i form av en glass tøffel med et bilde av brudeparet knyttet vil legge et personlig preg til hovedsaken.

Askepott tegn

Musikk bokser med et vendepunkt dans par gjenspeiler Askepott temaet. Finne en keramikk eller glass designet Askepott og prince omfavner og passe på et stativ som hovedsaken. Plasser en Askepott dukke i sittende stilling i sentrum av bordet og spre kjolen i en sirkel og plasser frisk roseblader eller hvite blomster på kjolen. Finne en Askepott fe gudmor med tryllestav eller andre lignende dukke og bruke som hovedsaken. Legge til mus og fugler i nærheten av midtpunktet.

Blomster

Legge til en Cinderella seg en blomst midtpunktet av lite glass tøfler, en fe gudmor tryllestav, fugler og mus. Plass en glassbolle i sentrum av tabellen og fyll med rosa og klart glass stein med flyter lysestake i form av blomster og stjerner eller bare flyter rosa og hvite blomster. Plasser en tiara i sentrum av tabellen og legge til hvit og rosa blomster innsiden med tryllestaven stick av blomster.

Hvordan å kaste en Retro tema Party

02/08/2010 by Erminio

Hvordan å kaste en Retro tema Party

Mange velger å ha casual, moro og billig partier hjemme med noen venner i stedet for å gå ut. Denne trenden har uten tvil vært forårsaket på grunn av en sliten økonomi, men folk oppdager hjem temakvelder tillater deg å besøke med venner og naboer uten å bruke mye penger. Kaste en retro-tema fest som inneholder spill og snacks fra fortiden med gjestene kle delen.

Instruksjoner

Retro festinvitasjoner

• Trekke en 4-tommers sirkel på svart plakatkartong og en på hvit kartong, bruker kompass. Skjær ut sirkler. Dette er grunnlaget for en invitasjon til posten album. Bruke pinne lim til en side av den svarte sirkelen og matche den hvite sirkelen over den.

• Trekke en 1 1/2-tommers sirkel på hvit kartong bruker kompass. Kuttet ut sirkelen. Slå et hull i sentrum av sirkelen med en papir-punch. Bruke pinne lim til en side av den lille sirkelen og sentrum det på svart side av posten album invitasjonen.

• Skriv ut familiens navn og ordene "Retro Party" på den svarte delen av posten album, bruke en sølv merking. Snu albumet invitasjonen og skrive ut informasjon for partiet. Inkluder en forespørsel for gjester å komme seg retro antrekk. Plasser invitasjoner i 4-tommers firkantede konvolutter og post minst to uker før festen.

Retro Party planer

• Satt opp en platespiller og samle alle de gamle posten albumene du kan finne.

• Grave ut et monopol spillet og Twister mat. Hvis du ikke eier dem, ring dine venner eller besøke din lokale sparsommelighet butikker. Legge til en mopp håndtak for limbo og en liste over temaet ord for charades.

• Bland ost, sjokolade og saus mikser og plassere dem hver i en fondue pot. Hogge grønnsaker og frukt, skjære brød og Legg pretzels og sjetonger for dipping. Angi fondue pottene lite bord i stuen for casual partiet snacking.

• Dekorere lavalamper, røkelse brennere, shag tepper, hekta teppet og fake pels kaste puter, makramé tilbehør og fred registrere symboler.

Texas-tema tre håndverk

03/30/2010 by Erminio

Texas-tema tre håndverk

Den kan være større i Lone Star State, men tre håndverk med Texas tema kan komme i mange størrelser og former. En picnic bord kan vise stolthet i Texas, eller familien rom kan skryte av en klokke i forskjellige form av Texas. Tre håndverk som viser state wildlife har en regional appell, og dekaler eller andre pyntegjenstander kan legges til eksisterende tre elementer som hyller eller skap.

Lone Star Picnic bord

Bygge en tre picnic bord fra din favoritt sett med planer, og knytte et bilde til tabellen overflaten knyttet til Lone Star State. Scener av naturen eller en flokk av ville hester er to ideer som kan airbrushed på en glatt veden overflaten; eller for å holde tabellen tema fokusert, bare kart av seg selv. Pass på å forsegle tabletop designet med flere strøk med lakk eller lakk for å beskytte bildene mot riper eller falming fra eksponering mot elementene.

Texas-formet klokke

Bruk en sjablong i staten til å tegne disposisjoner på et stykke tre. Bruke en stikksag å klippe ut figuren og bore et lite hull i sentrum av urverk stikke frem som. Sand overflaten og bruke flekker å matche din smak. Seal klokken med en skinnende glans finish og installere urverk. Hobby og håndverksbutikker bære en rekke urverk som kan monteres i en urskive.

Texas på veggen

Klippe ut et Texas-formet mønster og beis eller male den å matche rommets innredning. Et eksempel kan være form av Texas farget en dyp mahogni farge for å utfylle møbler studere. Installere en bilde hengeren enkel visning. En mindre versjon av den samme ideen passer fantastisk på et tre skrivebord og gjør en utmerket holderen for penner eller binders.

Legge til Texas til mål

Du kan legge litt Texas til eksisterende møbler av dekaler, sjablonger og små tre utklipp. Plasser dekaler nøye og bruke et jevnt lag lakk eller lakk. Tillate frakken tørr og bruke en andre strøk. Det ferdige resultatet er en hylle, våpen regjering eller andre tre elementer skreddersydd for å representere Texas i all sin prakt.

Tunet kunst

En enkel form for verftet kunst er å kutte ut silhuetten av en cowboy "skjeve" mot en imaginær vegg eller avbildet wire en styre. Slike verftet tall er ofte avbildet fiske eller utføre andre handlinger. Maling silhuetten en leilighet sort så visningen alltid synes å være i skyggen, og plassere den i en iøynefallende plassering for forbipasserende.

Brølende 20s tema Party

04/06/2010 by Erminio

Brølende 20s tema Party

Gangen flappers og gangstere, forbud og speakeasies, fikk 1920 kjent kallenavnet sitt "Roaring ' 20s." Når du planlegger ditt braksuksess ' 20s tema parti, tar inspirasjon fra de ti vill og eksentrisk måter.

Dekorasjoner

Gjenopprette speakeasy ved å forvandle ditt braksuksess ' 20s festlokale til en intim nattklubb. Dekker bord med hvite duker og gi rom for et lite dansegulv. Holde lysene lav; henge hvite glitrende lys rundt området og sette flakkende stearinlys på bordene.

Kostymer

Ber gjestene å kle i perioden kostymer for partiet ditt braksuksess ' 20s. Menn bør komme som 1920-tallet gangstere, pyntet i zoot dresser og fedoras. Kvinner bør kjole som flappers kort, sassy kjoler med lag av fringe. Feminin tilbehøret inkluderer lenge perlekjeder, feather boas og forseggjort hairpieces.

Underholdning

Hvis mulig, leie en liten jazz band å underholde gjester. Hvis ikke, bare spille jazz opptak for gjestene å nyte. 1920-tallet speakeasy var avslappet og avslappet. I stedet for flere planleggingsaktiviteter, la Gjestene mingle, danse og nyte musikken.

Menyen

Når du planlegger din party meny, velge mat som vil være lett å forberede og enkel å spise. Kanal speakeasy atmosfæren ved å fylle store metall kar med is og bruke dem som en skremmende hjem for bokser og flasker av ulike drikkevarer. For dessert, tilbyr gjestene sjokolade sigarer og candy sigaretter.

70 disco Christmas tema ideer

05/06/2010 by Erminio

70 disco Christmas tema ideer

Julen er en spesiell tid av året, full av tradisjoner og familie. Men noen ganger det er gøy å blande ting opp og være kreativ. I år, prøve en 70 julefeiring tema. Fra jul innredning til serverer fondue, har familie og venner en flott tid feire ferie med deg.

Julepynt

70 disco Christmas tema ideer

Dekorere huset se ut som jul i 1970. Henge en disco ball midt i største underholdnings rommet. Bruk mini disco ball ornamenter å dekorere treet. Hvis du kan finne store-pære, gammeldags Julelysene for treet og huset, bruk dem i stedet for mini de. Her finner du elsker perler, særlig sølv, gull, rødt eller grønt, henge dem opp i en døråpning. I stedet for en vanlig kransen for døren, gjør en fra disco ball ornamenter, eller slå din krans til en fred tegn ved å legge en ekstra stykke grøntområder på midten og diagonalt av til sidene.

Mat

70 disco Christmas tema ideer

Fondue var svært populære i 1970. Med en fondue kit (ja, du kan fortsatt finne dem disse dager), kan du gjøre en fondue fest. Ostefondue ostefondue og chocolate fondue er populært. Det finnes også en rekke 70 siden retter å ha ut når gjestene kommer. Noen ideer: Deviled egg, ost popcorn, cocktail weenies eller gris i et teppe, classic, Chex blanding, Pringles potetgull, Bugles snacks. Salat barer er også veldig ' 70s. Ulike typer salat festene og valg av dressinger og krutonger er nøkkelen.

Gaver

70 disco Christmas tema ideer

Prøv å finne gaver som er inspirert av eller virkelig er fra ' 70s: noe disco-relatert, som disco musikk, disco-inspirert platåsko eller tilbehør, brevpapir, fondue sett eller andre hjem varer med 70-inspirert mønster vil fungere. Gaver som faktisk kommer fra det tiåret kan finnes i vintage og sparsommelighet butikker og Internett, på auksjon nettsteder som eBay. Vintage klær og tilbehør er en flott gave for dette temaet. Mange ' 70s hjemmeinteriør elementer finnes i sparsommelighet butikker. Syttitallet kunstverk (tror svart lys plakater og maleri på velvet) er en unik gave også. For ekstra punch, prøv å finne vintage eller syttitallet-inspirerte innpakningspapir. Sølv eller gull innpakningspapir også fungerer fint. Ha gøy med gaver. Du kan selv vil gjøre en syttitallet tema hvit elefant gave tabell.

Motorsykkel tema Bursdagsfeiring

05/10/2010 by Erminio

Motorsykkel tema Bursdagsfeiring

Motorsykkel tema birthday party er en flott måte å vert for en hendelse der motorsykkelen er hovedfokus for samlet party stil. Partiet er en hit blant mennesker i alle aldersgrupper, men husk at små endringer må gjøres for å imøtekomme hver gruppe slik at temaet ikke passer for alderen.

Betydning

Transformere partiet området for å ligne en syklisten bar eller motorsykkel atmosfære er en flott måte å vise gjestene at dette er sant motorsykkel birthday party. Motorsykler kan falle under en rekke typer, stiler og størrelser, fra tradisjonelle veien bundet motorsykler, for eksempel en roadster eller et helikopter, av road racing og skitt sykler. Ber gjestene av ære hvilken motorsykkel han ønsker å inkludere i partiet temaet er nyttig i å gjøre arrangementet minneverdig. Holde opp med det generelle motorsykkel-temaet er et godt dekorere grunnlag for alle aldersgrupper og kan senere bli justert tilsvarende hvis ønskelig. Når sender ut invitasjoner, slik at gjestene kan bruke motorsykkel sine favoritt motorsykkel ensembler, som skinn vester, caps, chaps, biker boots og hjelmer.

Betraktninger

Vurdere alder gruppen deltar bursdagsfest. Hvis det er for et barn under 12 år, kan han ta flere motorsykkel leker å bli gjennomført i temaet som papir plater og bannere som utstillingsvindu motorsykler. Teenage bursdag mottakeren kan nyte mer av det sporty aspektet av motorsykkel spekteret - mer av veien og racing stil motorsykkel tema, som Suzuki skitt sykler i motsetning til Harley-Davidson se. En biker bar re-enactment fungerer best for noen over 21 år.

Funksjoner

Fyll godbit poser med gni på tatoveringer, kompass nøkkelringer, små lommebøker med belte kjede, bandannas og solbriller. Henge helium fylt ballonger med motorsykler på dem hele partiet området. Har Barkrakker og bord satt opp. Spille noen vintage rock and roll musikk i bakgrunnen. Henge fargerike utendørs lys og string dem fra taket. Vise motorsykkel plakater og skilt partiet området å lage en festlig bakgrunn. Spille party-spill som involverer motorsykkel historie og trivia og bruke dette som en måte å underholde gjestene. Poker er et populært kortspill blant syklister, men kan passe i mer med voksen aldersgruppe. En motorcycled formet piñata er også et morsomt spill for gjester i alle aldre. Du kan fylle den med deilig godteri og små motorsykkel formet leketøy. Hold mat enkelt ved å sette opp en buffet, for eksempel en taco bar eller selv en sandwich bar der gjestene kan opprette egne smørbrød. Du kan også tjene tradisjonelle syklisten bar mat, for eksempel varme vinger og grill ribbeina. For yngre gjester, liten fingermat som peanut smør og gelé smørbrød være gulrøtter med dukkert og juice bokser et klokt valg. Bestille en motorsykkel formet bursdag kake å tjene for dessert på slutten av partiet, slik at gjestene kan nyte et kakestykke mens gjestene av ære åpner bursdagsgaver.

Typer

Når du velger en motorsykkel tema bursdagsfest, må verten bestemme på hvilket parti skal gjennomføres--kommersialisert en bestemt motorsykkel style eller flere feilaktige generiske stiler. Kommersialisert stiler som Harley-Davidson eller American Choppers, som gjør tilpasset designet sykler, er ganske populær i detaljhandel partiet Strømforsyningslampen krets. Du finner American Chopper bursdag dekorasjoner og bordinnstillinger på ulike fest levere nettsteder. For en mer generell tema, kan du pynte med plast motorsykkel leker som hoveddeler eller tabellen aksenter, og henge motorsykkel tema fødselsdag bannere over inngangen samt.

Fordeler

En av de største fordelene til hosting motorsykkel tema birthday party er å holde gjester underholdt og fornøyd mens uthevingen interessene til gjestene av ære. Gjester som velger å spille kort, som poker kan konkurrere om kontanter eller billig premier. Sørg for å ta flere bilder i hele partiet, slik som Gjestenes motorsykkel kostymer, når presenterer åpnes og også når de motorsykkel spillene som spilles. Dette er en flott måte å bevare minnene av bursdagsselskapet og lag en motorsykkel tema utklippsbok senere. Holde partiet enkel og be om hjelp fra frivillige når det gjelder tid til å sette opp for partiet er en ekstra fordel for verten slik at han kan nyte festen som samhandle mer med gjestene.

Tema ideer til bøker for 3-4 åringer

05/18/2010 by Erminio

Tema ideer til bøker for 3-4 åringer

Tema ideer til bøker for 3-4 åringer

Interesser og erfaringer av 3 - og 4-åringer varierer mye, og boken temaer omfatte mange emner. Alle som ønsker å velge eller skrive bøker at 3-4-åringer vil like bør oppsøke barnas litteratur lister, lese Anbefalte artikler, se gjennom bøker og besøke barnas biblioteker og bokhandlere. Å lære om 3 - og 4-åringer, observere, snakke med og lytte til dine egne barn, deres venner, slektninger og barna på lokale Førskoler. Humor, ordspill, fengslende illustrasjoner og fotografier og relevante temaer appellere til 3 og 4 åringer.

Dyr

De fleste 3 - og 4-åringer elsker å lære om vill og tamme dyr i bøker med enkel tekst, for eksempel "Ugle Babies," av Martin Waddell og Patrick Benson "Baby ville dyr," av fotografer Dennis og Esther Schmidt. De også nyte bøker der dyr tar på egenskapene til barn, spesielt hvis bøkene er morsomt og funksjonen ung dyrene som preschoolers kan forholde. Laura Numeroffs bøker "Hvis du gir en mus en Cookie," "Hvis du gir en elg en Muffin" og "Hvis du gir en gris en pannekake" er en populær serie for 3 - og 4-åringer.

Alfabetet, telling og tall

Ny kunnskap interesserer 3 - og 4-åringer, som er hvorfor så mange alfabetet, telling og antall bøker er tilgjengelige på biblioteker og bokhandlere. Emner inkluderer nesten alt som kan telles eller alphabetised. Barn liker bøker som \"Eating alfabetet: frukt og grønnsaker fra A til Z\" av Lois Ehlert; \"Arf! Tigge! Få!: hunder fra A Z\» av Henry Horenstein; \"Roar!: en støyende teller Book\" av Pamela Duncan Edwards; og \"In meg Garden\" av Ward Schumaker.

Former og farger

Former og farger av interesse 3 - og 4-åringer, som ofte nyte klassikere som \"Brown bjørn, brunbjørn, hva ser du? \" av Eric Carle og \"Harold og den lilla Crayon\ «? av Crockett Johnson. \"Afro-Bets: bok av Colors\" og \"Afro-Bets: bok av Shapes\" er en del av et kulturelt bevisst rekke førskolen bøker? av Margery W. Brown og Culverson Blair.

Familie og hjem

Preschoolers sosialisere med andre, men 3-åringer primære relasjoner er fortsatt med sin nærmeste familie. Ifølge Education.com, 3-åringer \"have utvidet sitt repertoar av emosjonelle svar. \" kan de være trist, sjalu eller skremt og, mens raserianfall er mindre vanlig enn da de var 2, noen 3-åringer atferd sprekker når de er trøtt, sulten eller trenger oppmerksomhet. På 3 og 4, mange unge må hanskes med ankomsten av en ny baby, så bøker som fokus på familien, søsken, sjalusi og behovet for oppmerksomhet-som \"Noisy Nora\ «Rosemary Wells og \"Peter's Chair\ "av Ezra Jack Keats-gi stemme til ubehagelige følelser små barn noen ganger erfaring.

Vennskap

På førskolen begynne mange 4-åringer å utforske hva det betyr å være venner. Vennskap bøker underholde samtidig barn forstår utfordringene, gleder og komplikasjoner av disse nye ikke-familiær relasjoner. I tillegg til klassikere som \"Stone Soup\ «? av Marcia Brown og \"Little Bear's Friend\ "av andre Holmelund Minarik, barn også identifisere seg med tegn som de i mer nylig publisert boken \"Margaret og Margarita, \ "? Lynn Reisers tospråklig historie om et vennskap mellom to jenter.

Hva er et tema for 16nde bursdag?

06/05/2010 by Erminio

Hva er et tema for 16nde bursdag?

Den beste søte 16nde bursdag temaer ikke dato og har blitt populære fordi de er alltid en suksess. Når du har valgt et tema, gå ut og koordinere alle aspekter av partiet, fra invitasjoner til maten, å matche temaet helt. Uansett hva din budsjett, smak eller personlighet finnes det flere temaer å velge mellom som kan skreddersys til dine behov og forlate et varig inntrykk på gjestene.

Formelle fest

En søt 16 er en kommende-of-age anledning det betyr et barn blir ung voksen. Merk denne overgangen med formelle fest og inviter dine venner til å delta i svart slips antrekk. Formelle fest kan holdes hjemme eller i en privat ansatt Arena, avhengig av budsjettet. Tjene alkoholfrie mocktails og leie en DJ eller lokale band å holde i tema med feiringen. De beste fester overskrider alltid Gjestenes forventninger; leie et nærbilde magiker eller Strykekvartett for den første timen av partiet å imponere dine gjester.

Pool Party

For de som foretrekker å feire på en avslappet måte, er et basseng fest Luau tema den perfekte unnskyldningen for å sole seg i solen. Slappe av ved bassenget, spille vann og spise deilig grillmat gir en verdifull mulighet til å tilbringe kvalitetstid med venner og familiemedlemmer. Legg noen stranden ballene og vann pistoler inn i blandingen og organisere noen lagspill.

Karneval

Kostyme partene tillater tenåringer å få kreative med sine antrekk valg. Karneval kan ha nesten alle antrekk fra berømte filmstjerner, et tiår eller berømte dobbel handlinger. Nøkkelen til en flott kostyme fest er å gi gjestene rikelig med varsel slik at de har tid til å forberede en killer antrekk. Hvis budsjettet er stramt, kaste en sparsommelighet butikk fest og inviterer gjestene til å bruke mer enn £13 på et sparsommelighet butikken antrekk. Merkverdige antrekk vil være en øyeblikkelig isbryter som gjester sjekke ut andre ser.

Slumber Party med en vri

Slummer parter gi tenåringer uavhengighet som de desperat trenger. Legge til litt mer interesse i en søt 16 pyjamasfest og hold den i et ikke-tradisjonelle sted. Pitch telt i hagen for en bakgård leiren ut med ild, ristet marshmallows og spøkelseshistorier. Hvis budsjettet strekker litt lenger, en pyjamasfest i et sofistikert hotell med skjemme bort behandlinger og favorittfilmene vil gi en minneverdig kveld for deg og dine gjester.

Tema ideer søt 16s

06/18/2010 by Erminio

Tema ideer søt 16s

Tema ideer søt 16s

For mange tenåringsjenter er sekstende bursdagen en viktig begivenhet. For å feire denne milepælen, kaste mange jenter en Sweet 16 fest. Gi festlighetene et tema kan hjelpe i party-planlegging retning og gjøre en Sweet 16 fest ekstra spesielt.

Dance Party

Hvis bursdag jenta elsker å danse, blir hun begeistret for å feire hennes spesielle dag på dansegulvet. Bestill en danselokale eller sted for en imponerende dans plass. Selv en hjem kjeller eller utenfor dekk kan konverteres til en klubb-lignende miljø med noen disco balls, strobe lys, tåke maskiner, streamere og ballonger. Enten du leier en DJ eller spillelister på en datamaskin, kontroller til blast energisk låter med en god beat.

Røde løperen galla

Bursdag jenta og hennes venner vil føle som stjerner på en Hollywood-tema fest. Før festen, invitere gjester vises iført sine mest glamorøse kjoler og skarpeste dresser og smoking. Trekk ut den røde løperen å gjøre en grand entré til hendelsen. For sanne kjendis føler, Inviter foreldre å ta bilder av gjestene som de kommer inn partiet. Inside, Gjester kan snack på fancy hors d'ouevres og brus serveres i champagne fløyter. Skjermen en film å underholde gjestene.

Luau

En tropisk tema sweet 16 fest vil gjøre et plask med gjester. Mens i sommermånedene, er en utendørs luau ideell, festlighetene å innendørsbasseng gjør en tropisk fest mulig året rundt. Dekorere rommet med fargerike lykter, tiki faklene, falske palmer og stranden ballene. Lyden av ståltrommer og karibiske musikk gjør gjestene skal føle seg som om de har reist til tropene. For å få luau startet, hilse på gjestene med en fargerik lei.

Prinsesse Ball

Selv vokst jenter kan du kle seg ut som en prinsesse noen ganger. Et eventyr inspirert ballen gjør for en drømmeaktig sweet 16 tema fest. Fortelle gjestene å kle seg i Promenadekonsert kjoler og fancy smoking. Enten du våren for en ballsal eller vert partiet på et hjem, dekorere rommet med elegante blomsteroppsatser, streng lys og slottet bakgrunn. Etter en sit-down bankett, Inviter gjester til ballen, der de kan danse hele natten.

Greske Party tema ideer

07/06/2010 by Erminio

Greske Party tema ideer

En gresk tema kan friske parter holdt en rekke anledninger: bursdager, jubileer, graderinger eller nyttårsaften. Det er mange varianter på temaet slik at du kan skreddersy den å dress din anledning og dine gjester. Med så mye gresk kultur og historie å inspirere deg, er det ingen mangel på ideer for partiet.

Party kleskode

Greske Party tema ideer

Spør dine gjester å kle på temaet; gjør dette på invitasjonen. Foreslå gjestene ha enkel togas og slave antrekk eller noe mer involvert - forseggjorte kostymer av greske guder som Helena fra Troya eller Hercules. Som et incitament for gjestene å Bruk fantasien, arrangere en drakt contest med priser for beste kostyme, mest autentiske kostyme og silliest drakt. Hvis partiet er å feire en eksamen, lage din egen gresk-tema årbok, med bildetekster under bilder av gjestene, som skulle bli en gresk gudinne.

Party dekorasjoner

Greske Party tema ideer

Gjøre en uttalelse med partiet innstilling. Klassisk gresk arkitektur bør være din inspirasjon - Kjøp kolonner, urner og statuer fra partiet hobbyforretninger og nettsteder, eller mote dem selv fra papier mache. Ideell dekorere er hvite og gull - jo mer gull, jo bedre. Andre dekorative elementer kan inneholde store boller fylt med druer (bra for gjestene å snack på), brenning av olje lamper og kranser. Stort lys med ivy pakket rundt bunnen av dem gjør bordet hoveddeler. Plassere flere lys rundt i rommet legge til atmosfæren; flytende lys i boller av vann er en fin touch.

Party aktiviteter

Bruk en spørrekonkurranse for å bringe ut konkurranseånd i dine gjester. Spørsmål om gresk mytologi, skikker og moderne kultur vil binde spillet tema. Bob for oliven eller druer - bruk en bolle fylt med vann med kullsyre og har gjestene prøve å hente disse med munnen. Bruk en stoppeklokke slik at de kan spille mot klokken. Ha det gøy musikk spiller hele natten; dans er viktig for enhver fest.

Tema ideer til noveller

07/20/2010 by Erminio

Tema ideer til noveller

Det er mange elementer som går på å gjøre en novelle. Det er tomt, innstillingen, tegn, handling, dialog og synspunkt eller stemme. Ett element som skal aldri bli oversett, men er temaet. Temaet er meldingen innenfor historien, som alle de andre elementene fungere for å formidle. Velge virkelig, sterk temaer som appellerer til mange lesere er hva gjør en kort historie velskrevet og husket lenge etter lesing.

Kjærlighet og vennskap

Historier om kjærlighet og relasjoner er populære fordi de snakker til mange, og det finnes utallige vinkler som kan tas foruten typisk romantikk. For eksempel, en historie som inkluderer en mor og sønn kunne illustrere temaet familiær kjærlighet med all sin styrke samt konflikter eller en historie om to venner kunne vise aksept og lojalitet. Triumfen over forskjeller, offer, gleden av å gi og motta og kjærlighetens smerte, er alle tema ideer i denne kategorien.

Død og tap

Mørkere tema ideer til noveller inkluderer smerten ved å miste noe eller noen nær deg, enten på grunn av død, avstand eller slutten av en relasjon. Knuste drømmer og skiftende omstendigheter, er oppgivelse og selv tap av selvtillit gode temaer fordi mange har disse erfaringene. Historier om livets skuffelser tas med enten temaet tap eller triumf, og formidle det beskjed til de som Les historien.

Frykt og kamp

Det bør være konflikt i hver novelle, som handlingen er bygget, men noen ganger seg selv kan være om konfliktene som vi står overfor og følelser som vi føler, og hva de betyr. En historie om en misbrukt barn demonstrere et tema av frykt, og en historie om en enslig mor eller et individ i fattigdom vil si noe om kampen og hvordan den effekten våre liv. Igjen, disse temaene kan ha enten en inspirerende eller kynisk meldingen, avhengig av forfatteren.

Opplæring og vekst

Tema ideer til noveller

Fordi det er mange erfaringer og mange sannheter, kan novelle temaer av læring, vekst og nye perspektiver være svært bred. I disse temaene, kan tegnet i historien realisere noe om seg selv eller om livet som er universell, som han deretter gjelder situasjonen. En historie om en utvinne alkoholiker, fordommer, rasisme eller historier om unge mennesker som er i et stadium av endring og utvikling kan alle vise disse temaene.