koi fisk fakta

Fakta om Baby Koi fisk

04/17/2011 by Erminio

Fakta om Baby Koi fisk

Baby Koi Fisk er et utmerket tillegg til noen dammen. De ble utviklet gjennom selektiv avl av ulike karpe i Japan. De er hardføre fisk som kan overleve i mange år.

Størrelse

Baby Koi fisk kan være så liten som tre inches. De vil vokse til en lengde mellom ett og to føtter.

Diett

Fakta om Baby Koi fisk

Baby Koi Fisk er altetende, så de spise både kjøtt og planter. Meitemark, salat, brød og frukt er ideelle mat til baby Koi fisk.

Atferd

Baby Koi er ingen-aggressiv rundt andre fisk. De spiser raskt, men. Pass på å begrense mengden mat tilgjengelig for Koi fordi de ikke vet når å slutte å spise.

Farge

Noen baby Koi fiskearter kan ikke utvise fargerike skalaer eldre Koi. Det kan ta et år for den fargerike mønsteret å vise. Mulig farger inkluderer sølv, rød, blå, gul, oransje, brun og svart.

Levetid

KOI fisk har en forventet levetid på 30 år. Den eldste registrerte Koi fisken var 233 år.

Hvordan koi fisk reprodusere i ferskvann dammer?

05/10/2012 by Erminio

Hvordan koi fisk reprodusere i ferskvann dammer?

Hvordan koi fisk reprodusere i ferskvann dammer?

Koi er fargerike familiemedlemmer Karpefamilien, nært knyttet til gullfisk, og stammer direkte fra ulike arter av ville karpe. De er en av de første kjente arten av vannlevende holdes som kjæledyr. Dokumentert bevis for den første koi dammer datoen rygg så langt som 1600. Voksen koi er relativt hardfør fisken. De kan overleve i temperaturer og gjøre det bra i en rekke innendørs- og utendørsmiljøer. Disse fiskene har en levetid på over 20 år, og kan nå lengder 25 36 inches.

Tidsramme

Det tar omtrent et år for egg å fullt utvikle i kvinnelige koi. Egg formet våren det første året vil bli fjernet våren året etter. Egg produsert av kvinnelige er ikke fruktbare. Mannlige av artene utgivelser sædceller på egg etter kvinnelige har droppet dem. Etter gyting har funnet sted, begynner nye egg til skjemaet. Disse egg vil bli utgitt i løpet av neste år gyting. Eggproduksjon i kvinnelige av artene når sitt høydepunkt når fisken er fire til seks år gammel. Menn regnes kjønnsmoden tre til fem år. Mens det er fullt mulig for fisk som både eldre og yngre å gyte, gjengi fisk innenfor disse aldersspredningen generelt mer vellykket.

Gyting forhold

I naturen, kan Karpefamilien familiemedlemmer gyte når som helst fra våren til midten av sommeren. Gyting oppførselen utløses av miljøforhold som stigende luft og vanntemperatur, samt langvarig dagslys timer. Optimale temperaturen for gyting er 20 grader C, selv om fisken kan reprodusere selv om denne temperaturen varierer fra noen få grader.

Gyter atferd

Før gyting kvinnelige fisken vises hovne rundt mageområdet. Dette er et tegn på at eggene i henne har nådd den riktige størrelsen for befruktning. Rundt denne tiden mannlige koi vises slank, og kan vise forstørret brystfinner. I en dam, vil koi rase som flock eller gruppe. Hvis seksuelt eldre menn og kvinner er i flokken, og hvis miljøforhold er oppfylt, gyting vil skje spontant. Under gytingen mannlige koi blir ekstremt aggressive. Mannlige fisk vil forfølge kvinnelige koi rundt dammen, knuse inn dem flere ganger. Denne battering atferd er utformet for å tvinge egg fra kvinnens kropp. Når kvinnen har falt egg, vil mannlige spray dem med sin sæd.

Betydning

Hvor mange kjønnsmoden fisk i flokken, samt tilstanden og fruktbarhet av en flokk gyting kan føre tusenvis av egg og yngel. Voksen fisken vil spise mange av egg, men hvis forholdsregler ikke er tatt av keeper. Vil klekker eggene som forblir i fire til fem dager. Unge koi er kjent som yngel. Disse små fisk vil også bli mat for større fisk, med mindre de er i stand til å finne et egnet sted å skjule. Egnet gjemmesteder for koi fry kan inneholde steiner og sprekker eller områder av vegetasjon. Hvis disse betingelsene finnes i utendørs dammen, kanskje noen fry overleve til forfall. Koi fry ville gjøre best inne en ufiltrert, ubehandlet utedamme. Mens mange koi pond entusiaster foretrekker veldig klart, uberørte vannet, gir ikke dette miljøet god mat for unge fisken. De mikroskopiske organismene som er nødvendig for uutviklet fisken å mate er ødelagt av behandlinger og filtrering. Filtreringssystemer også presentere risikoen for filtrering til egg og unge stek, sammen med andre rusk, ødelegge dem i prosessen.

Risikoer

Flock gyting presenterer noen mengde risiko fisk, spesielt kvinner. Aggressiv atferd menn under gyting prosessen kan forårsake varierende grader av skade. Tap av vekter på både kvinner og menn er en vanlig form for skade etter gyting. Mens vekter vokse tilbake i en relativt kort tidsperiode, kan denne tilstanden føre fisk å være mer utsatt for parasitter og sykdommer, mens skalaer er bøtte. Permanent arrdannelse fisk kan også skje etter en flokk gyter, i en utendørs dam.

Alternativer

På grunn av aggressive hannene under gyting, foretrekker mange dammen eiere å holde sine verdifulle fisk deltar i flokk gyter. Dette kan gjøres ved å holde dammen temperaturer lav, og holde dammer skyggelagt eller dekket i flere timer om dagen. Siden temperatur og lys spille nøkkelroller utløse gyting prosessen, kan kontrollere disse styrker hjelpe oppbevare fisken starter gyting atferd. Et annet alternativ er å ha kvinnelige fisk egg strippet og befruktet i en kontrollert setting. Dette er den foretrukne metoden for gjengivelse blant de fleste profesjonelle koi oppdrettere.

Gravid koi fisk

07/10/2016 by Erminio

Gravid koi fisk


"Gravid koi" er et begrep for kvinnelige koi som er fylt med egg de er klar til å legge. Koi bli ikke gravid og ikke livebearers. KOI fisk mate vanligvis varmere vann i våren eller sommeren årstider. Parring perioden varer ca to til tre dager der hunnen legger egg på ulike flater mens mannlige kort tid etter fertilises dem.

Bærer sikt

Kvinnelige koi begynner å bære egg rundt vinteren for et par måneder før parring årstidene kommer rundt. De bærer flere tusen delikat, gjennomskinnelig egg og vil mate mer ivrig enn vanlig i egg-bærer perioden. Må ikke forvente dette fra kvinner mindre enn tre år gamle, som koi ikke er helt modne før dette tidspunktet. Yngre koi kan rase, men kvaliteten på avkom vil være ganske lav.

Utseende

Utseendet til en kvinne som bærer egg bør være veldig merkbar. Kvinnen vil ha en oppsvulmet utseende som vil virke ensidig, vanligvis til venstre. Hun vil merkbart større enn mannlige koi. Hvis du oppdager denne opptreden i en umoden kvinnelige koi eller sent i paringstiden, kan det være tegn på sykdom eller en slags parasitten.

Gyting

Når du oppdager din "gravid" koi er engorged med egg, hjelpe henne ved å tilby områder for å legge eggene så de kan være enkelt samlet for inkubasjon etterpå. Bruk nylon tau skåret i flere strimler, hver noen fot lang, og sikre disse langs dammen veggene som hvile punkt for hennes egg. Koi vil plukke opp på denne raske og foretrekker en myk området å legge egg med en grov og hard overflate. Skiltene at parring vil snart finne sted ser den mannlige nudging og gni mot kvinnelige. Faktiske gyting selv er kort, varer ca en halv time. Et tegn at mating har allerede skjedd er å observere en skummende stoff på overflaten av vannet. Kvinnelige vises også til å være utmattet.

Komplikasjoner

Noen ganger kvinnelige koi kan mislykkes å løslate eggene. Egg kan reabsorb over tid, men dette er en langsom prosess. Uutgitt egg kan forårsake infeksjon i fisk som sepsis, og resultatene kan være livstruende. Mange eiere får en profesjonell manuelt fjerne eggene tidligere formering som en sikker avl av avl prosessen, som kan medføre skade å fisken. Avl prosessen kan være ganske røff på kvinnelige koi; menn kan skade kvinnelige som flere av dem kan gå etter den samme kvinnelige. Skader kan oppstå mens fisken som arbeider med utviste egg eller i de generelle gyting perioden. Sår og manglende skalaer er vanlig etter oppdrett prosessen. Det er viktig å holde et våkent øye i gyting perioden fordi menn kan også bli overaggressive, og fisken må skilles.

Egg omsorg

Etter paring prosessen, fjerne tauene holde eggene intakt og hus i et akvarium eller separat Dam å beskytte dem fra å bli spist av andre voksne koi, inkludert foreldre. De vil gjøre godt i minst et 100 gallon tank med bare et par inches av vann. De vil klekke i ca tre til fire dager, og vil ikke begynne å svømme til de er om to til tre dager gamle. Det er best å holde dem i tanken eller separat dammen før de kommer om lag 3 inches for å hindre at andre fisk spiser dem. Samtidig feed dem bringe krek larver, brine reker og smuldret koi flake næringen.

Hvordan vite om en koi fisk er mann eller kvinne

09/15/2014 by Erminio

Hvordan vite om en koi fisk er mann eller kvinne


Skille mellom en mann og kvinne koi er ikke veldig lett. Fisk, kjent for sin fantastiske farger og lite vedlikehold, viser ikke en masse kjønnsforskjeller før de oppnå seksuell modenhet og vokse til 10 inches lang eller større. Dette tar omtrent to år. Det er flere små forskjeller i koi's fysiske egenskaper som kan gi en indikasjon på kjønn. Noen av dem kan sees før koi når modenhet.

Instruksjoner

1 observere form av kjønnsmoden koi's kropp. Mannlige koi har en slank, torpedo-formet kropp. Kvinnelige koi, som inneholder egg i hennes underliv, er stor og bredt på sidene.

2 se koi's brystfinner. Kvinner har en store, runde kanter pectoral fin, som er ugjennomsiktig med mindre farge enn mannlige. Hannens pectoral fin er spisse og farget. Den første glimt av denne fin er tykkere enn kvinnens fin.

3 se, og trykk huden rundt underkjeven. Teksturen i huden i dette området er merkbart grov i eldre mann koi. Grovheten skyldes veksten av tubercles langs sidene av mannlige koi's kropp - som han bruker for å stimulere den kvinnelige å frigjøre egg under paringen.

4 se etter forhøyet hvite flekker eller ekteskapelig tubercles på koi under avl sesongen, som oppstår om våren. Bare mannlige koi utvikle disse stedene. De vises på hodet, gill plater og brystfinner. De vil visne på slutten av hekkesesongen.

Mullet fisk fakta

10/09/2012 by Erminio

Mullet fisk fakta


Mullets Strålefinnede fisker og har vært en kilde til mat for tusenvis av år. Det er 80 arter i mullet familien. Mullets preget av små, trekantet munnen mangel på en lateral linje og to separate dorsal fins.

Stripete eller svart Mullet

Stripete eller svart mullet finnes i ferskvann, også i kyst vann som er varme, spesielt i Florida. Fisken var rikelig i Nilen i Roma. Innfødte høvdingene av Filippinsk og Hawaii likte fisken så mye at de hadde fiskedammer bygget å heve mullet fisk. Denne fisken kalles den "flathead" mullet.

Hopping

Folk refererer noen ganger til denne fisken som "happy" eller "hoppe" mullet fordi de hoppe langs overflaten av vannet, tilsynelatende med stor spenning, og ofte hoppe ut av vannet. Mullet faktisk hopper opp og ut av vannet. Dette er gjort, er det antatt å øke volumet av oksygen i mullet kroppen. Når mullets er i vann som har lavere nivåer av oksygen, hopper de oftere. Mullet er bygd for hastighet.

Utseende

Mullet har en langstrakt kropp, men det er rundt som en tornado. Kroppen er dekket med blå-grå eller Olivengrønt vekter som er store og ligger på fiskens øvre sider og tilbake. Skalaer visne i farger til nyanser av sølv på magen og lavere side. Det kalles en "stripete mulle" på grunn av de svært merkbar svart stripene på sin side. Vekten på sidene er store og har mørke sentre som gir oppfatningen av mørk, vannrette striper. Stripete mullet har en liten munn og hodet er, og tennene tett i jaws. Mullet kan være så lang som 2 1/2 fot og veie mellom 0.907 og 1,36 kg utstyr, selv om de er kjent for å være så stor som 2,72 kg.

Mat

Mullets liker å spise plankton, alger og vegetasjon, og de tar på smak av sine omgivelser. Hvis mullet er svømming forurenset vann, er det ikke spiselig. Kalt "bottom forsyningskretser", skrape stripete mullets materiale fra steinene med deres underkjeven formet som en spade. De plukke opp materiale på havbunnen og bruke gjellegitterne og tenner til stamme dyr saken og fordøyelig planter.

Egenskaper

Først av mullet to dorsal fins har fem spines, mens andre av det dorsal fins har åtte myk stråler. Stripete mullet pectoral fin er kort og dens halefinnen er gaffeldelte.

Mating

Når stripete mullet er parring, svømme hunner og hanner sakte til gjeldende. Menn omgir kvinner og banke i dem under konvoien. Egg er eksternt befruktet og deretter spredt.

Hvordan å fange dem

Stripete mullets lage en velsmakende rett. Mullets fanget med små treble kroker eller støpt garn, snarere enn hekta agn eller lokker. Hvis stripete mullet fanget med en lure, kjemper det for sitt liv.

Hvor du finner dem

Denne fisken er funnet i varm sjøer og hav verden. Dette er en kyst, inshore fisk som svømmer i elvene og estuaries, foretrakk gjørme, sandstranden bunner og steder hvor det er en masse vegetasjon. Mullets reise i store skoler. De beste månedene å fiske etter mullet er fra April til November, men September er den ideelle måneden.

Blå djevelen fisk fakta

07/21/2014 by Erminio

Blå djevelen fisk fakta


Den blå djevelen fisk, eller Chrysiptera cyanea til forskere, er også kjent som den blå djevelen Damsel fisk eller Devilfish. Denne fisken er en populær kongeål akvariet fisken fordi det er lett å holde og omsorg for. Det er lett tilgjengelig i høyst pet butikker. Oppkalt etter sin slående farge og aggressiv oppførsel, er blå djevelen fisk ofte forveksles med Yellowtail Jomfruen.

Naturlige Habitat

Den blå djevelen fisk er naturlig finnes i Indo-West Stillehavet nær den nordlige delen av Great Barrier Reef og nord til Indonesia. Den lever i de grunne delene av revet kan sees av dykkere i de første 33 fot under overflaten. Den bruker kroker av revet og en naturlig pigmentering endring i sin finnene rovdyr for å gjemme. På grunn av sin naturlige habitat trives blå djevelen fisk i temperaturer mellom 23.9 og 27,8 grader Celsius

Utseende, vekst og levetid

En fullvoksen blå djevelen fisk kan vokse til 2,5 tommer. Du kan fortelle en mann fra en kvinnelig blå djevelen fisk ved sin farge; en kvinne kan utvikle en svart flekk på sin ryggfinnen eller være helt blå mens menn vil utvikle en gule eller oransje fargetone på halefinnen. Blå djevelen fisk, med riktig pleie, kan lever fem år eller lenger.

Atferd

Den blå djevelen fisk kan være veldig aggressiv og territorielle. Dette er oftest sett i eldre. I naturen, vil blå djevelen fisk vanligvis danne grupper med bare én mann, flere kvinner og muligens noen yngel av begge kjønn. Voksne hanner er spesielt aggressive mot andre voksne blå djevelen menn, så vel som mindre fisk. Når i fangenskap, er det lurt å fjerne yngre menn fra gruppen som de begynner å nå modenhet for å unngå aggresjon.

Hjemmehjelp

En blå djevelen fisk bør holdes i et akvarium uten andre mindre eller passiv blå djevelen fisk, kan drepe hverandre. En hardfør fisken, blå djevelen fisk trenger vanligvis et akvarium som inneholder minst 10 galle hvis det er alene og minst 30 gallon hvis det er andre fisk stede. Gi steiner eller andre dekorasjoner i tanken å etterligne naturlig rev habitat. De er ikke kresen eaters og spiser alger eller Raudåta i naturen og en kombinasjon av ulike matvarer, inkludert flak, pellets, grønnsaker og live eller frosset kjøtt, i fangenskap.

Fisk og hvordan å spise deg til et sunt hjerte

03/23/2010 by Erminio

Ekte rett på kosthold og fisk, hjerte helsefordeler og den riktige typen komme for

Fisk og hvordan å spise deg til et sunt hjerte

Generelt, kaldt vann fisk har mer hjerte-sunn fiskeoljer enn varmt-vann fisk. Laks, tunfisk, sild, makrell, Atlantic kveite og sardiner er de rikeste kildene til omega-3 fettsyrer.

-Elisa Zied, Rd, forfatter av "Ernæring på fingertuppene"

Fra laks til tunfisk til ørret, har fisk vært svømming på plater helse-bevisste forbrukere de siste årene. Det er lett å forstå hvorfor. Fisk topper listen over hjerte-sunn mat, ifølge Susan Roberts, Ph.D., professor i ved Tufts University i Boston, USA. Mens noen nøtter og grønne grønnsaker har hjerte-beskytte egenskaper, sier Roberts de ikke kan sammenligne fisk i hjertesykdommer konkurranser. Du kan net fordelene av fisk på mange måter, men det kan være en fangst. Ikke alle fisken har top-of-the-line egenskaper for hjertet beskyttelse, og noen kan selv inneholder forurensninger som kan skade helsen. Få fart på fisk fakta, kan myter og trender hjelpe deg med å holde hjertet i tiptop form. La oss gå fiske etter ekte scoop på fiskens hjertet-beskytte egenskaper.

Hvordan fisk hjelper ditt hjerte

I motsetning til biff er fisk lite arterie-tilstopping mettet fett. Plus, kalium, magnesium og niacin i fisk å senke blodtrykket og øke god Kolesterol nivåer, notater registrert kostholdsekspert Elisa Zied, forfatter av "Ernæring på fingertuppene."

Den ekte skattekisten av velvære-forsterke egenskaper, er imidlertid i omega-3 fettsyrer. Disse fiskeoljer hjelpe hjertet i en rekke måter: de beskytter arteriene mot skade ved å holde blodplater henger sammen, og de også øke god Kolesterol nivåer, lavere blodtrykk og triglyseridnivåer, og forhindre hjerte arytmi som kan føre til plutselig død. I en studie av mer enn 3.000 mennesker publisert i mai 2007-utgaven av "The American Journal of Clinical Nutrition", fant forskerne at de som forbrukes ca to og en halv porsjoner fisk per uke hadde en 29 prosent lavere risiko for livstruende unormal hjerteslag enn folk som spiste mindre fisk.

Ødelegge-bevis tips til fordelene

Feil matlaging teknikker eller ingredienser kan ødelegge hjerte-sunne fordelene av fisk. "Hvis du steke fisk i smør, du kan også spise en fet biff, fordi begge vil være bra for hjertet," sa Tufts University ernæringsfysiolog Susan Roberts, Ph.D. bruker disse matlaging tips for å bevare hjertet-beskyttende egenskaper for fisk:

Bruk olivenolje istedenfor smør. Pensle fisken med litt olivenolje før grilling eller broiling. Eller mørne fisk i 20-30 minutter i olivenolje, hakkede tomater og krydder, Bannan foreslått.

Bruk de riktige krydder. Styre klar av salt, som kan heve blodtrykket. I stedet bruk lav natrium, lite fett krydder, som krydder, urter og andre smakstilsetninger. Roberts sier også at du bør unngå tunge sauser, fordi de er lastet med mettet fett.

Unngå overcooking. "Du kan fortelle hvis fisken er gjort med gaffel testen," Bannan sa. Sett inn en gaffel i den tykkeste delen av fisk og vri. Hvis fisk flak, gjøres det

Beste typer fisk

Ikke alle fisk er lastet med god-for-din-heart oljer. Noen mangler tilstrekkelig omega-3s for å beskytte hjertet ditt.

"Generelt kaldt vann fisk har mer hjerte-sunn fiskeoljer enn varmt-vann fisk," Zied sa. "Laks, tunfisk, sild, makrell, Atlantic kveite og sardiner er de rikeste kildene til omega-3 fettsyrer." Steinbit, gjedde, red snapper, ørret og andre varme-vann beboerne ikke så vennlig til ditt hjerte, fordi de har lavere nivåer av omega-3s. Hav fisk pleier også å være tryggere enn lake fisk, som er mer sannsynlig å inneholde miljøgifter.

Fordi barn og ufødte babyer er spesielt utsatt for kvikksølv, råder Food and Drug Administration barn under alderen 12 og forventningsfull mødre å unngå å spise fisk med potensial for høye nivåer av kvikksølv - king makrell, tilefish, hai og sverdfisk-- og å spise mer enn 12 oz per uke med fisk som er lavere i kvikksølv, som laks og hermetisk lys tunfisk.

Det er en myte at alle skalldyr er dårlig for hjertet. "For år, det var antatt at skalldyr som hummer og kongekrabbe hadde høye nivåer av kolesterol som kan true hjertet, men vi vet nå de inneholder ingen mer kolesterol enn kylling eller magert kjøtt," sa Patricia Bannan, Rd, en ernæringsfysiolog i Los Angeles og forfatter av "Spis riktig når tiden er stram."

Reker, er imidlertid høyere i denne arterie-tilstopping fett. "En servering av reker har omtrent tre ganger beløpet i en porsjon magert kjøtt," sa Bannan. Hvis du allerede har høyt kolesterol, kan du styre klar av reker og har lavere-kolesterol krabbe, hummer, kamskjell eller østers i stedet. Krabbe, hummer og kamskjell er også rik på sink, et spor næringsstoff nødvendig for generell god helse.

Villfisk vs. oppdrettet

Som etterspørselen etter hjerte-sunn fisk har økt, overfisket farvann i enkelte deler av verden. Løsningen er å vokse fisk i gårder.

Ifølge Verdens helseorganisasjon kommer en tredjedel av verdens fisken leverer fra oppdrettsanlegg operasjoner. Denne trenden har brakt ned prisen på fisk, men det kan ikke være en god ting når det gjelder helse.

Oppdrettsfisk er oppvokst i vannfylte penner, der de er mindre aktive og spise masseproduserte mat. Villfisk, derimot, er mye mer aktive som de søker ut byttedyr, og at byttedyr er mer næringsrik enn maten oppdrettsfisk spiser. "Villfisk pleier å være slankere og har høyere mengder omega-3 oljer," sa Bannan. De kan også være tryggere. En 2003 rapport fra Environmental Working Group, uttalte at oppdrettslaks inneholdt fem til 10 ganger mengder giftige miljømessige kjemisk PCB som vill laks.

Så hvis alt du finner er farm-reist fisk, som må være merket som sådan i supermarkeder, bør du unngå å spise fisk helt? De fleste eksperter si nei "fordelene ved å spise fisk oppveie noen risiko" sa Zied. For å redusere potensielle eksponering for forurensninger fjerne hud og overflate fett før steking.

Kosttilskudd og befestede foods

Noen folk viker unna spise fisk fordi det smaker så vel, fishy. Heldigvis kan du få hjertesykdommer fordelene av omega-3s uten å spise fisk.

"Mange typer mat nå har omega-3s legges til dem," sa Bannan, inkludert melk, egg, yoghurt, ost, frokostblandinger, tortillas og granola barer. Befestede foods smake det samme som matvarer uten hjerte-hjelper tilleggene.

En ulemper: de er vanligvis dyrere. Er de verdt ekstra kostnaden? De kan være hvis du aldri spiser fisk, men Zied foretrekker den virkelige tingen. "Forsterkede matvarer inneholder en mindre potente form av omega-3s enn fisk," forklarte Zied. "Dessuten fisk inneholder andre hjerte-sunt næringsstoffer som ikke finnes i forsterkede foods."

Ta en daglig fiskeolje supplement er et annet alternativ hvis du ikke en stor fisk fan. Men hvis du tar medisiner, Zied forsiktighetsregler som du bør snakke med legen din først fordi fiskeolje kapsler kan samhandle med noen medisiner og forårsake bivirkninger.

Bunnlinjen: Hvis du vil gjøre ditt hjerte godt, gå fisk. Enten du sammenlegge fisken til kosthold, eller ta fiskeolje kosttilskudd, hjelpe omega-3s holde hjertet sunt nå og nedover veien.

Hvordan å fortelle hvis din koi er gravid

12/25/2010 by Erminio

Hvordan å fortelle hvis din koi er gravid

Japansk koi er ikke bare vakker, men de er også solid fisken det er å justere mange klima. Heve japanske koi krever grunnleggende kunnskap om omsorg, men fordi de kunne tilpasse seg skiftende værforhold, de er ikke som høy vedlikehold som noen fisk. Koi kan vokse opp til 2 fot i lengde, og dette gjør oppdra dem en svært hyggelig og spennende opplevelse. Noen fisk føder ungene sine og andre legge egg. Koi er en type av fisken som legger egg.

Instruksjoner

• Se på din koi og prøve å finne ut om magen ser avrundet eller litt humpete i utseende. En gravid koi har en veldig full, nesten "oppsvulmet" se om det. Det kan se ut som det holder små kuler i, men disse er bare egg som det vil legge.

• Mate din kvinnelige koi store mengder protein før den legger eggene hvis du er klar av svangerskapet. Protein vil hjelpe flytte prosessen med å legge egg frem. En koi må kompis for å legge sine egg. Egg vil legge til en overflate som overflaten gulvet i en tank eller dammen.

• Bestemme alderen på fisken. KOI fisk er klar til å legge egg rundt 3 til 4 år gamle. En enkel måte å fortelle hvis din koi har nådd reproduktiv alder er ved å måle lengden. Hvis koi er under 10 inches, det har ikke fullt utviklet sine reproduktive organer, og derfor kan ikke legge egg ennå.

Kinesisk fisk navn & betydninger

09/02/2011 by Erminio

Kinesisk fisk navn & betydninger

Gjennom århundrene har kineserne utviklet et system av symboler og verdier knyttet til den naturlige verden. En av dyrene av stor betydning i kinesisk kultur er fisken. Fisk kan symbolisere rikdom, lykke, happiness, lykke og velstand. Kineserne vise forskjellige på forskjellige måter å minne seg av disse betydningene.

Karpe

Kineserne fokus og dekorere hjemmene sine rundt feng shui, viser begrepet bringe harmoni og balanse til hjemmet. Karpene er en fisk som symboliserer rikdom og velstand. Legenden bak karpene anerkjenner fisken for sin styrke og tapperhet fordi den svømmer mot strømmen. Mange plasser i sine hjem et dekorative twin golden karpe svømming på gullmynter. Disse objektene kommer i mange størrelser og er laget av mange materialer. Karpene er ansett som en av de heldigste fiskene i kinesisk kultur.

Hua Luo Han

Hua luo Han, også kalt blomst horn fisk, symboliserer lykke. Denne fisken er svært fargerike, viser nyanser av blå, svart og rosa. Blomst horn fisk skiller seg ut på grunn av sin livlige farger og æren av å ha en pukkel på siden av hodet. Kinesisk vurdere dette å være den heldigste fisken av alle og vil betale mye denne knappe fisken i akvarier hjemme eller arbeid.

Arowana

Arowana fisken er rød, en veldig heldig farge for kinesiske. Denne fisken blir også kalt drage fisk på grunn av sitt utseende. Kinesere henge bildene på veggene av denne fisken for lykke. De også holde dem i akvarier hjemme eller på jobb. Arowana symboliserer lykke og lykke, og sies å gi rikdom. Kineserne tror at de mer arowanas som omgir dem, er heldigere deres liv vil være.

KOI fisk

Den koi fisken representerer suksess og rikdom. Det kan være enten rødt eller svart. Denne fisken er noen ganger referert til som en japansk karpe. Det er en strengt dekorativ fisk. Personer som praktiserer feng shui ofte innlegge koi dammer i sine hjem, eller fisken kan plasseres i dammer i parker. Vanligvis hvis koi finnes i eller nær et tjern, er bunnen av dammen fylt med mynter fordi fisken er antatt å være ekstremt heldig.

Hjemmelaget Koi agn

11/28/2014 by Erminio

Hjemmelaget Koi agn

Gjør din egen koi mat eller agn er enkelt, og du kan ofte gjøre det med elementer som du kanskje allerede har i ditt hjem. Beef koi mat vanligvis kommer i pellet form og kan fungere godt som "agn" å bringe din koi til overflaten. Det er imidlertid mange andre alternativer med hensyn til koi fôring.

Levende agn

I sommermånedene må mange koi dietter som er høyere i protein, på grunn av deres sesongjustert endring kroppsfunksjoner. Dette betyr at enkel meitemark kan gi en velsmakende og viktig godbit å koi fisk. Noe koi oppdretter også bruke muslinger eller reker som mater for å tjene dette formålet.

Husholdningenes mat

Mate koi fullkorn brunt brød revet i stykker. Unngå å bruke hvitt brød. Koi også nyte cubed og kokt skinn søtpotet, som erter, mais, vannmelon og biter av oransje.

Gjør din egen Pellet/Patty Mix

Hogge opp 1/4 kopp spirilina, fire sea weed wraps (Nori merkevare i sushi midtgangen), 1/4 kopp tørkede krillen (valgfritt), 2 ss bryggere gjær og 1 ts hvitløk. I en egen beholder, hogge 1 kopp fisk (tilapia, torsk, etc.), 1/2 kopp reker og bland i et egg. Legg dette til å tørre ingredienser, og hogge 1/4 kopp brokkoli og 1/4 kopp gulrøtter (valgfritt) og legge til blandingen. Til slutt, Legg til 1 kopp hvete germ og 1/2 kopp hvetemel. Bland deigen former, deretter plassere på bakervarer skuffen i plat karbonader og stek på 191 grader C i 10-13 minutter.

Å lage din egen pasta

Til tross for våre tendenser å mate koi på overflaten, nyte de også fôring pastaer som faller under overflaten for dem å beite på. En oppskrift inkluderer 12 hermetisk sardiner, 0.907kg reker, 2 kopper kokt ris, 6 fedd hvitløk og en kopp appelsinjuice puls i en blender og blandes med gelatin.

Hvordan bygge en tre Koi holder Tank

04/01/2010 by Erminio

Hvordan bygge en tre Koi holder Tank


En tre koi holder tank holder koi fisk - japansk-avlet dekorativ karpe, og de kan være veldig estetisk i hagen din eller utendørs som del av landskapsarbeid. Du kan bygge din egen vanntank; bestemme bare hvor stort du ønsker det, og hva slags tre du vil bruke. Kjøpe tre fra lokale lumberyard og oppussing butikken og kjøpe koi online eller fra lokale fisk barnehager.

Instruksjoner

• Finn stedet for koi akvariet, helst over en konkret, flat overflate. Så sted to planker av tre parallelle med hverandre på bakken med om en planke lengde mellom dem. Nå plasserer to flere punkter på dem, plasserte den samme, og vinkelrett tidligere plankene å lage et torg.

• Bore to spiker i slutten av hver planke øverst for å sikre grunnleggende strukturen. Fortsette stabling og spikrer planker på denne måten, mye som hvordan tømmerhus er opprettet, med hvert lag med planker vinkelrett på det nedenfor. Lag plankene til strukturen er så høy som du ønsker.

• Bruke en linje med dammen fugemasse, bruke fugemasse pistolen, rundt nederkant av tanken. Klem en linje langs gulvet på innsiden av akvariet, og ikke glem å bruke tetningsmasse langs alle tankens leddene samt.

• Linje tanken med tjern rutefly, risting ut arket. Kom inn og arbeide duken i tanken slik at det passer i hjørnene. Duken skal flyte over toppkantene tanken.

• Slå på vannslangen i hagen og fyll tanken med vann. Vannet bør presse duken så utgjør til tanken.

• Dra kantene på duken forsiktig mot deg, og bruk saks å pent kutt den slik at den passer over kanten av tanken.

• Plasser et lag av planker på duken slik det er skjult under treet. Spiker planker på plass.

Hvordan å fortelle hvis Koi er mann eller kvinne

04/30/2016 by Erminio

Hvordan å fortelle hvis Koi er mann eller kvinne

KOI fisk er flott tillegg dammer fordi de har lave vedlikeholdskrav og de er estetisk. De kommer i en rekke interessante farger og mønstre, og se dem svømme kan være beroligende og avslappende. Det er vanskelig å skille mannlige Koi fra kvinner fordi to deler mange egenskaper. Men kan noen små forskjeller hjelpe du avgjøre kjønnet på en koi.

Instruksjoner

• Se på finnene av koi. Kvinner har større finnene enn menn. Kvinnelige fins også har mindre farge og er rundere og mer ugjennomsiktig på kantene. Mannlige finnene har mer farge og pointier på kantene. Men mens finnene er tørt, er kvinner organer svært fargerike.

• Observer størrelsen på fisken. Kvinnelige koi er vanligvis større og rundere enn menn. Dette tillater dem å bære egg for reproduksjon. En koi som er mer enn to år er mer enn sannsynlig mye tykkere fordi det er fylt med egg. Mannlige koi fisk er tynnere, ofte ser ut som en lang sigar.

• Se deres aktivitet. Kvinnelige koi er ofte mye tregere og mindre aktive enn menn. Hvis en koi er bare flytende eller flytter apathetically, er det sannsynligvis en kvinne. Menn ofte gå raskere og vise mer nysgjerrighet.

• Observere deres matvaner. Hvis en koi er raskere å nå maten, men bringer det til munningen av en annen koi, er det en mannlig. Hvis koi sitter fortsatt mens andre koi bringe det mat, er det en kvinne. Denne atferden forekommer når en kvinne skal produsere en gyter og kan ikke nå mat raskt. Menn tar det mat før den produserer dens avkom.

Slik Dekorer fisk Cupcakes

07/21/2011 by Erminio

Slik Dekorer fisk Cupcakes


Dekorere fisk-tema cupcakes kan være så enkle eller kompliserte som du liker. Du kan bruke fiskeformet snacks, som svenske fisk, gummy fisk eller Gullfiskmarkedet sprakk, for å dekorere dine cupcakes hvis tid er et problem, tar en imponerende fisk design bare litt lenger tid. Karen Tack og Alan Richardson, forfatterne av boken "Hva er nytt, Cupcake?" anbefaler å bruke sirkus peanøtter for å dekorere din cupcakes med elegante koi fisk. Selv om ferdig cupcakes kan se profesjonelle, krever de ikke noen spesielle ferdigheter eller verktøyene for å fullføre.

Instruksjoner

• Is avkjølt cupcakes med blå glasur å representere vann. Du kan tint hvit glasur blå ved røring i noen dråper blå konditorfarge.

• Trykk en sirkus peanut godteri på sentrum av hver cupcake, med runden, teksturerte siden av godteri vendt opp for å lage kroppen av fisk.

• Halvert sirkus peanut godteri horisontalt og deretter halvert hver av disse brikkene med en diagonal kuttet til å opprette fire finnene.

• Arrangere to av finnene bak fisken kroppen, og plassere to andre langs sidene. Gjenta trinn 2, 3 og 4 for hver av gjenværende fisken cupcakes.

• Fest ett stykke ringformede frokostblanding foran hver fisk med litt glasur opprette en runde åpen munn.

• Fest to runde godteri hver fisk med glasur like over munnen til øynene.

Karpe og Koi mat

11/16/2011 by Erminio

Karpe og Koi mat


Hvis du ønsker å lager en hage tjern med koi tjern karpe og en rekke dekorativ fisk, du må mate dem bra for å holde seg sunn og vakker. Disse fiskene spiser en rekke matvarer, og vite de beste alternativene vil hjelpe deg å opprettholde din lager.

Fisk appetitt

Koi, som andre dekorativ fisk, spiser nesten alt de kan få, inkludert bord levninger, insekter, ormer, snegler og alger, så lenge dammen vannet ikke blir for kaldt eller for varmt, ifølge nettstedet Koi fisk å holde Info. Nylig lager fisk pleier å spise mindre før de blir acclimated til omgivelsene, men nekter mat i varmt vær kan signalisere stress, skade eller sykdom i etablerte fisk, ifølge Langston University oppdrett eksperter.

Beste matvarer

Dekorativ fisk trenger fett og protein å vokse godt og holde levende. Fisk pellets tilgjengelig i butikkene generelt inneholder den riktige blandingen av disse næringsstoffene i henhold til alder og arter av fisk. Du finner også forberedelsene for å forbedre farge av koi eller karpe. Mens fisken vil spise utklipp fra dine måltider eller hage, kommersielt tilberedt mat er lettere fordøyelig og sikrer en balansert kosthold, Langston University nettsted notater.

Mate

Når etablert, vil din dekorativ fisk svømme mot deg og selv spise av hånden din. Med vanntemperatur på minst 18.3 grader Celsius, skal fisken være aktiv og sulten, men unngå mate dem i kaldt vann, som sin fordøyelse bremser ned og spise kan drepe dem, ifølge Koi fisk fôring Info nettstedet.

Hvordan å sette sammen en Koi Pond

04/06/2012 by Erminio

Hvordan å sette sammen en Koi Pond


Utendørs dammer kan være en vakker tillegg til hagen eller bakgården. Tilføyer fisken som koi til at dammen kan gi timer med underholdning. KOI fisk er hardfør, sosiale og kan leve opp til 30 år hvis stelt riktig. De fleste av produkter for å bygge et koi tjern finnes på hage butikker og pet butikker. Planlegge å lage det beste resultatet for koi tjern. Det er viktig å ikke la noen elementer ut.

Instruksjoner

1 grave et hull for koi pond. Hvis dammen duken er pre-formet støpt plast, må hullet passe duken. Ellers kan hullet være hvilken som helst form du ønsker. En dybde på ca 4 fot anbefales å tillate koi overvintre og unngå rovdyr.

2 plass duken inn i hullet. Det bør være nok liner overskytende kan forbli på land rundt dammen.

3 Opprett en krage betong rundt kantene av dammen å sikre duken på plass og gir støtte for steiner, statuer eller andre tunge dekorasjoner lagt til senere.

4 Installer filtrering og dammen pumpe enheter i henhold til instruksjonene på hver enkelt pakke. Grunnen til trenger både et mekanisk og biologisk filter er at man vil fjerne større rusk som faller inn i dammen mens den andre vil fjerne organismer som alger. Pumpen er nødvendig å aerate vannet og skape bevegelse.

5 fylle dammen med vann og ordne planter langs bunnen. Det blir enklere å vedlikeholde dammen hvis bunnen er fri for skitt eller steiner. Velg akvatiske planter som ikke trenger å være plantet, som vann-liljer, opprette en lite vedlikehold dam. Nå er du klar til å acclimate din koi til sitt nye hjem.

Liste over typer kaldt vann fisk

09/11/2012 by Erminio

Liste over typer kaldt vann fisk


Kaldt vann fisk kan være passende for tanker og dammer, men finnes også i verdenshavene. Disse fiskene foretrekker et habitat som er 10 til 23.9 grader Celsius. Temperaturen kan ikke virke kald og er mer langs linjer med romtemperatur. Marine forskere verden finner at kaldt vann fisk blir påvirket av klimaendringer, dermed en betydelig reduksjon i befolkning på naturlige habitater kan oppstå.

KOI fisk

Kaldt vann koi, mens vakre, muligheten til å overleve forhold. Disse fisk kan vokse til en to fot i lengde. Koi kan også være potensielt verdt tusenvis av dollar. Deres naturlige habitat er et tjern. God fung shui, eller lykke i kinesisk kultur, er hva koi er kjent for. Når heve en dam av koi, som fisken få tillit, vil du kunne hånd-feed dem.

Atlantisk makrellstørje

Denne metalliske blå kaldt vann fisk, i gjennomsnitt er 6,5 fot lang og veier 249 kilo. Atlantisk makrellstørje er varme blooded, men nyte et naturlig kaldt vann habitat. Dessverre de er ganske populære som sushi og deres tall har kjørt betydelig lav på grunn av menneskelig konsum. Dette kaldt vann fisk kan reise til 43 mil per time. Kostholdet inneholder små fisk, blekksprut og plankton og selv tare.

Gullfisk

Goldfish har blitt holdt idet pets for over 1000 år, med den eldste levende gullfisk på 43 år. Dessverre gullfisk ikke er så hardføre som de en gang var på grunn av over oppdrett; de kan ikke håndtere vannkvaliteten noen ufiltrert boller og akvariet. Men kan disse kaldt vann fisk overleve frysing temperaturer på en utendørs dam og styrke til å klare sin plass. Det er derfor Gullfisk i dammer er store, sammenlignet med de i en mindre akvariet.

Ansjos

Kaldt vann ansjos er ikke bare en pizza topping. Som en saltvann grovfôr fisken er de små og grønne og blå farger. Finnes i mange av verdens hav, 140 forskjellige ansjos arter og de leve i store skoler. Ansjos kan vokse til å bli 2 centimeter (0.79 tommer) til 40 centimeter (15,7 tommer) i lengde. En viktig matkilde for hver rovdyr i sitt miljø, ansjos kan også finnes i Caesar salat og Worcestershire saus.

Typer Koi karpe

05/06/2013 by Erminio

Typer Koi karpe


KOI fisk, eller Nishikigoi, er som de kalles i Japan, produktet av flere hundre år av selektiv formering av forskjellige varianter av karpe. Tidlig 1800-tallet begynte avl å produsere spektakulære farge mutasjoner. I dag, oppdrettere gjenkjenne mange forskjellige typer av koi og selektiv formering fortsetter å gi nye varianter. På grunn av stadig voksende farge variasjoner er gir nøyaktige svar på hvor mange forskjellige typer koi finnes vanskelig. I konkurransedyktige koi konkurranser, men koi er vanligvis inndelt i 13 kategorier.

Kohaku

Kohaku er den mest populære koi i Japan, og de er et vanlig valg av fisk blant dem som tar sine første skritt i koi innsamling. De er hvit med røde merkene, og jo større dybden av røde og mer uniform skyggen, jo høyere fisken er verdsatt. Koi entusiaster har sagt: "hobby begynner med Kohaku og slutter med Kohaku."

Sanke og Showa

Sanke har røde og svarte merker på en hvit bakgrunn. Som med Kohaku dybden av fargene er viktig. For å kvalifiseres som Sanke, må fisken ha et rødt merke på hodet, men ingen svarte merking. Kroppen skal ha store røde merkene og en jevn distribusjon av mindre svarte flekker. Showa er lett forveksles med Sanke av uerfarne koi samlere. Som Sanke, Showa tre-farget koi, men de svarte områdene er større, dekker et større område av kroppen, inkludert hodet. Vanligvis vises en solid svart på bunnen av brystfinner med noen svarte striper på halen.

Bekko og Utsurimono

Bekko er hvit koi med liten svart mønstre på kroppen. Sub varianter av Bekko har rød eller gul base farge, men som med den hvite variasjonen, de er preget av svart mønsteret. Utsurimono er svart koi med hvite merkingen. Mens noen varianter utstilling røde eller gule merkene, svart er alltid Bunnfargen, og, i motsetning til Bekko, det brytes rundt kroppen.

Asagi og Shusui

Asagi ofte mangler den lyse steinbunn av koi varianter. De er hovedsakelig Blågrønn over sidelinjen og har røde eller oransje buk. Gode eksempler har en delikat mønster av fargede vekter kjører symmetrisk langs ryggen. Asagi er en av de eldste farget karpe, og stund deres farger ikke kan være så levende som noen andre koi, en god prøve har en enkel skjønnhet om det. Shusui er en annen tidlig rase av koi, og som Asagi, er det ikke så fargerike noen senere varianter. Den har de samme fargene som Asagi, men mindre scalation. Vanligvis har på Shusui bare fire linjer med vekter - to langs dorsal og én langs hver sidelinjen.

Koromo

Koromo er lik Kohaku mønster, men også vise egenskaper knyttet til Asagi. Koromo betyr "kledd", og disse Fiskene er kledd i veldefinerte skalaer.

Ogon

Ogon er enkelt farge koi. Kroppene har et metallisk utseende kvalitet som gjør dem skiller seg ut fra andre varianter. De vises i ulike farger, alt fra lyse sølv gjennom dype gull.

Hikari-moyomono og Hikari-utsurimono

Som Ogon, er Hikari metallisk utseende koi. I motsetning til én farge Ogon, skjønt, viser Hikari-moyomono to farger, mens Hikari-utsurimono er tre-farget koi.

Kinginrin

"Kin" betyr "gull" og "gin" betyr "sølv." Koi i denne klassen har vanligvis en base ligner Kohaku, Sanke eller Showa, men de får blanke sølv eller gull skalerer overliggende Bunnfargen. For å være kvalifisert for denne klassen, må de ha minst to hele rader av kin rin eller gin rin.

Tancho

Tancho har en særegen sirkulær rød merking på hodet. For å bli klassifisert som Tancho, må en koi ikke ha noen andre røde markeringene andre steder på kroppen. Mer perfekt sirkel, de mer verdifulle en Tancho av koi entusiaster.

Hvordan bygge & forsegle en tre koi holder tank

06/14/2013 by Erminio

Hvordan bygge & forsegle en tre koi holder tank


En koi holder tank, eller koi pond, er en vakker og unik vanntank å holde koi fisk. Hvis du har en tomt hjørne i hagen din eller din gårdsplass, kan du bygge din egen wooden koi holder tank. Bestemme hvor stor du vil din tank og hvilken type tre du ønsker å bygge det med. Kjøp tre fra lumberyard eller bygge leverandør. Når tanken er fullført, kan du nyte strømpe den med vakre koi.

Instruksjoner

• Sett innlegg av tre på flat betongen hvor du skal bygge koi tank. Plasser to lange innlegg parallelt med hverandre og to kortere innlegg parallelt med hverandre, å lage et rektangel.

• Pre bore hull for toppene på hvert stykke tre med en elektrisk drill. Space hullene hver fot fra hverandre. Plugger inn i hullene.

• Jevnt trebjelker og stable dem oppå hverandre. Hullene på en bjelke bør skyver rett på pluggene på bjelken nedenfor.

• Lå idet mange lag av innlegg så høye som du ønsker koi tanken å være.

• Sett en tube med dammen fugemasse i en tetningsmasse pistol. Plassere røret langs hele nederkanten av tanken langs gulvet på innsiden av akvariet. Trykk inn fugemasse pistolen og bruke en linje med fugemasse nederkant av tanken. Bruke en linje med fugemasse langs alle ledd i tanken.

• Plasser en dam rutefly innenfor akvariet. Klatre i tanken og passer det inn i form av tanken. Tillate overskytende duken å falle over ytterkantene av tanken.

• Plasser en hageslange innenfor duken. Slå på vannet og fylle duken med vann. Vekten av vannet vil trekke duken i formen optimal inne akvariet.

• Stå utenfor tank og dra kantene på duken ut mot deg. Klippe duken å passe pent over kanten av tanken, bruke en saks.

• Plasser tynn planker av tre på hver side av akvariet, trykke ned på kantene av duken. Sy øverste plankene til tanken en elektrisk spikerpistolen og 3-tommers negler.

Mate dammen glidebryteren skilpadder og Koi

01/02/2014 by Erminio

Mate dammen glidebryteren skilpadder og Koi


Dammen glidebryteren skilpadder og koi fisk er altetende kjæledyr med fôring krav. Begge disse pets kan leve i mer enn 60 år. Glidebryteren skilpadder kan vokse opp til 12 inches, mens koi kan nå som 35 inches. Glidebryteren skilpadder og koi kan eksistere i en dam så lenge det er stor nok. Hvis det ikke er stor nok å huse begge, kan du merke en økning av skadene å din koi. Glidebryteren skilpadder vil spiser lite fisk og nappe fins av større fisk. Det er også nødvendig å mate din skilpadder og koi riktig for å sikre rask pets. Overfeeding er en stor faktor i tidlig død.

Instruksjoner

• Plasser bite-sized biter av grønnsaker (collard eller sennep greener, bok choy eller kale) og mater elementer (mealworms, bloodworms, sirisser) på en flat rock for skilpadden. Plassere mat på en stein forhindrer din koi fra spise turtle's mat, selv om skilpadden er mest sannsynlig å trekke sin mat i vannet. Du kan også sporadisk mate skilpadden hakket frukt som jordbær, bananer og epler, men bruk dem sparsomt siden de ikke en stift i turtle's diett. Fjern alle gjenværende mat fra rock etter fem minutter, selv om mater fisk blir liggende i dammen.

• Overvåke skilpadden langveisfra som spiser. Hvis skilpadden er en ny pet, kan det viker unna spise foran deg. Feed skilpadder og unge voksne skilpadder daglig, og mate voksne skilpadder hver dag. Ikke Attack skilpadden. Noen tommelfingerregler: mate den som den bruker på 15 minutter eller serverer retter som er omtrent samme størrelse som hodet og nakken.

Kontroller at skilpadden ikke bli overvektige. Hvis det er folder i huden utvikling rundt beina, det blir for tung, og du må begrense beløpet du mate den. Hvis skilpadden er "tigge" for mat eller altfor sulten, mate den leafy grønnsaker i stedet for pellets eller kjøttprodukter.

• Ta temperaturen av dammen din koi bor i. Kjøligere vann bremser fordøyelsessystemet til fisken. I vann som er mindre enn 21,1 grader Celsius, mate fisken en gang om dagen eller annenhver dag. Hvis det er lavere at 18.3 grader Celsius, mate den hver dag. Ikke mat fisken hvis temperaturen er under 10 grader.

• Feed koi 5 prosent av sin kroppsvekt hvis de bor i varmt vann. For å bestemme hvor mye mat å tilby dem, gi hvor de kan spise i fem minutter.

• Mate din koi en rekke matvarer som reker, salat og frukt. Skjær maten i biter størrelse biter. Noen ganger behandler tilbyr som bloodworms, meitemark og rumpetroll. Koi svømme svært raskt, så det er ikke nødvendig å bekymre skilpadden spiser mat ment for din koi.

Kule måter å gjøre dekorasjoner for en tenåringsgutts Room

09/08/2012 by Erminio

Kule måter å gjøre dekorasjoner for en tenåringsgutts Room

Kule måter å gjøre dekorasjoner for en tenåringsgutts Room

Når gutten vokser til en tenåring, trenger hans private soverom plass å vokse med ham. Selv om handel gjøre masse tema dekorasjoner tilgjengelig, kan en mer rimelig tilnærming være å gjøre dekorasjoner selv. Med et øye mot hans interesser, bruk funnet materialer og din egen kunstneriske talenter til å skape en tilpasset rom teen gutten vil bli henrykt for å briljere.

Bildeler

En håper utstyr hodet vil verdsette din oppfinnsomhet når du bruker noen av hans favoritt og mest kjente ting for å dekorere rommet hans. Når du starter med en nøytral grå på veggene og sengetøy, kan du fremheve rommet med bildeler fra auto deler butikken eller søppelplass. Bruke krom eksosrør som aksenter på en vanlig headboard av skru dem i en treramme langs toppen og sidene. Montere foran en bil inkludert grill, hovedlykter, støtfanger og del av panseret på veggen og få en kunstnerisk fokuspunkt eller topp det med glass for å lage et one-of-a-kind skrivebord eller bokhylle. Gamle nummerskilt, bøyd hjulkapslene og motorer kan tjene som rammer rundt vanlig speil, aksenter rundt en døren og siden tabeller. Når renset og vises trygt, vil dette rommet bli stemt ubercool av alle ungdoms gutt.

Spill og Tech Decor

Presentasjon du teen guttens besettelse med teknologi når du bruker hans spill bokser og datamaskinkomponenter for å dekorere rommet hans. En spiller vil du presentere science fiction eller fantasy-spill han har erobret, og du kan bruke lette plast spillet tilfeller margin på en uten ramme speil. Male et landskap veggmaleri av hans favoritt spillverdenen, og koordinere senger og tilbehør med dominerende fargene. En databehandling geni vil nyte et stilig utseende rom i entonede av rød, grå eller dyp lilla og markert med en bokhylle som bruker gamle datamaskinen tårn som endestykker. Gut en gammel dataskjerm, og snu den til en fisken bolle som vil være en interessant samtale stykke for ham og hans venner.

Skateboard dekorasjoner

Ta din ungdoms guttens ferdigheter på skateboardparken i soverommet hans når du bruker gamle skateboards som bokhyller eller vise sin beste airbrushed skateboards på rad viser på veggen over sengen. Flanke nakne skrivebord med skateboard du skru på bena eller knytter langs sidene av skrivebordet opprette egendefinerte lekser plass.

Art-fokusert Decor

Hvis din gutt tilbringer timer doodling i en skissebok med markører eller penner, er han ville elske inspirasjon av en kunst-relaterte soverommet decor. Når du starter med nøytral grå vegg maling og en urban faux drama murvegg, har den ideelle settingen for en graffiti temarom. Har en profesjonell kunstner male et dristig graffiti bilde på en vegg, eller la tenåringen å dekorere sine vegger med sitt eget kunstneriske talenter. Hvis tatovering kunst fascinerer ham, dekorere veggene med fet og fargerik vintage tattoo bilder som bluebird, koi fisk eller skull og roser. Ta vanlig tre sidetabeller, og male topper med tatovering-stil bilder. Beskytte den med et glass bord. Skriv ut kopier av vintage tattoo bilder og plassere dem under glass på toppen av et skrivebord.