VBS havet ideer

07/11/2013 by Erminio

VBS havet ideer


Ta eventyr av havet til Vacation Bible School (VBS). Barn elsker eventyr og historier av intriger. Ved hjelp av en høy sjø tema for VBS kan du fortelle om spenningen i havgående reiser til liv for barn mens lærer dem om Gud, Jesus, Bibelen historier og kristne prinsipper. Bruke anker, seilskuter og fisk som temaene for dekorasjoner. Bruk seiling fortellinger fra Bibelen som et springbrett for aktiviteter, spill og håndverk.

Noahs Ark

Historien om Noahs Ark er en god måte å inkludere historier av havet eventyr i VBS. sette mot underholdende spill og aktiviteter i leksjonen planer å hjelpe elevene å ha det gøy og forstå historier og begreper blir undervist. Bruk kartotekkort for å lage minne spillet å hjelpe yngre barn lærer at Gud fortalt Noah å sette to av hvert dyr i ark sette samme type dyr klistremerke på to forskjellige kartotekkort. Gjenta dette for flere dyr. Snu indeksen kortene og bland dem. Barn kan bruke disse kortene til å spille et minne matchende spill. En annen morsom måte å lære om Noahs Ark er å opprette et ark tegning av papp. Skjære stort vindu hull i ark og deretter barn prøver å kaste bønne poser i arken. Sett dyr klistremerker på bønne poser (to av hver slags dyr). Prisen nautiske eller Noahs Ark-tema premier til studenter som kan få to av samme dyr bønne poser gjennom hullene.

Jonas og hvalen

Hjelpe lære barn om Jonas og hvalen gjennom relaterte håndverk og andre aktiviteter. Historien forteller om viktigheten av å lytte og adlyde Gud. Bruk en papirpose for å opprette en hval å illustrere historien. Male en papir pose blå eller grå og greier det med smuldret avis. Tie slutten av posen med streng eller en strikk å illustrere fortellingen. Legge posen ned slik at halen på baksiden og legge googly øyne og tegn en munn med en permanent penn. Legg svømmeføtter kuttet fra konstruksjon papir. Du kan bruke dette håndverket i Jonas-relaterte aktiviteter. Du kunne også ting hvalen med godteri og bruke den som en pinata, eller lage en papir "Jonas" og putte seg inne hvalen før binde det av å vise barna hvordan Jonas var fanget inne hvalen.

Fiskere menn

Jesus kalte på grov fiskere å følge ham og bli "fiskere menn." I dag, ber Jesus fremdeles på oss være fiskere menn, det er, å fortelle andre om Kristi kjærlighet. Bruk dette konseptet i en høy sjø VBS leksjon. Innlemme en seilbåt håndverket i havet temaet. Opprette en seilbåt ved å sette en liten dott av modellering clay i innsiden av et bredt lokk (som margarin lokk) og skyve drikking sugerør i leire. Knytte en liten konstruksjon papir seil til halm. La barna sine seilbåter i et lite kiddie plaskebasseng. En annen fiskere menn-tema aktivitet er å legge en magnet en streng og knytte en streng til en dowel pinne. Sette papir klipp på klistremerker og andre små premier, som en gumball maskin ring. La barn å "fiske" Premier ut av en bøtte med "fiskestang."

Andre havet ideer

Bibelen er full av interessante havet historier som kan innlemmes i VBS leksjoner. Historien om Jesus beroligende vannet kan brukes, og historien om hvordan Gud brukte Moses for å dele Rødehavet. Historien om Peter gåing opp på vann på grunn av sin tro på Kristus er en annen god havet historie. Det lærer barn å holde øynene på Jesus. Bruk en stor apparat-emballasje for å bygge en båt. Hvis du har en stor klasse, gjøre flere båter. Barna vil like dekorere båter med maling og andre håndverket materiale. La elevene sitter i "båter" som du forteller dem Bibelen historier knyttet til havet.

Related Articles

  • franske bad