Definisjonen av "forbigående hypertensjon"

02/27/2012 by Erminio

Definisjonen av "forbigående hypertensjon"

Definisjonen av "forbigående hypertensjon"

Hypertensjon refererer til høyere enn normalt blodtrykk nivåer. Begrepet "forbigående hypertensjon" betyr blodtrykk som går høyere midlertidig og senere tilbake til det normale. Det skiller også denne typen hypertensjon fra blodtrykk som fortsatt høy hele tiden, som leger generelt henvise til som hypertensjon.

Emosjonelle og miljømessige årsaker

Tingene som vi opplever i hverdagen kan forårsake svar i kroppen, som adrenalin utgivelse, som resulterer i forbigående økning i blodtrykket. Slike ting er noe som forårsaker stress, frykt og lignende følelser. For eksempel hvis enkeltpersoner bli skremt eller redd, vil blodtrykk øke for å forberede dem til handling. American Heart Associations hypertensjon behandling retningslinjer, publisert i 2007, gir det klassiske eksempelet på "hvit pels syndromet," der nervøsitet av i legekontoret forårsaker blodtrykket å øke.

Fysiske årsaker

Inntak av visse stoffer som koffein, nikotin og lovlig eller ulovlig sentralstimulerende midler av ulike slag kan forårsake midlertidig hypertensjon. Når folk inntak disse stoffet på en kontinuerlig basis, blodtrykk kan forbli høy, siden fornærmende stoffet fortsatt med dem. Fysisk anstrengelse øker også blodtrykk, men regelmessig trening gjør dette på en god måte å redusere hvile blodtrykk over tid.

Forbigående hypertensjon av svangerskapet

Når blodtrykk øker på grunn av graviditet, kalt preeclampsia, blodtrykk tendens til å være høy. Men hvis høyt blodtrykk løser etter fødselen, vurdere leger det forbigående, selv om det varer i flere uker. Klinikere kan skille forbigående hypertensjon av svangerskapet av preeclampsia bare i ettertid når det løser.

Risikoer

Forbigående hypertensjon representerer kroppens normale reaksjon til ting enkeltpersoner erfaring og gjøre. Som sådan, betyr det ikke finnes en helserisiko. Men bemerket Dr. Iris Goldstein, i en 1999 studie publisert i "Psykosomatiske medisin," kronisk eksponering for arbeidsrelatert stress kan føre til vedvarende høyt blodtrykk opplesninger, selv på dager av og om natten, noe som antyder at kronisk stress kan tilbakestille hele 24-timers blodtrykk profilen til et høyere nivå. Videre har enkeltpersoner ubehandlet kronisk hypertensjon, som stammer av små blodårer i deres hjerte, hjerne, øyne og andre organer, den ekstra forbigående økningen i blodtrykket kan resultere i skader de organene, som slag i hjernen.

Klinisk utfordringer

Leger behandle ikke forbigående hypertensjon, unntatt ved forbigående hypertensjon av svangerskapet, fordi de ikke kan skille det fra preeclampsia. I legekontoret, når klinikere måle blodtrykket, har de å gardere seg mot at noe forårsaker forbigående hypertensjon og en feilaktig høyt blodtrykk lesing.

Related Articles

  • cognac typer