Hvordan øke lydstyrke

02/05/2013 by Erminio

Hvordan øke lydstyrke


Hodetelefonene er et par høyttalere som passe godt rundt lytterens øre tillater dem å høre lyder og musikk. Noen modeller, kalt earbuds, passer direkte inn i lytterens øre. Hodetelefoner lar lytterne å høre lyder og musikk privat uten noen andre nærliggende høre den. Hodetelefonene kan også en lytter lytte nøye til musikken og lydene som omgivelsene er dempet. Det finnes mange typer hodetelefoner, og hver type volum kan økes ved hjelp av ulike metoder.

Instruksjoner

• Trykk på volumknappen opp gjentatte ganger til ønsket oppnås hvis du lytter til lyder på en stereo eller bærbar lydenhet. Mange knapper er angitt med symboler (+) for "opp" og (-) for "ned." Noen modeller av bilstereoanlegg og CD-spillere vil vise volum med et tall som angir nivået. Jo høyere tall, jo høyere lyd. På stereoanlegg, CD og tape spillere, knappene vanligvis må fysisk trykkes ned eller noen tilfeller en knott kan aktiveres. På iPod og andre bærbare enheter, må en berøringsskjerm eller pad rappet eller presset til å øke lyd.

• Klikk "Høyttaler"-ikonet i oppgavelinjen på skjermen hvis du hører på hodetelefonene på en datamaskin. Skyv kontrollen opp for å øke volumet i hodetelefonen. Noen datamaskiner, som Mac, må også knappene på tastaturet som kontrollerer volumet av hodetelefoner.

• Skyv volum hjulet på den hodetelefoner ledningen, hvis hodetelefonen har en kontroll hjul på ledningen utvide til kilden for musikk eller lyder. Skyve hjulet fra hodetelefonene vanligvis fører volumet øker.

Related Articles

  • nobelspris -jean paul sartre