Hvordan velge en farge for en stueveggen

12/28/2011 by Erminio

Hvordan velge en farge for en stueveggen

Det er mange faktorer å vurdere når du velger en farge for en stueveggen. Gjør rommet flyten i et annet rom, eller er det selvstendige? Hvilken farge er dine møbler? Vil du selge huset snart? Begrense valgene ved å følge tipsene nedenfor til å bestemme en farge for stueveggen.

Instruksjoner

• Bestemme funksjonen av stuen. Er det formelle? I så fall vil en mer dempet, tradisjonelle farge, for eksempel beige eller rødbrun. Er det en mer kausale samlingssted? Så gjerne eksperimentere med blek nyanser av gul, brun eller selv lilla.

• Se på nærliggende områder. Hvis stuen er åpen til andre rom, velge en maling farge som også passer disse rommene. Mens en grå / blå farge kan utfylle sofaen pent, kan det ikke ser så bra i den tilstøtende spisesalen. Finne en farge som fungerer i alle rommene som flyter i stua.

• Matche fargen på noe spesielt. Mens sofaer tendens til å endre, kan du ha ett stykke kunstverk som du vet du vil holde for alltid. Hvis ja, se etter farge i at kunstverk og male veggen som farge.

• Sjekk ut belysning, som kan endre fargen på en vegg. Male noen få områder av veggen med snevret ned valgene, så stå bak og ur farger endre sollyset spiller over muren. Også se på fargen på veggen i lamplight om kvelden.

• Bruk mer enn én farge. Hvis du ikke kan begrense det ned til en endelig farge, kan du vurdere å bruke to farger. Maling tre vegger en farge og en aksent farge på den fjerde veggen. Eller male bunnen tredje av veggen en farge, installere en dado rail over den og deretter male toppen av veggen en annen farge.

Related Articles

  • sukker såpe vegger