Fakta om struts egg

11/15/2012 by Erminio

Fakta om struts egg


Struts egg kommer fra verdens største fuglen, spiselige og foretrukket av noen egg-elskere fordi deres helsefordeler er større enn noen av de finnes i kylling egg. Struts egg er også store, og en enkelt egg kan mate en folkemengde. I motsetning til skjøre skall av kylling egg brukes solid struts egg skall ofte i kunst og dekorere.

Egenskaper

Fakta om struts egg


Struts egg veie 1587-2268g. hver, som tilsvarer to dusin kylling egg i volum. Men den største av alle eggene, de er faktisk de minste egg i forhold til størrelsen på fuglen. Struts høner veie mellom 136 og 159 kg, ifølge hane Cogburn struts Ranch, som ligger mellom Phoenix og Tucson, Arizona. Eggene er ivory farget skinnende, tykke skall merket med små groper. På grunn av sin store størrelse og hardt skall tar det en time til myke koke en fersk struts egg.

Matlaging

Om fluffier i tekstur og litt sweeter i smak, smaker struts egg svært lik kylling egg. Deres eggeplomme er en lyse gul-oransje og whips lett, noe som gjør det til et godt valg for bakervarer, kaker og eggretter. En struts egg gir 10-12 porsjoner med eggerøre og lager en omelett som vil mate 10 personer.

Helse

Struts egg har betydelig lavere i kolesterol enn kylling egg og større mengder flerumettede fettsyrer. Vitamin og mineral-innholdet er nesten identisk med de som finnes i kylling egg, men struts egg er litt lavere i vitamin A. En enkelt struts egg har 2000 kalorier, men dele det kylling egg tilsvarende (to dusin) senker kalori innholdet til 83 kalorier per porsjon, som er bare seks kalorier høyere enn en kylling egg.

Kunstneriske bruksområder

Foruten å spise dem i tusenvis av år, har folk også brukt struts egg i kunst og håndverk. Hardt skall gjøre en sterk base for å opprette varer. Blomstervaser, candy retter, kopper og smykker bokser er bare noen av elementene som er opprettet fra skjell, mens artister kan male mange scener og design på solid lerretet av struts egg. Noen ganger vanlig skjell alene brukes til pynt og vises på stands laget spesielt for struts egg.

Opprinnelse

En struts høne legger 40-100 egg per år, gjennomsnittlig 60 i året. Egg lå i en enkelt felles reir, hvilke er en enkel grop 12 til 24 inches dyp og akkurat under 10 fot bred. Den mannlige strutsen skraper reiret i bakken, deretter deler rugende plikter med høna. Hun sitter på egg dag mens han tar over natten. Denne co-foreldre er et beskyttende mål som stammer fra strutser blir ørkenen dyr (selv om de trives over hele verden), gjør eggene svært sårbare for tyveri av hyener, sjakaler og gribb. Høna brun og grå farge passer med sand dagtid, mens hannens svart fjær er undetectable natten.

Der hvor å kjøpe

Du kan kjøpe struts egg fra flere struts gårder og rancher, eller ved å beordre dem online. Leveringsmetoder varierer, og egg er ikke tilgjengelig i vintermånedene. Du kan også finne struts egg på noen bondens marked, spesialitet markeder og dagligvarebutikker som har eksotiske og ren og sunn mat avdelinger.

Related Articles

  • trø symaskin