Hvordan bygge en bærbar bajonetter og knyttnever vegg

08/27/2012 by Erminio

Hvordan bygge en bærbar bajonetter og knyttnever vegg


Når du går til en konsert eller en scene produksjon og se store, Tom bakgrunn bak utøverne, ser du på en bajonetter og knyttnever. Noen ganger er det brukt til å projisere et lys show og videoklipp; noen ganger opprettes det bare et nøytralt bakteppe for ytelse. Hva du trenger en bajonetter og knyttnever for, kan du gjøre en enkel, bærbare raskt og ganske billig. Du kan også bruke et lignende oppsett for å lage en grønn skjerm.

Instruksjoner

1 kuttet åtte 2-fots lengder av PVC-rør og to 2-tommers lengder. Disse bitene utgjør føttene til de bajonetter og knyttnever.

2 koble en cap på slutten av en 2-fots lengde. Gjenta med tre mer stykker.

3 dry-fit foten i en T - og X-kryss. 2-tommers lengden inn på rett side av en t-kryss og en 2-fots avkortet lengde til den andre enden. Sett dette til X-kryss, og fylle de resterende tre sporene med en 2-fots lengde. Dette danner en av føttene til rammen.

4 lim brikkene sammen. Gjenta trinnene for å gjøre en andre fot.

5 måler en lengde på PVC-rør for bredde og lengde på den bajonetter og knyttnever, og kutt stykker. Gjøre disse brikkene som brede og så høye som må cyclorama være. Du har tre deler: en for toppen og to på sidene.

6 Skyv et koblingen på en side. Gjenta med den andre koblingen.

7 dry-fit rammen sammen. Sett inn øverst i to PVC albuene. Sett inn de to sidene i de albuene, deretter inn i hvelvet t-kryss på to føtter. Dette oppretter rammen for din bajonetter og knyttnever. Kontroller at det er riktig størrelse og form for dine behov. Hvis ikke, må du klippe stykke etter behov.

8 måle et stykke stoff slik at det er nettopp høyden og bredden på den bajonetter og knyttnever. Legge til 1 tomme bredden på stoff skjermen og 1 fot til høyden. Klipp av stoff til denne størrelsen.

9 brett beste foten av arket ned. Sy 1/2-tommers fra venstre for å danne en lomme. Gjenta på den andre siden av arket. Dette blir toppen av skjermen.

10 snur lommen ut og legge arket slik at lommen vender opp og øverst i arbeidsområdet.

11 mål 8 inches fra bunnen av arket til venstre og høyre side. Sy borrelås eller andre krok og loop stropper til denne siden slik at halvparten av stroppen henger av siden av skjermen.

12 slip lomme over toppen av rammen bajonetter og knyttnever. Stoffet skal tett mot rammen til hold skjermen stram og hold rammen sammen uten lim.

13 løft venstre koblingen til ca 9 tommer, og hold den på plass. Koble skjermen til rammen med borrelås eller andre krok og loop strimler slik at det er stram, så la koblingen falle til bunnen. Merk denne posisjonen på rammen. Gjenta på den andre siden.

14 fjerne skjermen.

15 lim koplingene på plass på rammen.

16 ta rammen fra hverandre og la limet tørre over natten.

17 reassemble rammen, skyv stoffet tilbake over toppen og fest nederst på plass med borrelås eller krok og loop strimler under to koplingene. Bruk gaffer's tape og vekter for å holde føttene på plass. Plasser vekter over den nedre kanten av skjermen for å holde det på plass.

Related Articles

  • fakta om afrika for barn