1900 vintage Wedding frisyrer

09/04/2011 by Erminio

1900 vintage Wedding frisyrer

1900 vintage Wedding frisyrer

En av 1900-tallet brud kunne plukke en sofistikert viktoriansk eller trendy Gibson girl frisyre og fortsatt ser elegant. Kort hår kan stylet i en grei og enkel bob, eller det kan være pin krøllet eller fingeren vinket inn ryddig, uniform rader. Long bryllupet hår kunne feide i opp-stil og gjemt i en chignon eller bun. Spredt wisps kan være twirled i hengende tendrils å ramme ansiktet. Backcombing og puffing frittflytende hår ga en brud høyde, og resten ble rullet inn i elegante, gjennomgripende pølse krøller.

Nedbygging av 1900-tallet brude frisyrer

Retro frisyrer er mye enklere å opprette i dag på grunn av alle moderne hår verktøy og kremer tilgjengelig. 1900, brude lokker hadde masse volum, men var løsere og fyldigere enn viktorianske frisyrer. Bruder lagt pouf håret ved å sette håret pads under et hår lag på røttene; de teased og kjemmet ekte hår over faux hår pads. Langt hår var ofte blåst opp og festet til kronen, mens spredt wisps falt fritt rundt skuldre og tilbake.

Slå av tallet brude hår Pads og Aids

Unge 1900-tallet bruder hadde mange valg av falske pads brytes under håret. Tidlig hårpleie markedet gjennomføres frisettes, brytere og fletter, ekstra krøller og liten bølge stykker. Dette var festet til hodet for å skjule mellomrom. Hår ruller inkludert knop, chignons og boller; Dette ble låst under ekte hår å danne en klynge. Kastet var festet med hår klipp og barrettes - med håret garn - å holde det på plass. Voks, pomades og lotions ble brukt til å behandle håret og håret var rullet med strimler av fille å gjøre pølse krøller.

Inspirert av retro brude Updos med en moderne vri

Klassisk ballett bun updo: trekke tilbake håret for å gjøre en enkel men elegant bun ved foten av halsen. Velg tilbehør med blomster, headpiece og slør. Klassisk fransk vri updo: fei håret tilbake og sikre vri med pinnene til baksiden av hodet. Dekorative pinner, stoff blomster eller en tiara vil kle en vri. Updo med krøller: feie håret tilbake og fest den på crown. Curl og pin overmålet håret. Elegante siden updo: glatte håret til side bak i nakken og sikre med pinner i en vakker roll eller bun. Krøller og wisps bør ramme ansiktet og henge ned baksiden av halsen. Brette i flere små blomster eller sted en stor blomst på toppen av rullen. Løs, rotete updo: feie hår på toppen av hodet så det ser løs og rotete som en gjeter.

Retro brude hår ornamenter og tilbehør

I 1900 elsket bruder å bruke lunefull hår ornamenter, bånd og barrettes for å dekorere håret. Dessuten faux hår ruller, brukte de noen unike hår ornamenter for å holde håret på plass. Noen ganger de vil veves rader av blomster ned en fransk flette, eller de ville fester opp håret med små, runde, juveler barrettes. De sikret ringvinge krøller med juveler pinner og satin eller stoff buer. De farget sjelden håret fordi fargestoffer var usikre, men de brukte aigrettes og fjær som hår ornamenter.

Related Articles

  • deler til recliner