Hvordan å stemple betong uteplass

02/10/2010 by Erminio

Hvordan å stemple betong uteplass

Stemplet betong terrasser som installeres sammen med boliger over hele landet. De legger til en ferdig touch og attraktive elementl å landskapsarbeid. Stempel detaljer varierer fra naturlige mønstre intrikat utsmykket bildene likner kunst. Når betongen er helles og herding prosessen har begynt, er den stempling en ganske enkel del av prosjektet. Enten hjemme bygges, eller du vurderer oppgraderinger til en eksisterende hjem, vil stemplet betong uteplass forbedre sin skjønnhet og øke sin verdi.

Instruksjoner

Hvordan å stemple betong uteplass

• Måle og markere din planlagte patio området bruker spraymaling. Til slutt, vil maling være dekket med betong.

• Opprette et skjema for uteplass med two-by-fours. Grave opp gresset og jorda innenfor omkretsen. Drive innsatsen i kantene på skjemaet med en slegge til toppen av innsatsen er parallelt med two-by-fours.

• Spre knust rock patio området. Gå over steinene med en komprimator. Bruk en nivå om overflaten er flat. Videredistribuere bergarter som nødvendig. Lå netting eller hønsenetting over uteplass og påføre til two-by-fours med en hammer og spiker.

• Støpe på ledningen og spredt jevnt med bull float. Teste betongen etter omtrent en time å se hvis det begynner å sette. Dette bestemmes når en flat kant hersker inn langs kanten begynner å vise motstand under innsetting.

• Coat området for preg som kommer i kontakt med betong med en tynn film av petroleum gelé. Lå stempel på betong og trykk fast over hele overflaten. Løft stempel og gjenta prosessen til du får ønsket mønster. At betongen til å stivne i minst 24 timer. Bruke sealer i henhold til produsentens instruksjoner. La hele terrassen å stivne i 48 timer før du bruker.

Related Articles

  • trollmannen aktivitet