Bryllup gave etikette for et andre ekteskap

04/30/2012 by Erminio

Bryllup gave etikette for et andre ekteskap


Hvis du får gift for andre gang, vil du og din ektefelle foreta justeringer til tradisjoner forbundet med gaver. Den etikette forbundet med gaver er litt annerledes for personer som har vært gift før, men kjære vil trolig fortsatt presentere du og din ektefelle med dyptfølt gaver som du skatt.

Registrering for gaver

Det er akseptabelt for bruder og brudgom som skal gifte for andre gang å opprette et. Som med første bryllup, det er mer taktfull hvis medlemmer av bryllupet partiet La gjestene vet hvor paret er registrert, men denne regelen for er etikette ofte litt mer avslappet med andre bryllup. Gaver på register bør være mer praktisk eller hobby-relatert, for eksempel DVD-spillere eller campingutstyr, siden individer som har vært gift før har ofte grunnleggende husholdningsartikler som er gitt i første bryllup. Det er best å la ting som fine Kina eller sølvtøy av registret, som disse er assosiert med første bryllup.

Ikke registrering for gaver

Noen encore par velge ikke å opprette en gave registret, som er greit også. Hvis noen ikke ønsker å motta gaver for andre bryllupet, er det best å informere venner og familie at penger som ville ha blitt brukt for bryllup gaver kan sendes til parets favoritt veldedighet. Du kan eventuelt bruden og brudgommen kan bare informere sine gjester at deres tilstedeværelse er gave nok, slik at venner og kjære ikke vil føle noe press til å kjøpe en gave.

Dusj gaver

Det er ikke nødvendig for en encore bruden ha brude dusj. men er det akseptabelt for en dusj planlegges hvis bruden ønsker en. Siden de fleste kvinner som har vært gift før har viktigste husholdningsartikler, dette bør ikke gis som gaver, hvis bruden forespørsler ellers. Gaver som er bare for brudens glede, som flasker av hennes favoritt viner, fondue kits, eller en gourmet fruktkurv aksepteres. Det er også en fin gest å presentere bruden med gaver som vil hjelpe henne å utforske både nye og kjente hobbyer, et gavekort på dans eller kokekurs vil gjøre en perfekt dag.

Som bringer gaver

For en andre bryllup er det ikke nødvendig for gjestene å bringe gaver, spesielt Gjester som deltok første seremonien for partene, ifølge etikette. Gjester som ikke har deltatt bruden eller brudgommens første bryllup kan imidlertid føle forpliktet til å gi en gave til par til å gi i resepsjonen. Hvis det er andre bryllup for en ektefelle, men en første bryllup for andre, er det akseptabelt å bringe gaver for par som vil fokusere på personen som skal gifte seg for første gang.

Gaver fra paret

Noen encore par velge å tilbringe øving middag vise sin takknemlighet til familie og venner, og presentere dem med små gaver. Bruden og brudgommen kan presentere gaver til deres bryllup på denne tiden, og kan også gi foreldrene små symboler av takknemlighet, særlig hvis foreldrene har bidratt til å betale for andre bryllupet på noen måte.

Related Articles

  • hvordan fjerne hagle syn