Hvit Mold på en Apple-trestamme & gule flekkete blader

02/11/2012 by Erminio

Hvit Mold på en Apple-trestamme & gule flekkete blader


Epletrær kommer i en rekke varianter som er egnet for ulike værforhold. Trærne produsere en produktiv høst med riktig pleie som inkluderer betimelig skadedyr og sykdommer forvaltning. En pest infestation ligner mugg på stammen og fører til gulfarging løvverk.

Identifikasjon

Epletrær er utsatt for angrep fra ullen apple bladlus. Skadedyr har rødt til lilla organer som er helt dekket med en hvit ullen og voksaktig overflate. Ullen apple bladlus hjemsøke mest woody tre områder som bagasjerommet. Pest-infested områder ligner mugg.

Skade

Ullen apple bladlus skade badebukser og lemmer fører til fremveksten av galls eller hovne treet vev. Skade på roten områder av trærne stunts treet vekst. Bladlus mate på bladverket fører gule flekker på bladene. Insekter opprette sine kolonier i treet sår og axils av løv.

Kontroll

Bruke insecticidal såpe eller hagebruk olje til infested trær. I områder med kjente alvorlig infestation av skadedyr, prøve å bruk motstandsdyktig apple varianter. Du kan også introdusere predatorer som parasitten Aphelinus mali i trær som et biologisk kontroll.

Related Articles

  • forventet levetid ved hodgkins lymfom