Hvordan få en dinosaur drakt

07/11/2011 by Erminio

Hvordan få en dinosaur drakt

Det kan være vanskelig å velge en gutt Halloween kostyme fordi han har en vanskelig tid å vite hva han ønsker å være. Mens valget begrenses i lokale butikker, er mulighetene uendelige når du oppretter din egen drakt fra bunnen. Du kan spare mye penger, også. Her er noen ideer om hvordan du oppretter en søt dinosaur kostyme for barnet ditt.

Instruksjoner

1 kuttet ut en hale fra grønn filt. To stykker vil slik at du kan sy dem sammen. Lengden på halen avhenger høyden på barnet, fordi du ikke vil at barnet til turen. Når du har halen kuttet, sy bitene sammen og ting halen med fiberfill.

2 klippe ut hvit følte små trekanter. Lim eller sy dem på toppen av halen, å skape utseendet av rygger. Sette største trekanter nærmeste på baksiden, og den minste i tips.

3 dekk barnets sko med grønn filt. Klippe stykker av å drapere over skoene så de ikke kan ses. Kontroller at de ikke er for stor slik at barnet ikke reise. Felt kan være festet med sikkerhetsnåler slik at den kan fjernes enkelt.

4 fest googly øynene på toppen av hettegenser. Holde dem på plass for et par minutter å sikre at de. Du kan også kutte mer trekanter av hvit filt og fest dem på kanten av panseret vises som tenner.

5 kle barnet i kostyme. Du kan også legge vekten på magen på sweatshirt ved å gjøre en haug med skalaer av hvit filt og feste eller lime dem i et overlegg mønster.

Related Articles

  • laks målebånd vekt