Gull-bærende jord typer

01/09/2012 by Erminio

Gull-bærende jord typer


Gull former i harde bergarter i innskudd kjent som årer. En lode vanligvis dannes i områder hvor rock med årer er endret på noen måte. Gull i en lode bundet med sulphide og telluride mineraler. Mineraler gradvis er ødelagt av natur-vind eller regn-etterlot bare gull. Gull kan variere fra korn-størrelse stykker til nuggets.

Jord sammensetning

Gull finnes ofte i jord som inneholder hard vulkanske bergarter består av komprimerte vulkansk aske kalt tuff. Ved undersøkelse inneholder jord nær en gull blodåre kvarts, feldspars, feldspathoids og andre lys mineraler. Området blir magnetiske og kan bli funnet med en metall-detektor. Andre mineraler forbundet med en nærliggende blodåre inkluderer svovelkis, arsenopyrite, pyrrhotite, galena, chalcopyrite, scheelite og stibnite. Høyverdig gull refererer til gull i venene.

Lia

Eluvial innskudd består av gull som har blitt avsatt av vind eller vann i jord nær en frembrudd bekker, endringer i temperatur, bevegelse av jordens skorpe og vegetasjon vekst alle kan flytte gull. Ifølge Arizona Outback nettstedet, elementene "redusere steiner til grus, sand, silt og leire og frigjøre gull. Innskuddene er vanligvis plassert i nærheten av en eluvial placer-som er en uregelmessig overflate i en åsside under en mineral kilde. Med andre ord, hvis et mineral min tidligere lå i området, starte ser titt nedover fra den. En placer er et innskudd når årer har forvitret og ble oppløst. Stedene består av en blanding av steinblokker, grus og rusk fra en nærliggende åsside blir lett å lete etter gull. Gull i steder som dette er typisk grov og svært konsentrert på grunnfjellet.

Grunnvann

En prosess som kalles supergene berikelse, gjøres gull gjennom lode kanalen vannet tabellen eller grunnvann. Gull er min redeposited og beriket i området rundt bordet i lateritic innskudd. Lateritic er en type jord rik på jern og aluminium finnes i varmt, vått tropiske regioner. Ifølge Arizona Outback nettstedet avhengig tidlig utbyggere lateritic innskudd å gjøre små gruver økonomisk. Gullet funnet i lateritic innskudd vanligvis er lav karakter, men innskudd er stort. Lav kvalitet gull refererer til gull funnet på eller nær overflaten. Stor, både operasjoner er mest egnet til gruvedrift lateritic innskudd.

Sand

Ørkenen placers og innskudd finnes i tørre regioner i sørvest. Sommer cloudbursts føre bekker å stige raskt. Bekkene flytte gull gjennom tørr vasker og raviner. Sand og annet rusk blir utført av lettere regn og tvinge gull til vasker. Neste cloudburst kan feie akkumulert materiale videre fra venen. Konsentrasjonen og bevegelse av gull blir uberegnelig på grunn av regn, sier webområdet Arizona Outback. Noen gold kan selv finnes på bunnen av noen midlertidige kanaler som ble dannet under en cloudburst. Gull finnes noen ganger i små ansamlinger svært nær overflaten. Vind kan også avdekke gull ved å flytte sand og lys bergarter. En overflate finér består av gull eller andre mineraler vil stå i en ganske konsentrert form.

Related Articles

  • lage benk