Trinn for å bygge en tre klokke

01/02/2012 by Erminio

Trinn for å bygge en tre klokke


Hvis du liker det jevn tick tock av en godt kjører tre klokke, bygge en selv. Avhengig av dine erfaringer, Velg autentisk klokke planer med hjemmelaget tre tannhjul eller velge et ferdiglaget mekanisk element og konsentrere deg om bygge klokken dekorative elementer.

Klokken planer

For å spare frustrasjon og produsere en godt laget tre klokke, er det viktig å velge planer du kan utføre. En nybegynner kan velge en plan med ferdige gear bolig og en hjemmelaget tre ansikt. Se på klokken planer som passer din design sensibilities. For en lett-å-bygge klokke med en midten av århundret estetisk tilbyr leilighet Therapy.com planer inspirert av retro George Nelson Ball klokken. Det krever grunnleggende maling og montering av precut tre elementer og en ferdige batteridrevet klokke boliger. For et mer avansert gjør det selv prosjekt, opparbeide klokken fra girene. Følg online arkiv mønstre som fra Woodenclocks.co.uk.

Materialer

For enklere tre klokke planer, kan du ha spillerom i valg av materialer. Midten av århundret klokke planen krever kutte dekorativ-formet klokke hendene av sort Aluminum arkene. men hvis du foretrekker å produsere en fullstendig tre klokke, en lett og Solid ark av tre som balsa, fungerer bra. Hvis grunntonen i den "George Nelson Ball klokke," sine mange-eiker krone med avrundede finials, erstatte tre globuser med styrofoam baller for et lettere prosjekt eller belegge seg i glitter stedet for en romalderen effekt holder med et futuristisk 1960-tallet. Planene online anbefaler noen close-grained tre, slik som bøk. En enda enklere klokke prosjektet, bare Velg en tre plakett og montere klokke maskinvare. Dekorer klokken ansikt å smake med maling, utskjæring eller découpage.

Montering

Mer avansert DIY klokke prosjektene inneholder vanligvis et stort antall små deler, inkludert mange fint toothed tannhjul. Etter å sjekke at du har alle de nødvendige materialene, måle din trelast to ganger for å være nøyaktig og kutt til størrelsen på hver nødvendige deler. Kontroller at hver brikke etikettstørrelsen akkurat de mønstre. Spesielt for de bevegelige mekaniske delene, kan varianter av bare millimeter forstyrre betjening. Når så instruert, eller i tilfelle at alle din elements dimensjoner overstige de instruksjonene, sand komponentene ned, begynner med grovere sandpapir og fortsetter til finere papirer.

Related Articles

  • chihuahua sjokoladebrun tan med hvitt