Hvordan Laser gravering på akryl

05/14/2011 by Erminio

Hvordan Laser gravering på akryl

Laser gravert elementer gjør god keepsakes og presenterer tilpasse eller ellers minnes spesielle anledninger eller elementer. Laser gravering er ikke vanskelig, men krever bruk av spesielle programmer. Laser gravering kan gjøres på støpt typen akryl og ikke den ekstrudert. Akryl er rimelig og leveres i mange forskjellige størrelser, farger og former som gjør det en foretrukne materialet for mange gravører. Laserinskripsjonen akryl gjøres av noen mennesker som en hobby og av andre som en del av forretningene gravering.

Instruksjoner

1 redigere bildet eller opprette bildet for å være gravert. For bilder, åpne bilder i et bilderedigeringsprogram og fjerne noen skavanken eller andre uønskede elementer. Endre størrelsen på bildet størrelsen å gravere. Hvis bakgrunnen ikke er til å være gravert, gjøre bakgrunnen svart. Hvis gravering tekst, kan du bruke bilderedigering programvare for å skrive ordene på bildet i størrelse og font ønsket. Dette vil gjøre teksten som en del av bildet å gravere.

2 gjenspeile bildet eller tilbakeføres ved bla bakover. Din bildebehandlingsprogram bør ha et alternativ som lar deg gjøre dette. Alternativt bruke programmet arbeide med laser gravører utføre dette trinnet. Lagre filen til speilet bildet.

3 snu akryl slik at dens baksiden vender opp.. Skrelle bort det beskyttende plast laget fra baksiden av akryl, men la den beskyttende lag foran på plass for nå.

4 sett akryl under av gravøren og åpne gravering programmet. Importere bildet inn i programmet. Plasser bildet i stedet hvor det skal vises på akryl. Gravering på akryl fungerer best når prosessen er gjort på høy hastighet og lav makt.

5 Clean akryl med en myk klut til å fjerne noen røyk rester opprettet av gravering. Slå av gravøren umiddelbart etter bruk.

Related Articles

  • gullsmed ringmandrel