Hvordan erstatte belte strammer på en Ford Explorer

10/16/2011 by Erminio

Hvordan erstatte belte strammer på en Ford Explorer


Den spenning skivene på Ford Explorer sikrer at serpentin beltet forblir tights som rundt motor tilbehør. Den spenning skivene er fjærbelastet og over tid våren kan bli for svak til å holde beltet fast. Et løst belte kan føre til noen av de tilknyttede tilbehør ikke fungerer riktig. Den spenning skivene bør undersøkes når beltet blir erstattet. Skifte den spenning skivene er godt innenfor funksjonene i gjør det selv mekaniker.

Instruksjoner

1 utgivelsen beltestrammingen bruker en socket fastnøkkel ved å slå den spenning skivene mot klokken. Slip beltet ut av spenning skivene med den ledige hånden. Flytte beltet så det ikke er i arbeidsområdet.

2 Løsne bolten i sentrum av den spenning skivene med en socket skiftenøkkel. Merk retning den spenning skivene står overfor og fjerne skivene fra motorrommet.

3 installere ny spenning wiretrekk og hånd-tråd bolten før det er tettsittende. Bruke socket skiftenøkkelen for å stramme bolten.

4 bruk socket skiftenøkkelen slå den spenning skivene mot klokken og tillate slakk i beltet. Slip beltet over den spenning skivene.

5 utgivelsen den spenning skivene sakte å stramme beltet. Kontroller at beltet er satt riktig på alle tilkoblet tilbehør før bilen.

Related Articles

  • lage cowboy collager