Hva er verbale overgrep på jobben?

08/23/2011 by Erminio

Hva er verbale overgrep på jobben?


Med tilstanden i økonomien, har en jobb i det hele tatt er ganske en velsignelse, og å ha en jobb som du liker er himmelen. Mange arbeider i mindre enn ideelle stillinger bare for å få endene møtes. Dette kan gjøre arbeidsplassen ganske stressende, og at stress påvirker alle fra ansatte sjefer. Det betyr ikke at du bør sette med en fornærmende situasjon. For å bøte på spørsmålet om å være i en verbalt fornærmende arbeidsplassen situasjon, må du først innse hva som utgjør arbeidsplassen misbruk.

Trakassering

Trakassering inneholder referanser som er seksuell karakter, å bli fortalt at du er utilstrekkelig for din posisjon, eller noen andre nedverdigende verbale angrep som gjør deg komfortabel.

Teasing og sladre

Så unge som det virker, er det overraskende hvor mange tilfeller teasing rapportert i arbeidsmiljøet. Sladre kan være relatert til arbeid eller personlig karakter; Uansett, det er ubehagelig og uakseptabel.

Trusler

En annen for arbeidsplassen misbruk er trusler. Trusler kan inkludere verbale trusler om kroppslig skade eller ble avfyrt.

Sabotasje

En arbeidsplass misbruk kan true å sabotere (eller kan faktisk gjøre det) som du kan ha gjort eller kan true å tilbakeholde nødvendige endringer eller informasjon om arbeidsprosjekter.

hva gjør du?

Prøv å først nå en fredelig løsning med personen du mistenker verbalt misbruker du. Hvis det ikke fungerer og de verbale overgrep fortsetter, dokumentere alle samhandlinger og gå til dine overordnede. Vi alle trenger arbeidsplasser å ta vare på våre familier, men arbeidsplassen verbale overgrep er aldri akseptabel og skal ikke bli tolerert.

Related Articles

  • hjemmelaget dreiebenk