Ingrediensene i Avene solkrem

03/25/2011 by Erminio

Ingrediensene i Avene solkrem

Avene gjør to solkrem produkter: en veldig høy beskyttelse krem SPF 50 og spray som inkluderer en Solfaktor 20. Begge produkter beskytter mot skadelige UVA- og UVB-stråler og består av de samme elementene. Solkrem som kommer i en sprayflaske er enkel å bruke og er hypoallergenic. Kremen må være gned på 15 minutter før soleksponering.

Avene termisk kildevann

Halv sammensetningen av Avene suncreen er termisk kildevann. Ifølge Avene, er kildevann klinisk bevist av mer enn 300 studier, berolige og mykgjøre huden. Den Avene hydroterapibasseng i Frankrike har brukt termisk kildevann siden 1743 til behandling atopisk eksem, psoriasis og eksem.

Octocrylene, Octinoxate

Octocrylene og Octinoxate er ultrafiolett dempere og ultrafiolett filtre. Disse ingrediensene er brukt i solkrem som de har lite potensiale til sensitise huden. Denne ingrediensen er bare inkludert i Avene solkrem spray.

Titandioksid

Titandioksid er et naturlig mineral som vises hvit og ugjennomsiktig. Det er kjemisk behandlet for å fjerne urenheter før den brukes i kosmetikk eller solkremer. Den er luktfri, absorberende fungerer som solkrem agent og en ultrafiolett lys absorber.

Pre-Tocopheryl

Pre-Tocopheryl er en patentert ingrediens som er et derivat av vitamin E, men mindre skjør. Det er photostable og fuktighet huden gir antioksidant beskyttelse. Huden absorberer det lett.

Glyserin

Glyserin er luktfri, søte smaker og i alle naturlige lipider dyr eller grønnsaker. Det kan finnes naturlig eller produseres syntetisk. Det absorberer vann, som øker vannet under huden lagene, og brukes til å holde huden hydrert i solkrem. Denne ingrediensen er bare inkludert i Avene solkrem spray.

Related Articles

  • vakuum vindusviskermotor