50th birthday ideer for kvinner

07/24/2011 by Erminio

50th birthday ideer for kvinner


Snu 50 år er en monumentale og noen ganger fryktede milepæl for kvinner. Tenker på gøy likevel empatiske ideer for å hjelpe en venninne eller kjæreste slår 50 kan føle litt skremmende, men dette trenger ikke å være tilfelle. Start med å tenke at en 50-årsdag er en feiring av livet, og det kan være lettere å få det kreative juices strømmer. Det er mange måter å feire en 50-årsdag som planlegger en progressiv, tid-passende middagsselskap, lage en liste 50 ting du vil gjøre til bursdagen din og ha kidnappe fest.

Progressiv 50th Birthday Party

En progressiv middagsselskap er et middagsselskap der flere personer vert en løpet av middagen sin hjemme mens gjestene reise fra ett hjem til neste å ta del i kursene. 50th birthday vri er at hvert kurs er en mat som var "i" i løpet av året bursdag jenta ble født. For eksempel hvis bursdag jenta ble født i 1965 da cocktailfester var alle raseri, kan det første hjemmet i utviklingen serveres cocktailer som en Manhattan eller en Rob Roy med forretter som spinat baller, gris i et teppe eller cocktail frankerne. En progressiv middagsselskap kan ha alt fra tre til fem kurs--- eller mer. Organisere denne type parti tar litt tid, forskning og komme i sving på bursdag året. Det kan være morsomt å ha gjester komme kledd i klær som er typisk for år eller tid.

50 ting jeg vil gjøre for min 50th Birthday

Denne 50th birthday ideen kan gjøres av bursdag jenta selv eller en venn eller et familiemedlem kan sitte med bursdag jenta å kompilere en liste. Uansett arbeider. Det er to måter dette kan gjøres. En er at listen over ønsker er laget for å dekke hele 50 år så mange forskjellige typer ting som tar tid, penger og krefter kan planlegges på forhånd. Ideer for en år lang liste kan inkludere tar en tur eller to, pusse opp et spesielt sted eller går ut på middag en gang i uken med venner. Den andre måten listen kan gjøres er for bursdag jenta til å lage en liste over 50 ting hun ønsker på dagen for hennes bursdag. Ideer for en slik liste kan inkludere sove en time senere, god frokost på sengen, tar en boble bad eller iført et nytt antrekk.

50th birthday kidnappe Party

Kidnappe partene er ganske vanlig for tenåringer og studenter, men det betyr ikke at ideen ikke kan brukes for en 50th birthday overraskelse. Ideen er å overraske bursdag jenta ved planlegger en ting, men gjør en annen. En kidnapper fest er utformet med bursdag jenta tror hun gjør en ting så hun er overrasket da det viser seg at hun skal ha en veldig spesiell behandling av et annet slag. Organisere en kidnapper fest tar planlegger å forsikre bursdag jenta er kledd riktig dag overraskelse, at sjefen vet hva som skjer og at mann og barn er alle ombord med overraskelse bursdag. En måte denne typen partiet kan spille ut er å lage en plan for å møte bursdag jenta etter arbeid for bursdag cocktailer, men i stedet vise hjemme eller arbeid på middag for å ta henne bort for en dag med shopping-, spise- og en film eller spille.

Related Articles

  • bygge en katapult