Veggen farger for eik

07/05/2011 by Erminio

Veggen farger for eik


Eik trim, cabinetry eller gulv fyller et rom med honning-lignende farge, blande sammen toner Brown med gule uthevinger. Å velge Veggfarge å kompliment eik aksenter kunne positur noe problemet for gjennomsnittlig hus. Omfavnelser eksempler og muligheten til å prøve flere farger før du forplikter deg til en enkelt maling jobb hjelper huseiere velger fargen som fungerer best med plassen og trim.

Greener

Toner av grønne jobber ofte i et kjøkken med eik cabinetry eller et rom med eik gulv og trim. Prøv grønnsaker med brun undertoner. Disse greens forhindre veggen fargen kjempet mot de varme tonene i eik trim. Skarpe apple greener også fungere godt med eik trim.

Røde

Burgunder og dyprøde toner lage en dypere kontrast mot eikeskogene, gir en rik, dekadent fargeskjema. En dyp rød tone som grenser til lilla i et rom med gulv i eikeparkett og lyse, hvite trim oppretter en formell, luksuriøse fargeskjema. Rødtoner fungerer også bra når sammenkoblet med en jordnære grønn og eik aksenter. Unngå å velge lyse røde, som kan gi rommet en følelse av julen året rundt.

Blues

En skifer blå eller dype blues med grå undertones, fungerer bra med eik trim. Disse fargene gir en kul kontrast til varm høydepunktet av blå. Ideell for områder som stuer og/eller Familierom, en kul blå og varm eik fremkaller følelser av avslapning. Paret med lys, nøytral aksenter og stoffer for et friskt, rent utseende. Lys grå-blues fungere godt i områder hvor lyse farger er foretrukket over dypere, mettet toner. Disse fargene fortsatt gi samme kule kontrasten uten å gjøre rommet mørke.

Rosa

Lys rosa, som de brukte for ballett sko, fungerer bra med varme tonene i eik. Disse lys rosa gir en luftig tone som utfyller tre. Det fungerer godt i et barns rom, bad eller lekerom - plass der en lys og luftig følelse er ønsket. Unngå leppestift eller bubblegum rosa som kan skape en rystende kontrast med tre toner.

Maleri eksempel firkanter

Velg fargen som ser best i ditt space, kan du prøve flere prøve maling. Bruke maling prøver i stedet for fargeprøver for å se hvordan lyset spiller over maling, hvordan fargen endres med ekstra strøk og hvordan fargen endres i tørking prosessen. Mange maling produsenter tilbyr utvalg krukker. Maling store firkanter minimum 15 x 15 cm (6 x 6 tommer) på veggen. Maling ved øye-nivå. Male utvalg farger i en rad, og leve med eksempel blokker for et par dager å velge en ideell farge.

Related Articles

  • vannlilje av plastskjeer