Hvordan ta fat av en harddisk

06/19/2011 by Erminio

Hvordan ta fat av en harddisk


Platene i en harddisk er fysisk plasseringen i selve stasjonen. Alt annet i harddisken er mekanikk og elektronikk gjelder for disse platene. En harddisk kan huset én tallerken eller flere fat. Platene er svært følsom for støv, statisk og slitasje, så de er tett forseglet inne i harddisken saken. Hvis integriteten til harddisken og/eller dataene er viktig, bør saken bare åpnes gjennom nødvendighet og en erfaren tekniker i en "ren" miljø.

Instruksjoner

1 plass harddisken på en ren, flat overflate med kretskortet nederst. Hvis du vil bevare dataene og beskytte tallerken, dette overflaten bør være i en rent eller og du bør bare leverer den mens iført gummihansker og jording deg selv med et antistatisk armbånd.

2 Fjern alle skruene fra overflaten av stasjonen med en T8 Torx-driver. Du må fjerne eller punktere produsenten klistremerker til alle. Toppdekselet bør nå løfte rett opp og av saken, utsette den store, runde fat og indre mekanismer.

3 skru opp og fjerne små plast stykke som oppfyller armatur stikker nederst på fat. Dette plast stykket dekker knapt en liten del av fat, men det er nok til å hindre enkel fjerning av tallerken. Arb holdes vanligvis av en enkelt skrue, krever en T6 Torx-driver.

4 Fjern liten magnetisk plate i bunnen av armatur. Platen holdes nede med en sterk magnetisk kraft, så lirke det forsiktig ut av saken. Unngå å flytte denne magneten over fat, som det kan skade data.

5 løft den lille, gummi-innkapslet stopperen ved fjerning av magnetisk plate. Denne stopper hindrer armatur seg helt bort fra tallerken. Når du løfter stopperen, svinge armatur fra tallerken. Tallerken er nå fri rundt omkretsen.

6 Fjern skruene fra sentrum begrensende ringen, som holder tallerken ned, bruker en T6 Torx-driver. Platene og påbud bolt er kan montert på en kulelager system, så skru være vanskelig. Plasserer lett ytre press i bunnen av Torx driveren minimerer spinn for å aktivere skru T6s. heisen begrensende ringen opp og fat.

7 løft tallerken forsiktig opp og ut av sentrum innlegget. Hvis harddisken har flere fat, vil de være stablet med avstand ringer i mellom. Hvis du fjerner patters å installere dem i en funksjonell samme modell-stasjon, Merk rekkefølgen og av platene. Følg instruksjonene i revers å installere platene i funksjonelle stasjonen.

Related Articles

  • Gammeldags vannpumpe