Hvordan kjøpe kvinners Snowboard poser

02/20/2011 by Erminio

Hvordan kjøpe kvinners Snowboard poser

Hvordan kjøpe kvinners Snowboard poser

Kvinners snowboard poser kommer i mange former og stiler. Fra attraktiv blomst utskrifter og ruter til heldekkende farger og skjeletter er det en pose som passer din personlige snowboard stil. En snowboard bag beskytter snowboard, spesielt når du reiser. Spenner fra £26 til mer enn £130, kan kvinners snowboard poser være økonomisk eller ekstravagant.

Skalering

Kvinners snowboard posen må være lengre enn snowboard. Har en tekniker viser poser som er et par centimeter lenger enn bord, eller kjøpe en nettet som er garantert å passe snowboard. For eksempel hvis snowboard 141 centimeter, Velg en pose som er 145 cm lange. Kjøp ikke en snowboard pose som er nøyaktig samme størrelse som snowboard som det kan være for stramt og klarer å holde bindingene og annet tilbehør.

Holdbar konstruksjon

Uansett pris, må snowboard vesken være vanntett og tåler elementene. Polstret snowboard poser tilbyr ytterligere støtte når du reiser, og fleste kvinner snowboard posene er laget av nylon eller polyester. Referansene og skulder stropper bør være godt sydd og glidelås som kjører lengden av posen bør være enkel å bruke og godt utformet. Sjekk med flyselskapene sørge pakket snowboard er kravene vekt og pakket tilstrekkelig for reise. For sikker reise, må du fylle ut en kode for oppbevaring og affix det til snowboard vesken før du sjekker det inn på flyselskapets skranke. Flyselskaper belaste et ekstragebyr snowboard.

Funksjoner

Mange kvinner snowboard bag produsenter som Roxy, Dakine og Burton tilbyr tilbehør lommer i sine snowboard poser. Disse kan du lagre briller, hansker og verktøy du trenger for snowboard. Intermediately priset snowboard poser tilbyr funksjoner som hjul for enkel reise. Noen snowboard poser holde flere snowboard, gjennom har hemmelighet, glidelås lagringsplassen i posen. Eksterne boot rom og fleece-lined tilbehør lommer er funksjoner som tilbys i premie kvinners snowboard poser.

Attraktiv design

Kvinners snowboard poser kommer med med briljant grafikk, mange som er feminine eller moderne avhengig av din personlige stil. Varm rosa og lilla er populære solid farger som produsenter bruker for kvinners poser, og designarbeid legger til tilpasning av din reise stil. Feminin utskrifter eller faste stoffer er tilgjengelige uansett prispunkt. Grunnleggende svart er også tilgjengelig hvis du foretrekker en mindre prangende veske for snowboard.

Related Articles

  • pionus