Hvordan installere en Weiser lås

05/23/2011 by Erminio

Hvordan installere en Weiser lås


Weiser låser er en ny generasjon av smart låser som kombinerer deadbolt låser med moderne teknologi inkludert digital kontroller. Nøkkel låser er bemerkelsesverdig du kan nye nøkler din uten fjerner den eller ringe en Låsesmed. Installere Weiser Lock systemet er moderat enkel.

Instruksjoner

1 Fjern gamle låsen fra døren din med en skrutrekker. Ta av strike plate doorjamb også.

2 test passer alle delene i eksisterende hullene. Bruk en meisel utvide hullene hvis Weiser deler ikke sitte flush i skogen.

3 utvide bolten av låsen helt og skyv det inn i hullet i siden av døren. Kontroller at hullene langs låsen er på bunnen av forsamlingen.

4 sett skruene hullene boret på tallerkenen på siden av døren. Låsen skal holdes sikkert i døren av skruene i platen.

5 holde utvendig side plate mot utsiden av døren. Stripe kabelen skal angi gjennom hullet i døren og lysbildet over kroppen av låsen å komme ut til den indre delen av døren.

6 Finn monteringsplaten for den indre delen av døren. Platen er halve størrelsen av deadbolt platene og har skruehullene å feste det til døren.

7 Still monteringsplaten mot innsiden av døren, dekker hullet som inneholder samlingen montering. Stripe kabelen skal gå over monteringsplaten og stikke rett opp.

8 sett skruene i hver av hullene på monteringsplaten og sikre med en skrutrekker. Kjøre skruer inn i hullene i utvendig frontplaten til slutt feste den til døren.

9 trekk av interiør frontplaten og legg det til side. Dekselet trenger litt kraft for å fjerne den. Være ikke røff eller den kan ødelegge.

10 slip slutten av stripen kabelen inn i kontakten på baksiden av interiøret platen. Skyv kabelen til alle utstikkerne engasjere i socket.

11 hold interiør frontplaten på døren, og feste den med skruer. Sett på dekselet til ansiktet ved å skyve det i stedet.

12 knytte streik platen på doorjamb. Sikre deadbolt linje. Foreta justeringer med meisel hvis nødvendig.

Related Articles

  • plante lukt urin