Hvordan fjerne en bak brems Rotor fra en Jeep Grand Cherokee

05/21/2011 by Erminio

Hvordan fjerne en bak brems Rotor fra en Jeep Grand Cherokee


Fjerne en bakbremsen rotor fra Jeep Grand Cherokee er en jobb som du kan fylle i omtrent en halv time. Brems rotoren kan noen ganger begynner å slipe fra slitasje eller skade, krever at du fjerner en gang for å forhindre skade på Grand Cherokee bak bremser eller wheel hub. Du kan fjerne bakbremsen rotoren selv, sparer du tid og penger å kalle en mekaniker for å fjerne delen for deg.

Instruksjoner

1 kjøre Jeep Grand Cherokee på en plan overflate. Sett bilen i "Park" og sett på parkeringsbremsen. Sette en tre blokk bak det bakre dekket midt imot hjulet du vil arbeide med.

2 løsne det lug vanskelige problemer på rattet et par svinger med dekk verktøyet. Løfte bilen opp med et gulv jack nær hjulet. Angi en jack står under aksel ved rattet fjernes.

3 Senk bilen ned slik at den hviler på jack står. Fjerne gulvet jack under bilen og sette det ut av veien.

4 fjerne det lug vanskelige problemer med verktøyet dekk og angi dekk og lug vanskelige problemer ut av veien. Løsne boltene som holder brems skyvelære på rotoren med en socket skiftenøkkel før du kan fjerne bolter for hånd.

5 avsatt bolter og bruke en wire kleshenger for å henge brems skyvelære på kjøretøy rammen slik det er ute av veien. Fjern bremseklossene fra rotoren for hånd og sette dem til side.

6 Fjern rotoren fra wheel hub, rocking det og tilbake manuelt før du kan skyve rotoren av Jeep Grand Cherokee huben.

Related Articles

  • spiselige bregner