Gratis ideer for en solsystemet vitenskapsprosjekt

05/15/2011 by Erminio

Gratis ideer for en solsystemet vitenskapsprosjekt


Solsystemet er et fascinerende emne for studenter å studere. Det er dusinvis av forskjellige prosjekter som elevene kan fullføre for å utvide sin forståelse av astronomi. Mange webområder på Internett tilbyr gratis prosjektideer, og noen av disse prosjektene inkluderer å skape en modell av solsystemet eller forskning et interessant plass tema.

Solsystem modeller

En klassisk og enkel idé å bruke for en solsystemet prosjektet er å skape en solsystemet modell med styrofoam baller. Bruk en styrofoam ball for å representere hver av planetene og solen. Maling hver ball slik planeten det representerer. Når hver ball er fullført, kan du henge den rammer med streng eller knytte hver planet til sola med et stoff som wire.

Modellen solsystemet

Opprette en klasserommet modell av solsystemet med student frivillige, bilder av planetene trukket på plakatkartong og toalettpapir. Fordi det er er allerede jevnt målt og delt, toalettpapir en praktisk, men uvanlig, verktøy for å bestemme avstanden mellom planetene i klasserommet skalamodell. Tenk deg hver del av toalettpapir er 10,000,000 miles, og bruke papir for å finne avstandene mellom hver av planetene. Hvis dette er gjort i et klasserom studenter, har en student hold bilde av planeten når avstanden er fastslått.

Fotball feltet modell

Du kan også prøve å gjøre en enda større modell ved hjelp av en fotballbane. Bruk en rund gjenstand som en basketball for å representere solen. Plasser "solen" på en av linjene i målene. Med omfanget av 1 verftet til 10 millioner miles, finne ut plasseringen av hver planet på fotballbanen. Kvikksølv, for eksempel plasseres mellom 3 og 4 verftet. Har studenter stå å representere hver planet, eller bruk eaasy å se markører.

Bilde solsystemet

Har studenter på webstedet av Hubble Space Telescope og bla gjennom noen av bildene tatt av Hubble. Etter å finne noen bilder som fanger deres oppmerksomhet, har hver student forskning gjenstand for ett bilde. Da har dem skrive rapporter om hvilken informasjon Hubble teleskopet har tilbudt oss om solsystemet og universet.

Related Articles

  • Glitterspray til vegg