"Gamle damen som svelget havet" aktiviteter

05/06/2011 by Erminio

"Gamle damen som svelget havet" aktiviteter


"Det var en gammel dame som svelget havet" er en bok skrevet av Pam Adams. Boken handler om en gammel kvinne som håndterer en fisk og deretter fortsetter å svelge større skapninger, som blekksprut, sel, hai og hval. Les boken, passer for barn aldre 4 til 8, til barn i en klasse så de kan delta i pedagogisk virksomhet.

Fortellerforestilling aktivitet

Skriv ut kopier av et bilde av en gammel dame med munnen åpen. Lage kopier av alle sjødyr som den gamle damen spiser i boken. Hvert barn bør ha en kopi av den gamle damen og alle dyrene. Barna kan farge bilder og kuttet hverandre ut. Ungene lim bildet av den gamle damen på en kornslageske og kuttet en åpning for munnen. Som du lese historien høyt, har barna "mate" den gamle damen ved å plassere et dyr i munnen som det er nevnt.

Spill Memory

Hjelpe barna å forbedre deres hukommelse ved å gjøre et minnespill. Skrive ut et ark med to bilder hver av alle dyrene som den gamle damen spiser og to bilder av den gamle damen. Lage kopier for alle i klassen. Barna kan farge alle bildene før klippe dem og lime hver og en på en tom kartotekkort. Barna kan leke minne spillet ved å plassere alle kortene med billedsiden ned. Spillere blir bla over ett kort og leter etter sin par av bla over et nytt kort. Hvis paret, får spilleren igjen. Hvis ikke, kortene er vendt mot igjen og den neste spilleren får en sving. Hvem finner mest par vinner.

Næringskjeden

Studentene vil lære å gjenkjenne mønstre ved å arbeide på en aktivitet om næringskjeden. Skrive ut bilder av forskjellige dyr funnet i havet for å danne en næringskjede. Fest hvert av bildene på en indeks kortet. Vis barna bildet av den største dyr, for eksempel en hai, og spør barna hva dyret de tror hai spiser. Fortsette å spørre barna slik at de ser et mønster i næringskjeden, som en hai spiser tunfisk og tunfisk spiser makrell og makrell spiser mindre fisk.

Ekskursjon

Ta med barna på tur til et akvarium. Barna ikke bare se ekte, levende sjødyr i et akvarium, men lære om dem, også. En lokal akvarium kan ha dyr demonstrasjoner, som fisk fôring eller en touch tank hvor barna kan holde ulike arter av sjødyr. Etterpå feltet engasjere barn i en diskusjon om de ulike dyrene som de så. Barna kan fullføre aktiviteten ark som coloring bilder av dyr som de så på akvariet og skrive en kort rapport om deres favoritt dyr.

Related Articles

  • Klær mote 1930