Hvordan lage en bro av Flat tannpirkere

05/04/2011 by Erminio

Hvordan lage en bro av Flat tannpirkere


En tannpirker bridge er et morsomt og pedagogisk prosjekt for hjemmet og skolen. Grunnleggende og fysikk er involvert, og kan påvises i en morsom måte som lærer uten at det er et ork. Tannpirker broer er slikt populære prosjekt er det årlige konkurranser å se hvem som kan lage de mest intrikate og sterk design. Prosjektet trenger ikke å være som involverte å gjøre det en morsom ettermiddag eller klasserom.

Instruksjoner

• Måle hvor broen må span. Legg til 6 inches i bridge design for støtte. Måle lengden av det tannpirkere å legge inn beregningene for avstand når utformingen er trukket.

• Trekke plan for tannpirker broen på et stykke millimeterpapir. Undersøke forskjellige bridge design på Internett eller i bøker å se hvilke elementer du vil kanskje prøve å gjenskape i broen. Prøv å tegne broen sant skala på millimeterpapir, legging tannpirkere å måle om nødvendig. Husk å bruke elementer for styrke og stabilitet i planen. Bestemme antall tannpirkere nødvendig i henhold til design valgt av databehandling lengden på tannpirkere og at trengte å dekke.

• Utforme minst en tannpirker bro siden span uten å knytte dem sammen for å se hvordan den ser ut. Klipp ut tannpirkere for å passe med spiker clippers og sand kantene med emery bord. Nå bestemme hvor mange tannpirkere av hver størrelse du trenger og forberede all din tannpirkere før begynnelsen bygningen.

• Bygge ytre bro truss utforme bitene og lime dem sammen. Sette lavere og indre takstoler sammen på samme måte. Når tørket, fest takstoler og komponenter sammen. Legge til en kortstokk eller andre elementer i motivet.

• Test broen ved å plassere den over din span og sette det på plass uten å holde det for støtte.

Related Articles

  • hvordan bruke prismacolor