Hvordan å identifisere Taylor, Smith & Taylor China

04/16/2011 by Erminio

Hvordan å identifisere Taylor, Smith & Taylor China


Taylor og Taylor, Smith er en av de mest karakteristiske merkene collectable vintage dinnerware i Amerika. Taylor, Smith og Taylor begynte å produsere fine dinnerware i 1899 i Chester, West Virginia. Selskapet ble grunnlagt og oppkalt etter John Smith, Charles Taylor og William Taylor, sammen med Joseph Lee. Taylor, Smith og Taylor, eller TST, ble kjøpt av Anchor Hocking i 1971, som stoppet å produsere merket i 1981. TST Kina stykker er lett identifiseres gjennom merkene som ble satt på stykker under produksjon, gjør det lettere å finne erstatning stykker for sett.

Instruksjoner

• Se på undersiden av stykke Kina for en merkevare merking. Taylor, Smith og Taylor brukte merking som betegnet selskapsnavnet eller forkortelsen, så en av sine brikker vil ha et merke som sier enten "Taylor, Smith og Taylor" eller "TST" på undersiden. Bilder av merke markeringene Taylor, Smith og Taylor brukte kan bli funnet på nettsteder viet til antikk Kina.

• Sammenligne decal mønster på brikken med bilder av andre stykker fra Taylor, Smith og Taylor. Bilder som dette kan bli funnet på antikke keramikk og steintøy nettsteder.

• Bruke et forstørrelsesglass hvis nødvendig. Noen merke merking og decal mønstre er for slitt for å identifisere med det blotte øye. Hvis dette er tilfelle med din brikke, bruk Lupe for å se de tydeligere. Hvis du ikke klarer å identifisere stykket på egen hånd, ta det til en antikviteter leverandør å se hvis han kan identifisere delen for deg.

Related Articles

  • hvordan måles kjede motorsag