Hvordan lage en nybegynners Baby Poncho

03/22/2011 by Erminio

Hvordan lage en nybegynners Baby Poncho


Som babyer blir mer mobil, er det ofte vanskelig å kjempe dem i en jakke. Poncho gir den samme typen varme, og du kan plassere den over barnets hode eller visp det igjen på et øyeblikks varsel. Gjøre en nybegynners baby poncho selv om du ikke vet hvordan å sy. Denne fleece poncho krever ingen sy og kan gjennomføres på mindre enn en time. Fleece-stoff er rimelig og leveres i en rekke nyhet utskrifter. Gjør flere poncho koordinere med alle babyens klær.

Instruksjoner

• Bestemmer hvor lenge på armene som ponchoen å henge. Mål fra dette punktet på en arm, opp armen, over ryggen av halsen og ned til det samme punktet på den andre armen. Dette er diameter måling av din baby poncho.

• Kuttet en firkant av avisen med sirkel-diameter som siden målingene.

• Fold avisen i halvparten å lage et rektangel. Brett rektangelet i halv, matchende to kort endene. Du har nå en firkant med en fold på én kant og to kaster på en annen kant. Brett kanten med to folder over kanten med en fold. Du har nå en trekant. Brett disse foldet kanter sammen igjen, skaper en tynnere trekant. Fortsette å kaste til trekanten er ca 2 inches bredt på den vide enden.

• Kutt over 2-tommers ende til selv lag og fjerne hjørnepunkt på plassen. Brette avisen for å avdekke en sirkel. Dette er mønsteret kroppen din baby poncho.

• Måle omkretsen rundt barnets hode. Dele denne målingen 3.14 (pi) å få diameter målingen. Tegne en sirkel i sentrum av kroppen mønsteret målingen og kompass. Kuttet ut sirkelen og kast. Dette skaper halsen hullet for baby ponchoen.

• Lå en enkelt lag av fleece-stoff på din arbeidsflate. Plass poncho mønsteret på fleece. Feste rundt ytterkanten av ponchoen og hull halskanten. Skjær fleece rundt ponchoen og kutte ut halsen hullet.

Related Articles

  • hvordan lage en sele av tau