Bryllup frokost etikette

02/04/2011 by Erminio

Bryllup frokost etikette


En bryllup frokost har sine røtter i før reformasjonen tid når en brudeparet avsto fra mat kvelden før seremonien hørt masse og mottatt nattverd før du forlater kirken. I dag, det kan ligne en bryllupsfeiring og kan være en tid for bryllupsfesten og andre å spise etter en morgen bryllup eller et enkelt måltid dag eller morgenen etter et bryllup. Specialness og entydighet av dagen er det viktig for alle parter å observere riktig etikette.

Verten

Bryllup frokost er tradisjonelt vert og betalt av brudens foreldre, eller en venn eller nabo for bruden, i henhold til bryllupet. Det kan også bli holdt til ære for de som har kommet til bryllupet utenbys. I tilfeller av morgen eller dagtid bryllup kan frokost omfatte gjester fra seremonien, som en tid til å spise og sende det lykkelige paret på vei til bryllupsreisen. I noen tilfeller, spesielt for en kveld bryllup, er bryllup frokosten et enkelt måltid for å lage out-of-town gjester føler seg velkommen, enten på dagen i bryllupet eller morgenen etter. Bruden og brudgommen og deres familier går ikke nødvendigvis type bryllup frokost.

Gjester

Bryllup frokost er en eksklusiv hendelse. Gjestelisten er kortere og inkluderer familie og intime bekjente, mer eksklusive enn en resepsjon og selv vielsen selv. Fordi verter gir en fullstendig og noen ganger utdype måltid i stedet småretter og bryllup kake, er det viktig for gjestene å svare å la verten vet om de er til stede eller ikke. Det er ikke nødvendige ubudne gjester. Avhengig av familien dynamisk, bryllup frokost kan eller kan inkludere ikke barn. Kommer tid er viktig, selv om det kan starter sent.

Måltid

Mange bryllupsfrokoster er ikke frokost, på brunsj eller lunsj, ifølge bryllup nettstedet The knuten. Måltidet serveres av vente ansatte eller buffé-stil. Uansett, gjester skal observere riktig bordskikk og vente tålmodig i kø på buffet bord, slik at bruden, groom og bryllup gå gjennom linjen først. Frokost kan funksjonen favorittretter av paret.

Sitteplasser

Bruden, groom, deres foreldre og andre medlemmer av bryllupet part sitte ved et bord på hodet av rommet. Andre gjester sitte ved bord rundt i rommet. Gjestene kan tilordnes tabeller, gruppert av verten med ting de har til felles, ifølge nettstedet for Serendipity stjerner.

Alkohol

En bryllup frokost inkluderer alkohol, selv om gjestene er færre sikkert å overindulge på en bryllup frokost enn en mottakelse. Uansett bør bryllup partimedlemmer og gjester begrense deres intake å unngå uheldig hendelsen på en ellers gledesfylte dagen.

Related Articles

  • combi kjele