Hvordan konvertere HGH IU til Mg

01/05/2011 by Erminio

Hvordan konvertere HGH IU til Mg


Veksthormon er vanligvis referert til som HGH, men det virkelige navnet er somatropin. Det er en kjemisk som genereres i hypofysen av hjernen og er laget av aminosyrer. HGH fremmer kroppens vekst og noen menneskers hypofysen kjertler ikke kunne produsere nok mengder. Heldigvis det er tilgjengelig for kjøp og skal settes inn som en væske. Dessverre produsere leverandører HGH som et pulver. Dette pulveret må konverteres til en væske. Dette fungerer best overlates til farmasøyt eller en lab, men hvis du har tenkt å gjøre det på hjem første hinder må du overvinne er måling systemet for HGH. Den måles vanligvis i "International Units" men måleinstrumenter ofte funnet i hjemmet eller tilgjengelig i butikker håndtere ikke IUs. Du må måle pulveret i milligram, så du trenger å vite hvor å konvertere HGH IUs til milligram.

Instruksjoner

• Les ampullen inneholder HGH eller se på boksen ampullen kom til å finne antall pulver i IUs. Angi dette nummeret i Kalkulator.

• Trykk på del-knappen på Kalkulator og kalkulatoren. Dette representeres skillet symbolet ("÷") eller en skråstrek ("/").

• Inngå Kalkulator 2.7. Dette er nødvendig fordi 1 mg tilsvarer 2,7 IUs. Du vil se mange steder på nettet som velger å runde dette tallet til 3 i beregningene. Dele 3, men vil ikke gi deg en nøyaktig konvertering.

• Trykk er lik ("=") på kalkulatoren. Dette vil gi antall milligram som din medisinglass av HGH inneholder.

Related Articles

  • veggnisje