Døren dekorere ideer

12/04/2010 by Erminio

Døren dekorere ideer


Døren er en av de første tingene folk ser når de skriver inn ditt hjem. Det ønsker velkommen andre til ditt hjem. Noen enkle interiørdesigner kan gjøre foran døren et sted å vise frem høytidsstemningen. Bruk disse ferie døren dekorere ideer for en festlig ferie skjerm som er både innbydende og attraktive.

Kranser

Kranser gjør attraktive døren dekorasjoner og kan lett tilpasses å feire noe ferie eller sesong. Bruk en ren krans av grapevine eller skum og legge til sesongmessige dekorasjoner og bånd i den. Legge til små gresskar og svart eller oransje bånd for et fall eller Halloween kransen, plast påskeegg og pastell farget båndet for påsken eller små flagg og rødt, hvitt og blått bånd for å feire den fjerde av juli. Til jul, dekorere din krans med glass juletrepynt, holly, poinsettias eller liten bjeller. En metall krans hengeren som henger over toppen av døren er det enkelt å endre kranser for hver ferie uten å bruke spiker eller skruer som kan skade på døren.

Garland

Hengende krans rundt dørkarmen er legge til noen sesongmessige dekorasjoner på døren. Høsten blader, oransje eller gull blomster eller gresskar gjøre festlig dekorasjoner for fall, Thanksgiving eller Halloween. Bruk snøflak, holly eller juletre pyntegjenstander for vinteren eller juledekorasjoner. Tusenfryd, roser eller andre blomster fungerer bra for våren og sommeren ferier. Du kan også henge strenger av farget lys som din garland. Strenger av dekorative lamper kan finnes året rundt i forskjellige farger og stiler for å dekorere.

Døren knott kleshengere

Døren knott kleshengere er en morsom måte å vise høytidsstemningen. En liten krans av sølv bjeller bundet med en rød eller grønn bånd; AKS tørket bundet med en brun eller gull bånd; en rød eller rosa sløyfe med tre hjerte hengende fra den er bare noen få ideer for enkel ferie døren knott kleshengere.

Tilbehør

Legge til sesongmessige preg på døren med enkel tilbehør. Kjøpe velkommen matter med forskjellige høytidene og endre dem for hver ferie. En potteplante plassert ved inngangsdøren kan også legge til ferie-innredning. En lyse julestjerne i julen, oransje og gull mødre for Thanksgiving eller en hvit lilje påske vil alle dekorere entryway for helligdager.

Related Articles

  • Liste over stauder