Hvordan lage en liten Craft leketøy bil?

11/24/2010 by Erminio

Hvordan lage en liten Craft leketøy bil?


Lekebiler er et universelt populære leketøy i mange tiår, med bevegelige biler gir best underholdningen. En enkel, hjemmelagde håndverk lekebil krever bare noen grunnleggende mekanisk elementer for å fungere, men for best bil, disse elementene må være i riktig balanse og andel og bygget av solide materialer. Kombinere tre og Varmeformbar håndverket plast for en grunnleggende, men holdbart hjemmelaget lekebil.

Instruksjoner

1 kuttet fire tverrsnitt av håndverket dowel, hver 1/4-tommers tykke, oscillerende roterende kutter og kutte hjul, gjøre hjulene. Bore 1/8-tommers hull i sentrum av hver tre plate.

2 cut to 1-tommers lange deler av kaffe rørestang halm og tråd hver på på en tannpirker for akslene.

3 fylle hullene av hvert hjul med trelim, så tråden to hjul på hver av de tannpirker akslene plassere dem på hver side av kaffe rørestang (noen ekstra tannpirker lengde vil stikke ut på hver side). La limet tørke, så klipp bort ekstra tannpirker lengden.

4 smelte håndverket plast i henhold til produsentens instruksjoner med en microwaveable krus.

5 våte hender og arbeidsstedet å holde plast fra stikker til dem.

6 danne plast i en bil form ved å rulle den inn i en avlang form, som en fett pølse. Gjør denne figuren smal nok til å lett plass mellom hjulene på akslene du nettopp laget slik at de vil spinne klar av karosseriet. Flat ene å danne bilens understellet ved å trykke seg mot din arbeidsflate. Danne panseret og bagasjerommet på motsatt side av plast ved å trykke innrykk i stedet med fingeren, gjør en fremover og bakre hylle figur med en hevet midten for hytta.

7 feste hjulene plast er fortsatt våt, trykke strå mot undersiden av plast bilen; de vil holde seg på plass. Hvis de ikke, er plast også kult; Dypp bunnen av bilen i krus med varmt vann å resoften den.

8 la plast avkjøles før det er ugjennomsiktige og vanskelig. Du må kanskje endre plast som den kjøler for å holde den sagging og mister sin form.

9 maling bilen ved hjelp akrylmaling.

Related Articles

  • arrangerte ekteskap fordeler