Hvordan å bli oppdaget av Talent

08/31/2010 by Erminio

Hvordan å bli oppdaget av Talent


Det er en myte at alle kjendiser ble overnatting suksesser. Hardt arbeid og utholdenhet går på å gjøre vellykkede skuespillere. For å lykkes i skuespiller yrket, er den største fordelen for kunstnere å alliere seg med en kvalitet talent byrå. Det er spesifikke ting du kan gjøre for å registrere med et byrå.

Instruksjoner

Skuespillere søker representasjon

• Tog ved en kjent studio eller universitet. Lære å utvikle din craft slik at du kan imponere agenter senere. Noen anerkjente skuespill skoler rundt om i landet inkluderer NYU, Cal kunst, Yale School of Drama, Juilliard og North Carolina School for kunst. Disse programmene er svært konkurransedyktige, så Forbered deg selv. Du må presentere ulike moderne og klassisk monolog, samt forberede 16 barer av en sang. Hvis du ikke kan gå til noen av disse skolene, forskning fungerende trenere i ditt område og lese om forskjellige skuespill teknikker. Dette vil hjelpe deg umåtelig når du er på utkikk etter en agent.

• Utføre i en presentasjon og invitere fagfolk. Hvis du lykkes i å få til en av de nevnte, vil du vanligvis utføre i en presentasjon som skolen presenterer. Forskning agenter i ditt område og skrive en invitasjonsbrev. Agenter og ledere gå du viser alle av tiden, og ofte tegn skuespillere etter seende seg. Klargjør du sikre resultater for viser og se din beste.

• Kjøpe Backstage kaller arket, som viser alle talentbyråer over hele landet, informasjon om byråer, støping direktører og ledere. Agenter sende primært klienter for auditions. Rollebesetningsansvarlig arbeide for produksjon selskapene å finne skuespillere. Ledere arbeide tettere med skuespillere, håndtere ikke bare deres auditions, men også sine karrieremål. Ta notater som etater og ledere synes å passe dine talenter. Gjøre deg rollebesetningsansvarlig slik at du vet hvem du vil bli auditioning når du starter audition for film, TV og teater.

• Skriver til organer og gi din headshot og en CV for profesjonelle og skole kreditt. Knytte en kort følgebrev, beskriver hvorfor du kontakter byrået, og hva dine profesjonelle ambisjoner. Inkluder hvis du vet noen av sine nåværende kunder og hvordan du kjenner dem. Inkluder også noen rollebesetningsansvarlig du har møtt, da dette kan hjelpe påvirke byrået for å registrere deg. Nevne at du er åpen for freelancing med byrået, som betyr at de vil sende deg på auditions uten å registrere deg. Hvis du freelance og bestille jobbene som de sender deg, får du en stor sjanse signering med byrået.

• Delta nettverk hendelser. Selskaper som en mot en, kjøre bicoastal programmer der skuespillerne og skuespillere å møte og trene med fagfolk. Vanligvis er en audition nødvendig å bli selskapene nettverk. Når du blir med, vil du kunne delta kort klasser og private sesjoner med agenter, ledere og støping regissører. I økter utføre skuespillere Dramatiska monolog eller kommersielle kopi for den profesjonelle. Klasser vanligvis vare i lengre tid, slik at industrien profesjonell å jobbe med deg i å utvikle praktiske ferdigheter du vil bruke i din karriere. Disse øktene og klasser kan du foreta tilkoblinger som ville være uendelig vanskeligere å gjøre utenfor nettverk selskapene.

• Sende deg for prosjekter. Gå til webområder, som Actor's Access og Playbill, for å finne jobber som du kan sende headshot og CV. Hvis du lander en rolle ved hjelp av disse nettstedene, skrive til agenter og ledere å komme se deg i stykket. De vil bli imponert av initiativet og vite at du arbeider aktivt med din karriere. Agenter registrere folk som jobber hardt for å lykkes. Hvis du registrerer med et byrå, vil du gjøre penger for dere begge.

Related Articles

  • boring i skifer