Hjem rettsmidler for å fjerne riper fra plast

08/09/2010 by Erminio

Hjem rettsmidler for å fjerne riper fra plast


Plast elementer kan opprettholde riper bare fra daglig bruk. Når du merker en på en plast element som en CD, DVD, windows eller selv solbriller og briller, umiddelbart erstatter ikke elementene. Det er hjem rettsmidler som du kan bruke til å fjerne riper og holde din element(er) i god stand.

Tannkrem

Hvit tannkrem er svært effektiv på å fjerne grunne riper fra CDer og DVDer og kan fjerne riper fra andre produserte plast varer. Bruke et tynt islag tannkrem med en myk klut. Mildt gni i en sirkelbevegelse, deretter skylle ren. Dette vil fjerne scratch.

Messing polsk

Messing polsk vil fjerne fine riper fra plast elementer. Påfør en dråpe polsk på en bomullsdott og gni på plast. Bruk en ren klut til å fjerne eventuelle gjenværende polsk; ikke skyll.

Natron

Kombinere like mye vann og natron til å lage en lime effektiv på å fjerne overflate riper fra plast. Bruk en ren klut til å bruke den til riper, deretter buff med en klut. Skyll og tørk vekk eventuelle gjenværende natron pasta. La plast for å tørke. Sta riper krever at du må gjenta denne prosessen til riper er helt borte.

Våt/tørr sandpapir

Dypere riper kan kreve våt/tørr sandpapir buff ut riper. Sandpapir av 120 til 160 grus fungerer bra. Fukt sandpapir med vann, og gni den på plast i en sirkulær bevegelse over riper, skyll. Tørk med en tørr klut. Hvis du oppdager riper er der fremdeles, bruk buffing hjul for å utrydde dem.

Related Articles

  • store grønne blad