Retninger for å lage en sopelime

07/02/2010 by Erminio

Retninger for å lage en sopelime


Yankee oppfinnsomhet er tilpasning og improviserte bruk av materialer å lage nyttige varer av begrensede ressurser. Gjør koster fra broomcorn er bare ett eksempel på det. Innfødt å Massachusetts, broomcorn er ikke faktisk korn, men en sorghum, den har en høy stilk og dusk men det er ikke korn. Men det kan dyrkes lett noen steder vokser denne mais. Broomcorn skjæres i høst da lederne har gått til frø. Når herdet halmen skal være sterk, smidig og rett og klar å bli gjort til en sopelime.

Instruksjoner

1 legge biter av broomcorn i badekaret, dekk med kokende vann og la suge i 20 minutter eller til de er smidig.

2 bore et hull for en ¼-tommers dowel 3 inches fra bunnen av kosteskaft. Bore andre hull 3 inches over det første hullet og i rett vinkel til først. Sette inn pluggene i begge hull til ankere å hindre stilkene glir rundt håndtaket.

3 binde ett lag broomcorn rundt håndtaket så toppen av stilkene utvide ca 15 inches fra slutten av kosten håndtaket. Gjøre sopelime sterkere ved overlappende lag med broomcorn.

4 redusere bulk på slutten av sopelime trimming stilkene med en skarp kniv. Dette vil gjøre sopelime se bedre og være lettere å håndtere.

5 Legg til et ekstra lag av broomcorn over først Pakk hyssing rundt håndtaket og binde den to ganger. Legge til en tredje og siste lag med broomcorn i sopelime og knyt håndtere.

6 tie en slutten av lang tau på noe overhead. Lag en tett løkke på den andre enden, stor nok til å sette foten, slik at den henger 6-8 inches av bakken å binde av broomcorn tett.

7 sløyfe tau en gang rundt kosten, mellom den nedre dowel og bunnen av kosten håndtaket. Sett foten i loop og trykk til kosten er holdt svært stramt av tauet. Knytte en ende av din hyssing å bunnen dowel forlate en lang hale av hyssing knuten med.

8 vikle hyssing flere ganger rundt kosten som nær tau som mulig. Bruk hyssing halen du har igjen over knuten hyssing å av dowel mens du holder kosten tett med foten i tauet.

9 trekke noen stilker tilbake og kjøre hyssing under dem og den neste plugg. Kjør hyssing rundt den neste dowel og slips for å sikre.

10 Skyv tauet opp i nærheten av den andre pluggen og gjenta knytte prosessen.

11 Fortsett å flytte tauet opp stilkene en tommen samtidig. Pakk hyssing og knytte av på hver tomme slutt på toppen av broomcorn stilkene.

12 fjerne kosten fra tauet og knytte knute hardt på hyssing når du har nådd toppen og sikre denne knuten til av kosten håndtaket med en liten møbeltrekk tack hamret i håndtaket av kosten. Du bør kunne skjule tack ved å trekke noen stilker over den.

13 trim undersiden av kosten slik at det er helt selv.

14 binde et stykke tøy rundt kost feier å oppbevare seg likefram mens kosten tørker. Trim igjen når tørr om nødvendig.

Related Articles

  • hvordan saksøke et flyselskap