Frisyrer på 80-tallet

09/03/2010 by Erminio

Frisyrer på 80-tallet

Inspirert av pop ikonene som Madonna og Cyndi Lauper, de fleste frisyrer på 80-tallet var stor. Håret var krøllet ertet, og sprayet for å bo i stedet. 80-tallet var mer lys og mote fremover enn mer laidback stil av 70-tallet, og det viste i store tilbehør som fulgte de store hairdos.

Krøller

Krøller var i mote i hairdos på 80-tallet. Kvinner krøllet håret med curling strykejern eller varmevalser, hvis de ikke hadde naturlig krøllete hår. Mange kvinner valgt permanent bølgen, som vil produsere tette krøller. Kvinner kjemme ikke krøller; de brukte en stor, bred linjeavstand kam kalt en hakke for å ordne krøller rundt hodet i en velstelte utseende. "Bed head" utseendet på 90-tallet var ikke i stil ennå.

Kutt

De fleste kvinners hår på 90-tallet var lagdelt, innramming ansiktet. Dette lagdelt utseende tillatt kvinner å maksimere mengden krøller de kunne få. Lang bang var populær, og kvinner fluffed ofte det opp. Den faktiske lengden på bang utvidet forbi spissen av nesen, og kvinner stylet slo håret på ulike måter - moussed, krøllet med krølltang store, ertet så det sto langt fra pannen og utvidet over øynene.

Hockeysveis

Ingen diskusjon av 80 hairdos ville være komplett uten å nevne ofte latterliggjort mullet. Mullet var alle "business i front og en fest i ryggen," som den berømte mullet slagord går. Håret innramming i ansiktet, fra fronten halvparten av hodet fremover, var en kort, lagdelt kutt. Håret på baksiden av hodet ble dyrket lang. Det kunne ha vært litt over kragen, eller det kunne ha vært vokst til midten av ryggen. Øverste del av ryggen kan ha blitt lagdelt, med bare hår i den nedre delen vokst lang, eller kanskje det bare vært en rattail, en strand av håret som vokser lange.

Produkter og tilbehør

Hårprodukter ble brukt rikelig på 80-tallet for å holde håret i stedet. Mousse ville lo håret opp og hjelpe deg å oppnå den store hår utseendet, mens hairspray bidratt til å holde det på plass. Gel var en annen nyttig verktøyet, som de kan forme bølger og bidra til å gjøre en perm curlier. Hårtilbehør var vanligvis fargerike, med lyse, fet farger stående ute i Pannebånd og buer. Animal utskrifter var et populært valg, eller en kvinne kan ha flere pannebånd å matche alle antrekkene hennes. Fluorescerende-farget hår klipp var et populært valg for den yngre generasjonen.

Related Articles

  • bearbeide melk