Hvordan du justerer pendelen en bestefar klokke

04/30/2010 by Erminio

Hvordan du justerer pendelen en bestefar klokke


Selv om en bestefar klokke er en imponerende og tiltalende møbler som kan dominere et rom, er det også en timepiece. Hvis din bestefar klokke ikke er holde nøyaktig tid, kan du justere for å sette den tilbake på sporet. En vekt-drevet klokke holder pendelen i bevegelse av en impuls fra klokken mekanisme. Som pendelen svinger og tilbake, regulerer den tidtaking evne til klokken. Du kan justere pendelen å forbedre tidtaking av en bestefar klokke, men det tar tålmodigheten.

Instruksjoner

1 vind Bestefarsklokke med svingete nøkkel eller sveiv.

2 angi riktig tidspunkt på Bestefarsklokke. Bruk en nøyaktig kilde som en datamaskinklokken som referanse. Sjekk atter etter 24 timene.

3 Stopp bevegelsen av pendel ved å plassere deg på banen i hver ende som den fullfører sin bue. Hold kluten i hånden mens du tar pendelen stoppet så forsiktig som mulig. Tillate pendelen å henge fritt.

4 Finn vurdering mutteren rett under pendel bob. Bob er den store runde platen montert på pendelen stangen. Vurdering mutteren kontrollerer posisjonen til bob, som øker eller minsker hastigheten på klokke mekanisme.

5 hvis klokken er rask, slå vurdering mutteren man full slå mot klokken for hvert minutt klokken er fast i en 24-timers periode. Når du justerer vurdering mutteren i denne retningen, kontroller at bob senkes og er fortsatt i kontakt med mutteren. Bruk den for å gripe bob når senke den.

6 hvis klokken er treg, urviserne vurdering mutteren vri for hvert minutt klokken kjører sakte i 24 timer.

7 stille pendelen i bevegelse ved å trekke bob nær omfanget av sin bue og slippe den. Unngå kronglete bob på noen måte som du trekker. Grep bob bruker kluten dekke hendene.

8 sjekk klokken igjen i 24 timer. Fortsette prosessen med å snu vurdering mutteren i mindre trinn til klokken holder riktig tid.

Related Articles

  • coca blader