Hjemmelaget FM antenner

04/18/2010 by Erminio

Hjemmelaget FM antenner


Radioer og andre kringkasting instrumenter som mottar elektromagnetiske bølger fra sendere og konvertere dem til elektrisk strøm, og omvendt, bruke antenner. FM eller frekvensmodulasjon, gir overlegen kvalitet lydsignaler til lytterne. Du kan lage en effektiv og billig antenne hjemme.

Fakta

En FM-radio - bruker om en egen enhet eller del av et lydsystem, en wire for å oppdage radiosignaler som kan gi deg bedre lydkvalitet. En hjemmelaget antenne oppdager riktig radiosignaler uten bruk av dyre materialer.

Materialer

Rekvisita som trengs for en antenne inkluderer en kleshenger for å lage en elektromagnetisk mottaker, 6 fot ledning for å koble den til radio og en isoleringsbånd.

Tilpasning

Du kan tilpasse antennen ved å velge frekvensen av FM-kanaler du vil motta. Jo høyere frekvensen, jo kortere antennen; for eksempel krever en frekvens på 87 90 ca 10 fot av wire.

Betraktninger

Geografiske hindringer som fjell og forstyrrelser fra andre radiostasjoner og kommunikasjonsenheter som walkie-talkies kan forstyrre frekvensen antennen mottar.

Related Articles

  • knust kodeledd