Hva skyldes orbs i digitale bilder?

04/15/2010 by Erminio

Hva skyldes orbs i digitale bilder?


Du laster opp bilder fra den siste festen på Uncle Mikes og Legg merke til at noen av bildene har en masse små sirkler eller flekker på dem. Disse kan har liten geometriske figurer i dem eller bare vises som runde splotches. Disse er orbs, men kanskje ikke hva du ivrig forestille hvis du er en tilhenger av det paranormale. Du kan forestille deg det er nylig avdøde tante Rosie med alle dine tidligere forfedre eller kanskje guider og engler eller andre enheter. Vel, selv om du kan være riktig i slike forslag var du bruker faktiske bildet film, med digital, er disse små orbs mer sannsynlig på grunn av noe annet.

Ånder og enhetene

Hva skyldes orbs i digitale bilder?


Elementaler, spøkelser, ånder, ET skygger, tapte sjeler, engler, guider og Oppstegne Mestere har alle vært vurdert de siste årene som periodisk gjest besøkende som faktisk kan bli fanget i bilder for å "bevise" de finnes. Vel, kanskje de finnes, men de digitale bildene som vises med mange sirkulære prikker bevise ikke det, spesielt til det vitenskapelige samfunnet. Det spiller ingen rolle at forskere ikke kan være interessert i paranormal aktivitet til å begynne med - bare fordi du har bilder med prikker forsikrer ikke betrakteren at det han ser ikke er jordiske opprinnelse.

Støv og vær

Hva skyldes orbs i digitale bilder?


Konsensus har det - selv i okkult samfunn, at den vanligste årsaken til orbs, spesielt i store mengder, er bare støv. Partikler av støv er lett fanget på digitale kameraer og synes å gnisten i visse typer lys. Andre årsaker er vanligvis i forhold til eksisterende været, som snø, regn eller tåke er til stede da bildet ble tatt.

Fuktighet og lys

Når lyset treffer kameralinser for bestemt hjørnene eller fanger kanten av en linse, kan du ofte få en resulterende sirkel av lys på digital skjerm eller endelige bildet. Gjentatte sirkler kunne refleksjoner eller brytning fra solen selv. Disse orbs synes å utstråle og sprette ut til å være en linje. Spore linjen og du vil ofte kunne utlede at solen var bare skjermen når du har tatt bildet. Hvis luftfuktigheten er betydelig, kan dette forbedre støv og andre partikler slik at de vises som orbs i tunga.

Filmen vs. Digital

Disse orbs vises ikke i alle bildene. Hvis du var å ta et bilde med et digitalt kamera, og deretter bruker en annerledes kameraet, for eksempel 35 mm SLR med film, ville resultatene sannsynligvis være annerledes. Digitalt kan plukke opp støvpartikler og så videre lettere. På film er stor sirklene som viser opp til tider ganske forskjellige. De er vanligvis hvit, lilla, rosa eller blå. Debatten fortsetter om hva de kan være, men du kan prøve å finne en profesjonell som har riktig utstyr undersøke og vurdere bildene.

Related Articles

  • vakuum vindusviskermotor