Soverom farger for vegger for tenåringer

03/31/2010 by Erminio

Soverom farger for vegger for tenåringer


Et barns soverom er vanligvis ett rom i huset der hun føler at hun har total kontroll, og det inkluderer å velge vegg farger. Med en stasjon for selvutfoldelse, kan tenåringer velge farger som er utenom vanlige. Men når tenåringen seg til college, maling farger bak - så det er ideelt for å finne et kompromiss som vil glede tenåringer og voksne.

Rød og oransje

Soverom farger for vegger for tenåringer


Varm, levende farger briljerer på veggene og fange din oppmerksomhet. Disse fargene er ideelle for tenåringer som trenger energi og kreativ inspirasjon. Orange tendens til å se trendy, for både gutter og jenter. Velge lyset, lyse nyanser i stedet for mørkere, overveldende appelsiner. Rød er en allsidig unisex farge, alt fra lyse røde lys rød. Tenåringer vil vanligvis foretrekker mer iøynefallende farger Burgund eller rødbrun, men noen tenåringer kan liker disse mørkere, mer sofistikert nyanser.

Gule og rosa

Gul kan lyse og utvide et rom, gjør det ideelt for teen rom som er små eller svakt opplyst som kjelleren soverom, for eksempel. Gult er sterk og iøynefallende nok for tenåringer, og fortsatt stilig nok for foreldre. Finne en lyse, energisk gul skygge som vil opprettholde sin appell i løpet av årene, i stedet for en sennep tone. Rosa, er enten varm eller kald, like populær med tenåringer jenter som yngre jenter. Lys rosa utfyller en rekke andre farger, mens lysere rosa er feminine og fet.

Lilla, grønt og blått

Kule farger fremme ofte følelse av avslapning. Blue er et populært valg for soverom tenåringer finner vanligvis en trendy nyanse som skiller seg ut, for eksempel turkis eller aquamarine. Det samme prinsippet gjelder for grønn - tenåringer kan velge blek, sofistikert nyanser eller mer dristig ser, for eksempel lime grønt eller blågrønt. Blek lilla, som lavendel, appellere vanligvis til ungdomspornografi jenter. Mens de fleste voksne misliker lys lilla som viktigste farge, forstår tenåringer fortsatt fet, lekne utseendet på lilla vegger.

Nøytrale

Soverom farger for vegger for tenåringer


Nøytral veggen farger som hvit, kremer, grå og browns er vanligvis mindre spennende enn lyse farger, men noen tenåringer kan verdsette allsidighet. Hvis tenåringen liker å ommøblere og tendens til å endre sin personlige stil hver månedene, vil nøytrale farger støtte alle hans redesignet. Svart er en nøytral farge som passer til nesten alle andre skygge. Men svarte vegger er overveldende og gjøre et rom ser mindre og mørkere. Hvis tenåringen er bestemt å ha svart soveromsmøbler veggene, prøv et kompromiss, som mørk grå, alternerende svarte og hvite vegger eller svart og rosa striper.

Related Articles

  • barlind lys gul