Elektronisk sjekkliste for housekeeping plikter

03/30/2010 by Erminio

Elektronisk sjekkliste for housekeeping plikter


Når du definerer en husholderske housekeeping plikter eller gi barna sine gjøremål for dagen, må du opprette en kontrolliste. Hushjelper kan ikke forventes å holde styr på alt du fortelle dem hver morgen. En sjekkliste over oppgaver kalt hele dagen reduserer feil og antall avklare telefonsamtaler. Elektronisk sjekklister gjennom Internett eller datamaskin programvaren spare papir og tid for alle parter. De er redigerbar, oppdateres krever ikke papir.

Online sjekklisten nettsteder

Nettsteder tillate folk å lage så mange sjekklister som de trenger for housekeeping husarbeid og oppgaver. På steder som Ta-da lister, brukerne ofte opprette gratis kontoer for å holde oversikt over lister og tilordne lister for andre brukere. Ta-da lister tillater brukere å dele koblinger til lister med andre via e-postkontoene. Brukerne bare sjekke e-post, følg linken og sjekke av listen som de fullfører den.

Programvare for Mobile enheter

Når du oppretter en liste for å sende til en husholderske eller relativ, trenger du et nettsted utviklet for mobile enheter. Disse nettstedene er akkurat som vanlige nettsider, unntatt avdempet ned til å passe på skjermen på en håndholdt enhet. ToodleDo.com defineres for mobilenheten støtte; sender ut e-postmeldinger, påminnelser og selv arbeider med direktemeldinger. Dette er praktisk og nyttig for de som ikke ønsker å være knyttet til en datamaskin ved fullføring husarbeid og oppgaver. Dette nettstedet og andre lignende nettsteder tilbyr en gratis og betalt versjon av deres tjenester.

Nedlastbar programvare

Online nettsteder er et godt alternativ, men de krever at brukeren å logge på Internett. Et nedlastbart program som min Sjekkliste, innrømmer brukernes å åpen sjekklisten helst, enten på Internett eller ikke. Disse programmene vanligvis tar ikke opp mye plass på harddisken, og mange er gratis å bruke. Den frie versjonen er avdempet sjekklister med noen bjeller og fløyter som alarmer eller mål. De er rimelig, brukervennlig og miljøvennlig.

Utskrivbar sjekklister

Folk som liker å holde en papirkopi av deres oppgavelister foretrekker programvare og nettsteder med utskrivbare sjekklister. Gå inn i programmet eller webområde, for eksempel PrintableChecklist.org, og Skriv ut housekeeping plikter for dagen. Når du er ferdig å skrive opp oppgavene, skrive ut listen. Du kan skrive ut flere kopier av listen, en selv og et par for husholderske bruke. Den eneste ulempen til disse listene er behovet for å bruke en ny Sjekkliste daglig.

Related Articles

  • kaliber 243 hjort