Hvordan lage et bilde familietre

08/03/2010 by Erminio

Hvordan lage et bilde familietre

Vis resultatene av slektsforskning forskning i bildeformat. Hvis du har bilder av mange av dine forfedre, kan du lage et familietre med bilder og navn vises. Du kan gjøre diagrammet mer attraktiv ved å legge et bilde av et tre i bakgrunnen. Du kan skrive den selv eller bestille en fotokvalitet utskrift egnet for innramming, avhengig av dine preferanser. Dette ville gjøre en fin artikkel på veggen din hjemme eller en gave til en slektning.

Instruksjoner

1 tegne et diagram over slektstreet ditt for referanse. Lag en boks rundt hvert navn du har et bilde for å få en idé om hvor bildene vil gå og hvordan de kan passe.

2 Bestem deg for et format. Et familietre diagram kan enten være loddrett eller vannrett. En loddrett tree ville har det gjeldende familiemedlemmet nederst, med forfedrene Forgrening ut mot toppen. Et vannrett tre kan leses fra venstre mot høyre, med det nåværende medlemmet på venstre og forfedre forgreninger til høyre, eller det kunne selv grenen for begge med mors forfedre på den ene siden og fars forfedre på den andre. Hver generasjon vil ha dobbelt så mange medlemmer som forrige generasjon, slik diagrammet kan bli overfylt rask. Avhengig av størrelsen, vil du bare kunne vise tre eller fire generasjoner.

3 Bestem antall generasjoner og størrelsen på det generelle diagrammet. Vurdere størrelsen hvert bilde vil være; de skal ha samme størrelse med mindre du ønsker den nyeste generasjonen er litt større. Kontroller at du har plass til navnene på hver person, og bestemme hvilken annen informasjon med. For eksempel kan du inkludere fødsel og død for hver person, og du kan også inkludere datoen for ekteskapet. Trekke ut et rutenett for å sikre at du har plass til antall generasjoner som skal inkludere.

4 Opprett et bilde eller en side av ønsket størrelse i din bilde redigering eller scrapbooking. Dette blir størrelsen på organisasjonskartet siste slektstre. Størrelsen bestemmes av størrelsen du kan bruke dine valgte ut metoden (se trinn 10) og hva du foretrekker. Velg en bakgrunnsfarge eller et mønster. Du kan finne et bilde av et tre for bakgrunnen. Planlegge ut slektstreet, bruker et rutenett til linjen alt. Velg farger som tillater ordene være leselig, eller planlegger å sette navnene i boksene slik at teksten i en farge som står i kontrast med fargen på bakgrunnen.

5 plass bildene på de riktige stedene. Endre størrelsen på dem slik at de alle samme størrelse. Hvis du bruker et program som Photoshop, sette hvert bilde på et eget lag, slik at du kan endre størrelse på og flytte dem rundt uten å påvirke de andre elementene.

6 Skriv inn hvert navn og annen informasjon du ønsker å legge til, for eksempel datoer. Når du får en tekstblokk i riktig størrelse og font, kopiere den og redigere kopien neste navn, og Fortsett denne prosessen for å skrive alle navnene. Sett navnene på plass, selv om du ikke har bilder for noen av forfedrene.

7 tegn til å representere relasjonene. Igjen, dette er noe du kan kopiere og lime inn når du har et sett med linjer for en overordnede og underordnede sett.

8 sitte og se på familietreet ditt. Kontroller at det er leselig og ser ut slik du vil den skal se ut. Legge til en tittel og andre detaljer du ønsker.

9 lagre filen i det opprinnelige filformatet av din image redigere bort programvare slik at du kan redigere den på nytt om nødvendig. (Du bør faktisk lagre det mange ganger mens du arbeider på den.) Lagre det igjen som en bildefil, enten JPEG eller PNG-fil, i høyeste kvalitet tilgjengelig og med en oppløsning på 300 dpi.

10 ut slektstreet ditt. Hvis det er større enn skriveren kan skrive ut, har du et par alternativer. Ta filen til et selskap som kan skrive den for deg. Stor kontorrekvisita og kopier sentre kan gjøre dette, kan Norge butikkene som har dokumenttjenester, for eksempel UPS-butikk og Kinkos. Et annet alternativ er å sende den til et webområde som skriver ut bilder og har dem skrive den. Se etter en som skriver ut plakat store bilder hvis du ønsker en stor størrelse.

Related Articles

  • dyrke portobello sopp