Viktorianske perioden frisyrer

04/17/2016 by Erminio

Viktorianske perioden frisyrer

I viktoriansk tid, ble store, utsmykkede stiler av 1700-tallet mindre fasjonable i løpet av denne tiden og både kvinner og menn snudde til mer nøktern, smart og praktisk stiler. Frisyrer ble utformet som passer til konservative moter på tiden, med viktoriansk damer matchende frisyrer med naturlig sminke og konservative klær.

Naturlig og dempet

Kvinnene i viktoriatiden forsøkte å bevege seg bort fra utsmykkede stiler av tidligere generasjoner. Store parykker ble erstattet av naturlige hår som kvinner likte å se så skinnende, myk og glatt som mulig. Stilene er ment å reflektere eleganse og verdighet og holdt ganske enkel i design.

Womens stiler

Franske frisyrer, som var delt i midten, ble moderne på denne ti meg. Lange, løse krøller og spoler ble normen. Noen kvinner også vedlikeholdt en enkel utkant. Mot det siste kvarteret av 1800-tallet bar mange kvinner håret løst med krymping på baksiden, som etablering av bølger med et varmt jern ble populært. Kvinner søker en praktisk stil ofte bar en bun, knot eller vri mot toppen av hodet. Oljer ble brukt til å gi håret en skinnende glans.

Tilbehør

Kvinner av tiden hadde på seg en rekke tilbehør til kompliment deres frisyrer. Hatter og luer var populært i hele perioden, med hår ofte holdt i hodeplagg og krøller eller lokker slippe ned. Mange unge damer fulgte ledelsen til den østerrikske keiserinne Elizabeth og bar blomster i håret. Noen kvinner hadde også bånd og fjær.

Menns hår

Viktorianske menn vanligvis holdt håret kort og ryddig. De bar ofte håret flatt med en avskjed, holder den med Macassar olje. De fleste menn også hadde en bart og holdt lenge kinnskjegg, ofte stilen fårekjøtt koteletter. Barter kan være lang og vridd på plass på sidene. Noen menn også holdt skjegg.

Related Articles

  • sølvfarget lønn