Ideer for å feire en 21-årsdag

04/04/2016 by Erminio

Ideer for å feire en 21-årsdag

Et 21-årsdag er en milepæl for alle i USA, så det betyr en kommende alder, samt muligheten til å drikke lovlig. Mange unge voksne liker å feire denne bursdag på en stor måte, og det er mange måter å gjøre nettopp.

Bar kravlesøk

En av de mest underholdende måtene å feire en 21-årsdag med venner og familie er å planlegge en bar kravlesøk. Dette er en ettermiddag og kveld med bar hopper, der en gruppe går sammen (ofte i matchende t-skjorter) og bestiller en drink på flere forskjellige barer. Sørg for å ha en utpekt sjåføren eller en fest buss slik at alle får en baren til neste, og deretter hjem igjen urørt.

Restaurant

For noen som foretrekker en mer lavmælt 21 Bursdagsfeiring, vurdere går til en favoritt restaurant og bestilling spesielle drinker. Plukk et lokale sted Bursdagsgutten har håpet å prøve, eller kanskje finne en lokal mikrobryggeri. Hvis øl ikke sine ting, prøve å finne en flott italiensk restaurant som spesialiserer seg i deilige viner. Dette er en sofistikert, men likevel morsomt tilnærming til en 21-årsdag.

Vinsmaking

Med en unik og elegant 21st Bursdagsfeiring, ta bursdag jenta til flere lokale vinprodusenter for vinsmaking. Dette er en måte å introdusere en ny juridisk kvinne til en verden av fine viner og smaksprøver. For å gjøre arrangementet alle mer elegant--- og trygt---bør du ta en limousin til forskjellige vinprodusenter slik at alle kan virkelig nyte feiringen av dagen.

Vegas tur

For de mer eventyrlystne 21 år gammel, vurdere planlegger en tur til Sin City---Las Vegas, Nevada. Dette er en 21 år gammel lekeplass, komplett med alle tingene ingen kan gjøre til 21 ruller rundt---gambling, drikking og natt-programmer. Denne helgen turen er sikkert å bli en Bursdagsfeiring han aldri vil glemme--- og som perfekt markerer milepæl av 21.

Related Articles

  • billig pistolskap