Hvordan du setter opp et akvarium sump

07/03/2010 by Erminio

Hvordan du setter opp et akvarium sump

En sump serverer mange formål. Legger til den generelle tilstanden til akvariet ved å oxygenate tanken, og det tilbyr et sted å "skjule" utstyret. Det er bokstavelig talt hundrevis av måter å sette opp et akvarium og sump combo. Denne artikkelen vil fokusere på sette opp en enkel sump med intern stakkoverflyt utstyrte akvarium.

Instruksjoner

1 skyll ut bunnpannen og tørk den ren med destillert vann hvis mulig.

2 plasser bunnpannen på baksiden av foten og bruke et nivå for å sikre at plasseringen er jevnt flat.

3 skyll ut tanken og gni den ren med destillert vann hvis mulig. Se etter overflyt kammeret. Dette vil være en vegg av plast med plasser, vanligvis buet, der vannet renner ut av tanken. Skyll denne kammer ut også, og kontroller at det er ingen rusk i det.

4 skru den på avløp skottet hvis det ikke kommer forhåndsinstallert. Kontroller at den vide enden inni overflyt. Plassere litt vaselin på mutteren hjelper for å stramme den mot glasset eller akryl (under tanken). Vær forsiktig ikke for å strammes: hånd stramme bare. Gjenta for retur skottet.

5 plass tilbake pumpen i retur delen av bunnpannen.

6 mål avstanden fra tilbake skottet til tilbake pumpe stikkontakten og kutte den aktuelle lengden på vinyl slangen.

7 sted en plast slangen klemme over en slutten av linjen og sikre linjen tilbake skott uttaket. Plass en huset klemme på den andre enden av denne linjen og push over tilbake pumpe uttaket. Lett trykk og en liten krølle forslag vil hjelpe linjen på begge ender slik at barb på hver ende er fast forankret i linjen. Stram slangeklemmer hånd bare.

8 mål avstanden fra tømmeslangens skott uttak til skimmer chamber (dette er vanligvis den største chamber i bunnpannen). Kuttet Fleksibel PVC avløp linjen å matche.

9 sted et riktig størrelse hus klemme over en slutten av avløp linjen og passer til avløp skott stikkontakt. Sikre huset klemmen ved hånden stramme bare. Plass den andre enden av avløp huset i skimmer kammeret.

10 plass din skimmer og nedsenkbare varmtvannsberederen i de aktuelle kamrene. Merk: Pass på at varmeapparatet er aldri i kontakt med noen del av bunnpannen.

11 fylle tanken å overflyt linjen.

12 fyll bunnpannen til sump vannlinjen. Dette bør være en lignende høyde den korteste forbløffe i bunnpannen.

13 fylle overflyt med vann.

14 koble pumpen.

15 etter noen minutter av drift, hvis vannivået i bunnpannen faller, legge til mer vann før det blir konsekvent på vannlinjen produsent-indikert.

16 når du har opprettet det ikke er noen vann problemer, kan du nå plugg inne din ovn, skimmer eller annet utstyr knyttet til tanken.

Related Articles

  • male speilramme