Bryllup bil etikette

05/02/2015 by Erminio

Bryllup bil etikette

Bryllup bil etikette

Det er den store dagen. Du har funnet din sjelefrende, den perfekte kjolen og det perfekte stedet for seremonien og resepsjonen. Brude partiet er valgt, menyen er avgjort på og invitasjoner er sendt. Alle detaljer, synes å være i orden, så alt skal være jevn seiling så snart du kommer dit. Men hvordan får du det? Som med de fleste ting bryllup, det regler noe etikette rundt bryllup bilene.

Historie

Historisk sett er riding til kirken en ganske nylig konvensjonen når det gjelder ekteskap. I århundrer trolovet par ville faktisk gå til kirken på dagen i bryllupet som en del av dagens saksbehandlingen. Selvfølgelig i den tiden sjansene var som bodde paret i nærheten både deres kirke og tiltenkt. Dagens par har et mye forskjellige sett med omstendigheter. Kirker er ikke det eneste spillet i byen når det kommer til bryllupsseremonier, og ofte hvor paret til slutt blir gift kan være mange miles fra der de bor. Følgelig reglene om bryllup biler er et ganske nytt fenomen og er mer tommelfingerregler enn reglene for konvensjonen.

Funksjonen

Bryllup transport er til slutt en utilitaristisk bekymring. Kirken er for langt å gå, så du må ta en tur. Kjøring i en brudekjole er vanskeligere enn du kan forestille deg, og de fleste bruder er på ingen betingelse for å kjøre seg til deres seremoni. Det har blitt vanlig for ikke bare bruden men hele brude partiet for å ta en tur til kirken Limousine, slik at bruden og brudepiker kan ankomme i tide, og groomsmen kan trolig holde brudgommen blir tapt på vei til kirken. Med blir mer bryllup foregår byen og enda flere Gjester som reiser imponerende avstander til å delta, det mer vanlig å gi noen form for transport for gjester samt. Dette gjør towners å komme dit de skal være og din feststemte gjøre det hjem fra mottaket uten å kjøre på kant med loven for å dele en mange toasts.

Typer

For en ganske nylig tillegg til bryllupet skikker er det overraskende mange valg tilgjengelig å formidle den moderne bruden og hennes tjenere til kirken. Selv om fleste bruder er optisk for lang, fancy limousiner, finnes det noen som velger mer fantasifulle transportmidler, som hestekjerrer og antikke biler. Noen par som har særlig store bryllup kan også bruke en liten buss for å få dem trygt til og fra feiringen. Hver har sine fordeler og ulemper, men fra en etikette ståsted, er ingen bedre enn noen andre.

Betraktninger

Antikke biler er vakre å se på og sikkert mer original enn en lang strekke limo, men kan ikke godt imot bruden og kjolen hvis det er spesielt omfangsrike, enn si noen tjenere eller sin nye ektemann på slutten av seremonien. Hestekjerrer er super romantisk, men kan være ødeleggende for en brudens håret selv i den mest ideelle værforhold. I tillegg kan en hest og vogn være betydelig mer aromatisk enn andre moduser av transport og ikke nødvendigvis på en positiv måte. Busstransport tillater maksimal kapasitet, passer generelt selv de mest over-the-top brudekjoler og kan bli re-hensikt for å formidle gjester frem og tilbake, men tilbyr ingen av sjarmen eller eleganse av de andre alternativene.

Bunnlinjen

På slutten av dagen er oddsen at du må velge transport for å komme deg til og fra seremonien og resepsjonen nettsteder med mindre du skal gifte hjemme. Hvis du har et stort bryllup, er moderne konvensjonen å gi dem transport også. Generelt trenger du en limo for brude partiet og en annen for brudgommen og hans tjenere, som de fleste bruder vil ikke bli sett av sine fremtidige ektemann før deres gå ned midtgangen. Foreldre og slektninger er vanligvis forventet å gi sin egen transport. Det er riktig å gi noen transportmiddel til og fra din nuptials for gjester som har reist lange avstander for å være vitne til den store dagen, men det er ikke et krav.

Related Articles

  • spydpistol