Viktorianske frisyrer for menn

11/29/2014 by Erminio

Viktorianske frisyrer for menn

Viktoriansk alder, en tid som strekker seg til regimet til dronning Victoria i i midten til slutten av 1800 var en tid med store utviklingen i teknologi, kunst og andre kulturelle og vitenskapelige sektorer. Store fremme av sivilisasjon og rikdom nytes under denne perioden definert de populære stilartene av dagen. Menn frisyrer var hovedsakelig diktert mine samfunnsmessige forventninger og behovet for å presentere en uklanderlig groomed foran i en utvikling sosiale klasser. Pent trimmed ser var populære, kinnskjegg var slitt lenge og side skiltes - litt slicked hår var de rigueur eller nødvendig i henhold til mote etikette.

Kort hår

Viktorianske frisyrer for menn

Pent trimmet kutt som ikke ser ut av sted i dag var populær da sammen med full og preparerte skjegg. Stilig menn fra viktoriatiden holdt håret kort - men ikke overmåte så--med toppen, sider og tilbake alle en tilsvarende lengde. Håret var slitt over kragen og kort nok skiltes til side og feid tilbake.

Kinnskjegg

Viktorianske frisyrer for menn

Selv om håret ble holdt relativt kort på toppen og baksiden, var kinnskjegg noen ganger slitt lenge - med eller uten ansiktshår. Denne populære stilen er synlig på mange kjente menn i viktoriansk tid som John Charles Rykert og ekko kjente fårekjøtt koteletter til borgerkrigstida båret av Ambrose Burnside. Kinnskjegg var forseggjort utvidelser av en gentleman's frisyre som gikk av moten i tidlig 1900-tall.

Siden deler og Slicked hår

Viktorianske frisyrer for menn

Menns hår i viktoriansk tid var slitt side skiltes og slicked tilbake stiler. Tunge pomades som de i de foregående årene, ble ikke brukt, hår var ganske lett festet med mindre voksaktig kremer. Håret var skilt på siden i stedet for midten, og kjemmet fra delen, ikke rett tilbake, men noen ganger menn kjemme håret opp og fra hodet for å lage en liten pompadour eller bølgen på forsiden av hodet.

Related Articles

  • instilling av trådløs sensor bar wii